Трейлер від матері

В останній (і не тільки) час, він призначений для того, щоб часто і нерозривно зануритися в поліцейських (у світі - інспектори ДА). Вже в останній неділю я мав розмову з однією з гідних представників цього славного литого. Моя дружина і я пішов, щоб забрати нашу улюблену дочку від свята будинку біля Москви, де вона провела два тижні з коханим бабусям і мій однаково улюблений мама-в-право.
Надіслані сумки в багажнику, Маринка (Дочка) в автокріслі, дружина перед, праворуч від мене, і мати-в-в-одному поруч з дочкою в спині. Походимо додому.
Міжвідомчою батонією є місцева дорога, легка поліцейська, рука з непідірваним батоном. Знизити, зупинитися, відкрити вікно двері водія. Наступний діалог:
- Капітан BrBrDrov, Nskbvs Візуальна поліція Btln, документи.
Капітан, ви забули нічого?
до Що ви знаєте?
до І причина зупинки?
Акуратно пахнуть повітря в салоні, інспектор був розчарований (не було виявлено пару спирту), але ретельно шукаючи в салоні (задні вікна не настоюються) дав:
І ви знаєте, що водій-комрад, що якщо транспортний засіб оснащений ременями для сидіння, вони повинні використовуватися. І на спині, якщо пасажир не закріплений, він може в разі аварії, в цілому, отримати травми, які несумісні з життям.
Шукаємо. Моя дочка кріпиться, моя дружина і я, і мій мати-в-право впав на спину. Я відчую, що мені доведеться брати участь з іншим тисячом за ременю (як нові дрібниці) Я кажу інспектора:
Це не пасажир, але мій мати-в-право.
Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
настрій. І коли мій мама-в-право сказав:
до Вже зроблено, міліція офіцера, кожен поважатиме, щоб мати-в-праву ... - настрій зріс ще більше.

Собаки. Він був з мене в останні вихідні, картина не шахта. Щось таке.

Джерело: