Заднє Сидіння адмірала.

Я бачив на Facebook:

3459701

Ви хочете, щоб розповісти вам, як справи в Італії?

Наш сусід (посередньо з наступного будинку) був діагностований при раку. Це, ймовірно, занадто пізно. Або, можливо, це просто так швидко. Взяти життєздатний жіночий професор практично на ніч перетворився на бездіяльне пацієнта. Вона була взята в стаціонару, але швидко розряджається: безсоння, і вона кладалась в домашніх умовах. Так, принаймні двічі на день, амбулатор прийшов в будинок (маж частіше, я просто побачила його вранці і ввечері, коли я вийшов з собаки), і волонтери дав свої анальні ін'єкції. Волонтери, лікарі або медсестри. Вони мають спеціальний автомобіль, який приводить і робить ці речі. Я знаю: це батьки однокласників моєї дитини, вони не йдуть додому після роботи, але волонтерам. Вони навчалися простого завдання: як правильно надати ін'єкції. Немає, як я знаю, був в рядку для рецептів. Вони просто приїхали і дали мені ін'єкції. Абсолютно безкоштовно, до речі (все онкологія в Італії оплачується державою). А потім загинув, що був неминучий. А всі волонтери на похороні, Але всі вони знають, що вони могли.

Я можу бути дійсно русское, але я не можу уявити, де ще в світі є люди так нечутливі, крім Росії. У той же час вірять, що весь світ є безсмертним, і тільки вони є носіями великої духовності.

Зареєструватися

Джерело: