Години до початку Олімпіади

Тут буде 29 фотографії. І коментарі автора.

Будь ласка, не порушайте.

Автор:http://ottenki-serogo.livejournal.com/

Я не знаю, як це зазвичай працює. А ще не зацікавився спортом на телебаченні і ніколи не дивився на церемонію відкриття.

Все нове мені. Але люди люблять мене, дивний, як це може здаватися, більшість. Це насправді перші Олімпійські ігри з Twitter та Instagram. Будь-який суглоб поширюється на величезну швидкість. Перед тим, що у нас немає можливості слідувати за речами з внутрішньої та онлайн-мережі, тому в 2014 році ігри дивуються. Це не більше телевізійних Олімпійських ігор, це Олімпійські ігри соціальних медіа.

2,2 км Ось ми йдемо. Я думав, що під час Олімпійських ігор у столиці буде багато рейсів до Сочі, а в Адлері це просто неможливо відштовхувати туристів. Прибув день до відкриття, перший сюрприз - самотність. На жаль, кожен вирішив літати сьогодні.

3. У Тема унітазів є обов'язковою для олімпійського матеріалу. Це тренди. Піктограми повторюють три рази в аеропорту.

4. У Звісно, вони в кожному готелі!

5. Умань Мій номер на півдні 2. Готель не згадується в Інтернеті, він був зданий 5 днів тому.

6. Жнівень Є гаряча вода, прозорий, туалет - моно, відеокамери в душовій кабіні не знайдено. Але я знайшов порожній мінібар і це незвичайне.

7. Про нас Автобуси в Москві і я відчуваю себе вдома.

8. Сім’їрські обличчя журналістів та провідних мобільних аналітиків

9 Мій Вболівальник Паспорт відмовився працювати. Всередині цього документа є чіп і штрих-код на спині. На олімпійському майданчику на олімпійському майданчику зайшли три хвилини.

10. По-перше, ми приносимо вболівальникський паспорт, потім квиток на літак.

11. Ви можете побачити все з будь-якого місця на стендах.

12. Наші любителі не намагаються виглядати оригінально.

13.00 р. Це американський. Природно, Олімпійські значки.

14. Ви побачили японську на першій фото. Ось їх друзі.

990 Р

15.00 р. Ще один спосіб дивитися ігри. Павільйони для машин з водою були зайняті будівельниками.

8015657

16.00 р. Не ковтати.

17.00 р. Цей Domodedovo Aeroexpress втрачений, очевидно, а також автобуси. Перевірка на станцію здійснюється дуже акуратно. При пробурюванні капюшона і навіть живіт під талією. Але це дуже правильно.

18 років Сочі лінії для квитків. Перші плутають в свідченнях. Деякі кажуть від 11 п.п. стоячи, інші поруч з ними — з восьми ранку. Квитки купуються заздалегідь, але потрібно забрати їх просто в цій черзі в центрах видачі. Фото взято на 2 р.

19.00 р. Найголовніший атракціон курортного міста вічний! :)

р.

20. Розваги з минулого століття.

21. Поліцейський мус не приймати фотографії «об'єктів» як станції. Вони бувають і просять розуміння.

22. Бездоганні собаки, вдячні Богові, не отруюються. Вони в нормальних числах.

148565

23. В часі тут важко дістатися. Головний вхід до Олімпійського парку.

24.

25. З павільйону MegaFon відкривається прекрасний вид

р.

26. Можна навіть подивитися телескоп на факел.

27. Вони зробили дуже круту річ – гігантські тривимірні портрети десятків тисяч російських шанувальників.

28. Зображення постійно змінюються. Будь-який може надсилати обличчя на Олімпіаду з 3D скануванням. Об'ємні портрети створюються за допомогою 11,000 телескопічних поршневих поршень, покритих високо еластичною тканиною. Кожен з них може переходити до 2 метрів. Вона виглядає дуже класно з афарю. Учасники надсилають текстове повідомлення з часом відображення портрета. Тексти пісень, а це означає: Я природно викручений шахти.

29. Ви можете відсканувати прямо на Олімпійському павільйоні MegaFon.

На даний момент я побіг на інші Олімпійські павільйони і, звичайно, до відкриття.

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное