Шлях від чоловіка

- Чому не їсти ті, хто любить моркву? Я спробував мене краще! Я провів цілий вечір на плиті, вони так ніжні, повітряні, корисні ...

- Чому ви не хочете носити цю сорочку? Стоп носити нудний чорний, зупинитися нудно, я хочу, щоб мій чоловік був красивим!

до Яке пиво з армійським другом? Я йду! Як? І я? Що мені? Чи варто залишатися вдома окремо? До дев'ятого ранку одні? Немовля!

до Який автомобіль, я не був в Таїланді! У нормальних сім'ях чоловік завжди дає всю зарплату дружині, і вона керує нею. 500 рублів за місяць досить для вас.

- Чому ви завжди можете зателефонувати мені за вашим ім'ям? Я кохаю дружину! І частіше, частіше, з виразом.

р.

- Підберіть фільм на ніч. Ні, приїжджайте на, Twilight! Про нас Ми побачимо за останній раз,

до Ті, які постійно миють і чистять своїх будинків, незадоволені жінками.

- Дайте мені свій телефон! Що таке? Ви зберігаєте секрети від мене? Хто це? Тексти пісень, а це означає: Я вбити її, Я вбити тебе, Я повіслю себе!

- Реальний чоловік хоче мати дітей і завжди прагне до цього, і там немає місця жити - це не проблема, якщо ви є нормальною людиною. Він подарує дитину! Ви отримаєте другу роботу. Це така радість, щоб мати дитину з коханою жінкою!

до Ми повинні витрачати весь час разом, кожен другий, якщо ви залишаєте мене за півгодини, ви можете втратити мене назавжди!

до Де ви йдете? Ви голодні істоти! Я все, щоб ви і ви...

І закінчував вісім років.
Зареєструватися

Джерело: