767
Як я пішов в Гонконг
Тут будуть 96 фото і коментарі.
100.00 HKD = 448.092 RUB, за 100 Гонконг долари ви можете пити два муги пива або два tequila, в місцевих пабах.
Політ на тиждень, робота.
Вперше в моєму житті я мушу, перед тим, як я думав, що я не взяв її, все вийшло дуже легко, Домодєдово-Гонконг 9 годин літа і я там.
Спробуйте вибрати іноземний перевізник, як сидіння, обслуговування і харчування дуже відрізняються від російських флагманів (чи було щось порівняти, як я працюю в авіації).
Гонконг Аеропорт не просто великий - це величезний!
З місця розбирання паспорта ми проходимо протягом 15 хвилин.
Аеропорт є дуже красивим і функціональним, одним з найбільших у світі.
Перші два дні проживали в готелі Hyatt Regency Shatin - так звані нові Території, навколо школи, університети і т.д., в цілому, повільно розселення.
Готель дуже хороший, з прекрасним видом з вікна, я раджу, якщо хтось буде літати там.
Останні 3 дні проживали в готелі Grand Hyatt - це просто шикарний, блискучий, tru-la!
Їжа на забій, дуже смачна, фуршет з міжнародною кухнею.
Після сніданку я пішов, щоб показати своїх друзів місто.
Хто хоче приїхати сюди, раджу вам заощадити гроші і взяти якомога простіше!
Я провів близько $700 на тиждень на ситі.
Ось в місті не дорого, лічильник включений до 20 місцевих пряжок і за 15-20 хвилин подорожі ви платите не більше 30HKD.
Їжа в кафе коштує не дорого, в середньому не більше 50 греків, локшини, м'яса, соку або чаю.
Якщо ви хочете їсти в гідних місцях, приготуйте гроші, оскільки ціни на біт.
У ресторані Jumbo Floating приблизно 500 доларів США.
Годувати всюди забою, де ви йдете, порції дуже великі.
Від смачних порад місцевих Дім Сам і качка в Пекінгу - дуже смачна і ситна, добре, природно морепродукти, свіжо спійманий.
Місцевий метро вражає своїми розмірами, автомобілі дуже довго, люди море в будь-який час дня, одностороння поїздка, з трансфером, витрати 12 греків, якщо на коротку відстань, то близько 4 або 8mi, я не пам'ятаю.
Місцеві люди дуже чуйні, практично кожен говорить англійською, тому хто знає, не загубиться, і хто не знає, то не дивиться, що можна прийняти до вашого призначення.
Місцеві супермаркети досить дрібні і прості, стандартні на продаж - краби, м'ясо з Австралії, готові вироби, овочі, фрукти. Ціни не невеликі.
Я періодично купила суші і ролі в таких магазинах, ціна на великий набір 12 штук становить близько 5 місцевих греків – і найголовніше, морепродукти свіжі і без додавання «крабових паличок» )
Пиво не дорого, відроджене в них, що в барах, які в супермаркетах ціни не високі. На ринку коштує близько 1,5 місцевих доларів за флакон 0,68, відверта переважно пива Tsingtao - дуже приємний смак.
Нічне життя у міських відварах, відварах, крихках, жовчах та ін.
Ми побували про 5 нічних клубів на добу, і це була середа, решта часу, що ми провели інші заходи ввечері.
Ціни в барах, як я вже написаний, такі ж, як в Москві, пивний проект 40-50 греків, міцні напої 50-60 гречки, коктейлі 70-80 гречки. Вхід вільний.
У клубі є кілька прохолодних місць, таких як столи, є невелике вікно і для 50 bucks ви можете пити 5 пострілів палива, але без зупинки, якщо ви зупинилися, то у вас буде ще 50 bucks.
Багато англійців, австралійці, всі опіки, розсилка кожну ніч, це Гонконг.
Ну, як про без великого і потужного яблука, я купив два 5S, він виявився дешевше, ніж в Москві, в середньому на 6 тис. для кожного. Але мені довелося стояти на двох поверхах, близько 50 хвилин.
Вони ручать два шматки. Хіпп божевільний.
Він також був на знаменитій локальній гумці біля підніжжя Ван Чаі, купив навушники Beats, два телефони Sony Ericson і один Lenovo планшет, всі витрати 3000 місцевих доларів.
Це також на ринку Ladies, а також на ринку електроніки та одягу, продаючи одну Havno, реплікацій і підробок. Я купив там чохли для Apple, для всіх можливих модифікацій, для Samsung та щось інше. Ціни дуже маленькі, наприклад: шкіряний чохол для IPad коштує 70 bucks, телефонний чохол коштує не дорожче 20 bucks, починаються з високих цін, головне - баргайн.
За тиждень ми відвідали майже всі місця та пам'ятки, які потрібно відвідати.
Victoria Peak, Repulse Bay, Stanley Market, Aberdeen Village, Пташиний ринок, Жіночий і Храмовий ринок, покоївка на Ngong Ping статуя Будинку, Po Lin Монастир, Wong Tai і Nan Ling, і, звичайно, решта міста.
І найголовніше, в цій країні є WI-FI всюди, не просто всюди, але всюди, навіть в горах.
Для тих, хто цікавиться, запитайте питання – Я з радістю відповідав.
Висновок: Я хочу жити там.)
Ось опис картини.
Додано до [mergetime]1391681664[/mergetime]
Постріл на модному Pindos трохи, тому якість іноді не дуже.
Покер всього рейсу.
Як про без рідного Чивасика (замовити весь рейс)
Arrived, Hyatt Regency Hotel, вид на номер
Огляд
Кількість.
Дуже хороший номер.
Це вікно я мав.
Шатин
Ресторан Юмбо
19 990 Р
Вулиці.
Вулиці.
П'ятизірковий Pier в ресторані, щоб провести сьогоднішній вечір?
Про нас
р.
Натюрморт
Дешево яхта Van Dam і Jackie Chan.
Яхти біля ресторану
Помада, не знімав фотографії їжі.
Вхід до Repulse Bay - Ваї- Смішні
Бордо
Детальніше
респіратор
Будинки знаходяться прямо на горах, а не тільки будинки, але хмарочоси.
Натюрморт
Р
Вікторія Пік, оглядовий майданчик
Натюрморт
, м. Київ
Натюрморт
Піак
На перевезенні з П'яти, це було напружено.
ХКГ
штани
Ми пішли на мотузку до Будди, на каюті були прозорі підлоги
3610Р. 4200Р.
КАБІНКІ
7336354
Він був високим, але він почав ще вище.
Кабель
БІЛЬШЕ
БІЛЬШЕ
Довгий привід.
БІЛЬШЕ
В ДИФЕРЕНТСЬКІЙ БУДДІ
Олеся, тут ми йдемо.
І тут працює WI-WI.
БУДДА
Вид з плази
Р
Місцеві собаки з барбарарними неками
ЦЕ ЦЕРЕМОНІЯ
Ми переїхали на Grand Hyatt – все помпійне, а номери звичайні.
р.
Вид з вікна кімнати
БІЛЬШЕ ВІДЕО
Самий номер
Більше номерів.
HKG Прогулянка
р.
Один хмарочос
ХКГ
ХКГ
HKG на Різдво
БІЛЬШЕ
9653386
небо
74448616
Перерахував всі свої долари для місцевих HKG доларів.
ПРАВА
BOMGE ), перший і єдиний для всієї поїздки
ніч
Р
БІЛЬШЕ
БІЛЬШЕ
Вони не пустили свого будинку.
Просте тренування перед входом в місто
Габаритний зображення
Вонг TAI SIN
БІЛЬШЕ
БІЛЬШЕ
Риби
3250Р. 3700Р.
Колорит, парк і місто
небо
НАН ЛІНГ ГАРДЕН
Про нас
саджанці
Натюрморт
Ринок птахів
, Україна
Мункок
Натюрморт
Натюрморт
Метро
Натюрморт
черга
втрьох
двоповерховий
черга старту, два поверхи.
Головна
Таксі лінії, нормальний бізнес
Свіжі морепродукти, в тому ж місці і варити їх.
сантехніка
Р
Відчуття яєць, я їю їх і жити ) смак як звичайний яйце, але невеликий запах аміаку
VIP-зал аеропорту Гонконг, літаючий будинок
Вони зап'ялися в аеропорту так, щоб весь рейс перезавантажити, все було безкоштовно в VIP-залі.
Додано до [mergetime]1391683860[/mergetime]
Пробити все.
Джерело:
100.00 HKD = 448.092 RUB, за 100 Гонконг долари ви можете пити два муги пива або два tequila, в місцевих пабах.
Політ на тиждень, робота.
Вперше в моєму житті я мушу, перед тим, як я думав, що я не взяв її, все вийшло дуже легко, Домодєдово-Гонконг 9 годин літа і я там.
Спробуйте вибрати іноземний перевізник, як сидіння, обслуговування і харчування дуже відрізняються від російських флагманів (чи було щось порівняти, як я працюю в авіації).
Гонконг Аеропорт не просто великий - це величезний!
З місця розбирання паспорта ми проходимо протягом 15 хвилин.
Аеропорт є дуже красивим і функціональним, одним з найбільших у світі.
Перші два дні проживали в готелі Hyatt Regency Shatin - так звані нові Території, навколо школи, університети і т.д., в цілому, повільно розселення.
Готель дуже хороший, з прекрасним видом з вікна, я раджу, якщо хтось буде літати там.
Останні 3 дні проживали в готелі Grand Hyatt - це просто шикарний, блискучий, tru-la!
Їжа на забій, дуже смачна, фуршет з міжнародною кухнею.
Після сніданку я пішов, щоб показати своїх друзів місто.
Хто хоче приїхати сюди, раджу вам заощадити гроші і взяти якомога простіше!
Я провів близько $700 на тиждень на ситі.
Ось в місті не дорого, лічильник включений до 20 місцевих пряжок і за 15-20 хвилин подорожі ви платите не більше 30HKD.
Їжа в кафе коштує не дорого, в середньому не більше 50 греків, локшини, м'яса, соку або чаю.
Якщо ви хочете їсти в гідних місцях, приготуйте гроші, оскільки ціни на біт.
У ресторані Jumbo Floating приблизно 500 доларів США.
Годувати всюди забою, де ви йдете, порції дуже великі.
Від смачних порад місцевих Дім Сам і качка в Пекінгу - дуже смачна і ситна, добре, природно морепродукти, свіжо спійманий.
Місцевий метро вражає своїми розмірами, автомобілі дуже довго, люди море в будь-який час дня, одностороння поїздка, з трансфером, витрати 12 греків, якщо на коротку відстань, то близько 4 або 8mi, я не пам'ятаю.
Місцеві люди дуже чуйні, практично кожен говорить англійською, тому хто знає, не загубиться, і хто не знає, то не дивиться, що можна прийняти до вашого призначення.
Місцеві супермаркети досить дрібні і прості, стандартні на продаж - краби, м'ясо з Австралії, готові вироби, овочі, фрукти. Ціни не невеликі.
Я періодично купила суші і ролі в таких магазинах, ціна на великий набір 12 штук становить близько 5 місцевих греків – і найголовніше, морепродукти свіжі і без додавання «крабових паличок» )
Пиво не дорого, відроджене в них, що в барах, які в супермаркетах ціни не високі. На ринку коштує близько 1,5 місцевих доларів за флакон 0,68, відверта переважно пива Tsingtao - дуже приємний смак.
Нічне життя у міських відварах, відварах, крихках, жовчах та ін.
Ми побували про 5 нічних клубів на добу, і це була середа, решта часу, що ми провели інші заходи ввечері.
Ціни в барах, як я вже написаний, такі ж, як в Москві, пивний проект 40-50 греків, міцні напої 50-60 гречки, коктейлі 70-80 гречки. Вхід вільний.
У клубі є кілька прохолодних місць, таких як столи, є невелике вікно і для 50 bucks ви можете пити 5 пострілів палива, але без зупинки, якщо ви зупинилися, то у вас буде ще 50 bucks.
Багато англійців, австралійці, всі опіки, розсилка кожну ніч, це Гонконг.
Ну, як про без великого і потужного яблука, я купив два 5S, він виявився дешевше, ніж в Москві, в середньому на 6 тис. для кожного. Але мені довелося стояти на двох поверхах, близько 50 хвилин.
Вони ручать два шматки. Хіпп божевільний.
Він також був на знаменитій локальній гумці біля підніжжя Ван Чаі, купив навушники Beats, два телефони Sony Ericson і один Lenovo планшет, всі витрати 3000 місцевих доларів.
