423
Будуємо старий комп'ютер
На ніч нічого не було. Не ввечері, але не було нічого робити. Тому було прийнято рішення про розбирання спадщини, залишених до мене по попередникам. Серед інших речей були знайдені деякі частини, які викликали невелике почуття ностальгії у мене і підказали мені, щоб побудувати комп'ютер. Не просте, але найстаріше ви можете. Можливо, хтось інший знайде свою історію ностальгією.
17 фото. Не ламайте його. Хочу діагностувати якість. Це ідея мого телефону хорошої фото.
Після короткого пошуку було знайдено наступне залізо.
Материнство Acorp 5TX32
7324568
Процесор Pentium-166MMX, охолоджувач для нього і старої пам'яті SIMM. Ні, мати, звичайно, роз'єми DIMM, але це буде неспортсменним. Просто Сіммас, просто хардкор!
Vidyaha S3 Трио64V2/DX. Вона отримала 2 метри оперативної пам'яті.
Стародавній, все-м'як звук Sound Blaster Vibra
р.
Добре, будь-який виделка для всіх це углість: флоптика, гребінець, 10 г жорсткий, AT фактор фактор, ті ж форма фактор живлення, клавіатура ПК і кома миша. Але досить про комплект. Почнемо веселу частину. Ми будуємо комп'ютер.
Р
Походимо.
Я! Працюємо!
Як бачимо, процесор почався на нормальній частоті. Він не починав, якщо частота була поставлена на маму стрибками.
У нас 48 метрів пам'яті. Досить. Зрозуміло, що зараз обсяг оперативної пам'яті в комп'ютерах відрізняється, але не забуває, який комп'ютер збирає.
Визначений жорсткий і привід. Ми дізнаємось про флоптику.
Flopik почався. Завантажено з дози флопі. Мені запашло. Я почав з цього. Тільки монітор світиться зелений. Це те, що він робив на робототехнікі.
кв.м.
Формат диска C.
Ну, давайте це. Робота з флоптичними дисками не є нашим методом.
Ведуться процес.
Я зробив це на 486-му. Це не займе багато часу. До речі, які запам'ятають назву цього файлового менеджера, не дивлячись на підказку?
Джерело:
17 фото. Не ламайте його. Хочу діагностувати якість. Це ідея мого телефону хорошої фото.
Після короткого пошуку було знайдено наступне залізо.
Материнство Acorp 5TX32
7324568
Процесор Pentium-166MMX, охолоджувач для нього і старої пам'яті SIMM. Ні, мати, звичайно, роз'єми DIMM, але це буде неспортсменним. Просто Сіммас, просто хардкор!
Vidyaha S3 Трио64V2/DX. Вона отримала 2 метри оперативної пам'яті.
Стародавній, все-м'як звук Sound Blaster Vibra
р.
Добре, будь-який виделка для всіх це углість: флоптика, гребінець, 10 г жорсткий, AT фактор фактор, ті ж форма фактор живлення, клавіатура ПК і кома миша. Але досить про комплект. Почнемо веселу частину. Ми будуємо комп'ютер.
Р
Походимо.
Я! Працюємо!
Як бачимо, процесор почався на нормальній частоті. Він не починав, якщо частота була поставлена на маму стрибками.
У нас 48 метрів пам'яті. Досить. Зрозуміло, що зараз обсяг оперативної пам'яті в комп'ютерах відрізняється, але не забуває, який комп'ютер збирає.
Визначений жорсткий і привід. Ми дізнаємось про флоптику.
Flopik почався. Завантажено з дози флопі. Мені запашло. Я почав з цього. Тільки монітор світиться зелений. Це те, що він робив на робототехнікі.
кв.м.
Формат диска C.
Ну, давайте це. Робота з флоптичними дисками не є нашим методом.
Ведуться процес.
Я зробив це на 486-му. Це не займе багато часу. До речі, які запам'ятають назву цього файлового менеджера, не дивлячись на підказку?
Джерело: