«Вся Росія вкрита як барк». – В. Шукшин

Щоб захистити від люстрації, Кремля вишивають товстим бавовняним костюмом кольору «Георгська стрічка», прикрашений дорогими стразами ляльок, кішельова, няні та інших обов’язків.

Щоб зрозуміти нашу позицію на ситуації в Україні.

1,1 км Ми не підтримуємо будь-яку дискримінацію росіян в Україні на мовних та національних підставах.

2,2 км По суті, вважаємо, що Крим Руска Замля, але не росіянка, нехай тільки Путіна. І не Кремля шобла до «повернення» це за вартістю російського життя і методами панків двору.
Це дуже важлива точка.

3. У Ми знаємо про те, що і чому почалися всі справи з Україною. І приготував до Майдану.
Ми просто не пишумо все, що ми знаємо. Причини.

4. У Ми знаємо про те, що відбувається на велику частину російського населення, які потрапили в «патріотичну» гончарію.
Не буде їх вини і дуже скоро відчуються страшні канікули від «святої людини». Що, до речі, не знімається з них відповідальність за допомогу істот.
Після того, як всі дорослі повинні розуміти, що перша краплина російської крові буде їх особистим вироком.
Якщо ви думаєте, що все це просто ідея божевільного джгута маленького хлопця і його прагнення до маленького Криму, то ви дуже помилилися.
У цій грі всі російські люди нараховуються.

І нарешті, особливо для деяких товарів, які стирають нашу обличчя і спасіння слини на нас по всій Русі :

Ми не представляємо будь-яку вечірку/вимовлення/організацію/груповання або будь-яку іншу смішну річ.
Ми не даємо амортизацію про так звані «політики» в будь-якій з її проявів. Ми знаємо все занадто добре.
Ми не оплачені гроші, не оплачено на всіх, але ж,
Саме тому ми просто димовський. ім'я. Незважаючи на те, що деякі з нас вже давно можуть стати, тому говорити, ім'я або символ і вірити мене, це буде дуже добре “не турбувати” в інформаційному просторі, краще, ніж багато “майстрів думки”. Але ми не робимо так, принаймні в цьому недержаві. Тільки тому, що вся наша робота надходить з чистого серця і совісті.
І ви знаєте, на генетичному рівні ми не засвоюємо брехні і манжети дуже незграбних російських людей і просто спробуємо, наскільки це можливо, для боротьби з цим манжетом.

З повагою,
команди Димивський. Ім'я