Це також на ринку Ladies, а також на ринку електроніки та одягу, продаючи одну Havno, реплікацій і підробок. Я купив там чохли для Apple, для всіх можливих модифікацій, для Samsung та щось інше. Ціни дуже маленькі, наприклад: шкіряний чохол для IPad коштує 70 bucks, телефонний чохол коштує не дорожче 20 bucks, починаються з високих цін, головне - баргайн.
За тиждень ми відвідали майже всі місця та пам'ятки, які потрібно відвідати.
Victoria Peak, Repulse Bay, Stanley Market, Aberdeen Village, Пташиний ринок, Жіночий і Храмовий ринок, покоївка на Ngong Ping статуя Будинку, Po Lin Монастир, Wong Tai і Nan Ling, і, звичайно, решта міста.
І найголовніше, в цій країні є WI-FI всюди, не просто всюди, але всюди, навіть в горах.
Для тих, хто цікавиться, запитайте питання – Я з радістю відповідав.
Висновок: Я хочу жити там.)
Ось опис картини.
Додано до [mergetime]1391681664[/mergetime]
Постріл на модному Pindos трохи, тому якість іноді не дуже.
Покер всього рейсу.
Як про без рідного Чивасика (замовити весь рейс)
Arrived, Hyatt Regency Hotel, вид на номер
Огляд
Кількість.
Дуже хороший номер.
Це вікно я мав.
Шатин
Ресторан Юмбо
19 990 Р
Вулиці.
Вулиці.
П'ятизірковий Pier в ресторані, щоб провести сьогоднішній вечір?
Про нас
р.
Натюрморт
Дешево яхта Van Dam і Jackie Chan.
Яхти біля ресторану
Помада, не знімав фотографії їжі.
Вхід до Repulse Bay - Ваї- Смішні
Бордо
Детальніше
респіратор
Будинки знаходяться прямо на горах, а не тільки будинки, але хмарочоси.
Натюрморт
Р
Вікторія Пік, оглядовий майданчик
Натюрморт
, м. Київ
Натюрморт
Піак
На перевезенні з П'яти, це було напружено.
ХКГ
штани
Ми пішли на мотузку до Будди, на каюті були прозорі підлоги
3610Р. 4200Р.
КАБІНКІ
7336354
Він був високим, але він почав ще вище.
Кабель
БІЛЬШЕ
БІЛЬШЕ
Довгий привід.
БІЛЬШЕ
В ДИФЕРЕНТСЬКІЙ БУДДІ
Олеся, тут ми йдемо.
І тут працює WI-WI.
БУДДА
Вид з плази
Р
Місцеві собаки з барбарарними неками
ЦЕ ЦЕРЕМОНІЯ
Ми переїхали на Grand Hyatt – все помпійне, а номери звичайні.
р.
Вид з вікна кімнати
БІЛЬШЕ ВІДЕО
Самий номер
Більше номерів.
HKG Прогулянка
р.
Один хмарочос
ХКГ
ХКГ
HKG на Різдво
БІЛЬШЕ
9653386
небо
74448616
Перерахував всі свої долари для місцевих HKG доларів.
ПРАВА
BOMGE ), перший і єдиний для всієї поїздки
ніч
Р
БІЛЬШЕ
БІЛЬШЕ
Вони не пустили свого будинку.
Просте тренування перед входом в місто
Габаритний зображення
Вонг TAI SIN
БІЛЬШЕ
БІЛЬШЕ
Риби
3250Р. 3700Р.
Колорит, парк і місто
небо
НАН ЛІНГ ГАРДЕН
Про нас
саджанці
Натюрморт
Ринок птахів
, Україна
Мункок
Натюрморт
Натюрморт
Метро
Натюрморт
черга
втрьох
двоповерховий
черга старту, два поверхи.
Головна
Таксі лінії, нормальний бізнес
Свіжі морепродукти, в тому ж місці і варити їх.
сантехніка
Р
Відчуття яєць, я їю їх і жити ) смак як звичайний яйце, але невеликий запах аміаку
VIP-зал аеропорту Гонконг, літаючий будинок
Вони зап'ялися в аеропорту так, щоб весь рейс перезавантажити, все було безкоштовно в VIP-залі.
Додано до [mergetime]1391683860[/mergetime]
Пробити все.
Джерело: