Моделювання повітря

I-16 тип 17 1/48
Я долучаю до суду всіх нас добре знайомих «так». Я працював над цією моделлю з великим побажанням і задоволенням. Якість лиття хороша. Я купив форсунки Quickboost, частина животик, хоча для Type 10, але нічого, прибув в руці. Він також використовував свій улюблений наклейок фольги (навіть, де без нього). Картина верхня Akan Olive Drab, нижня акрилова світло-синій.

Я хотів зробити клапті в розвантаженому положенні, але змінив мій розум. Були лижні шасі, але не робили. На жаль, я виїхав з Тамевського грунтового обприскувача на цій моделі і не міг купити в будь-якій точці Москви, вони кажуть, що буде перерву в місяць, я не можу чекати так довго. Виводиться з срібла, потім базова фарба. глянцевий акриловий лак був з Ревелла, використовується його. Флюш гуаш на фрі. Всі чіпси покривають в фользі тонкою голкою. Декалі зварилися з спиртом, але все ж є срібло в місцях, акриловий глянцевий лак не поводитися дуже добре, бульбашковий і вийшов, немає такої речі з емаль. Оздоблений матовий лак Akan.

10 зображень.

Ще один вид.

Детальніше

Натюрморт

р.

МіГс - 3 1/48
Продовжуємо серію «Легендарні літаки Другої світової війни», доводжу до вашої уваги літак Олександр Покришкін - «біла п'ять» МіГ-3, 55 ІАП, літо 1941 р. Зібрано близько трьох місяців з перервами для роботи та господарських хорів. Двигун від ARK-моделей, це небагато поліпшень. У збірці проблем з підключенням не було досвіду. Машинні гармати замінені голками з шприців різних діаметрів. Антенна маса - голка з шприца. Звичайно, це не так само оригінальний, але я мав вибір, як автентичність, так і практичність, вибір впав на другий, або завжди перерву на найважливіший момент. Фарба акрил AKAN - дно AMT-7, вершина самомеца. оздоблювальний лак матовий акрил AKAN. Я спробував першу ґрунтовку. Все буде добре, потрібно класти, але перед грунтом приклеїти ліхтарик. Я не знаю, що це призведе до. Ну, прийшов час відкрити ліхтар і, жахів, фарба з'явилася з маскою. Я мав нарізати фарбу акуратно лопаткою, деякі з яких не можна відокремити. Будь ласка, не судіть мене, мої маски заспокійливі. Але що я навчився, потрібно укладати, грунтовка заливається невеликою нерівністю і подряпинами від шкіри.

Натюрморт

МГ-17пф 1/32
Я привертаю увагу легендарного МіГ-17 «Фреско» відбійника Сабрі та Thunderjets. Модель була виготовлена в подарунок ветерану ВПС, який під час холодної війни був на охороні нашого рідного неба. Коли я купив цей кит, я не розумію протягом тривалого часу, чому ця вага була настільки недорогою, і навіть завершити з гумовими колесами, я вийшов в процес. Я отримав eagle з Едік і я отримав його. Ця модель літака є лише за принципом, схожим на MiG-17 pf, вона займає багато модифікації, щоб бути схожим на прототип, а саме:
1,1 км Він виготовив вентильну кішку з жерсті з бані, поклеєну з обох сторін фольгою.
2,2 км На кромальному боці перед не було ПВД, також довелося поставити руку,
3. У Я зробив періоскоп на ліхтарі, який я судився.
4. У Реалізовано висадку світла.
5. Умань Світильник не змінився - цей коментар для цінителів матчу.
6. Жнівень Вирізати оболонками і ракетним стартером.
Будівництво затримали багато місяців. На жаль, в комплекті не було ОЗ радянської Повітряної Сили, тільки ОЗ Китаю, довелося пофарбувати хвостовий номер за допомогою масок, а також шукати зірки барами, користь сусеків. Пройшла близько 50 грамів свинцю, щоб встановити модель в горизонті. Всі лизати стабілізаторів і літаків покриті фольгою, які зважують літак. Накрито ґрунтовкою, потім заготовкою, розписом TAMIYA XF-16 і XF-11 фарб, потім глянцевим лаком, пральною водою + гуаш + фабрика, потім матовим лаком.

1775-1967 рр.

Натюрморт

Натюрморт

Джерело: