Литовський політик закликав дотримуватися шляхів Росії.

Литовський парламентарський Пьятрас Gražulis захопив європейців у Страсбургі та виготовив колеги з Литви відчуттів, пише сьогодні, 7 лютого Литовський портал Delfi. Прибуваючи вперше в Парламентській Асамблеї Ради Європи, парламентарський не оцінив за російськими законами, заборонивши просування гомосексуальності. Про це повідомляє Lietuvos rytas.

«Це був, є. Коли я прибув вперше, я не робив цього. Я думаю, коли є ще одна сесія, ми спробуємо зібрати таку групу і побачити, скільки підписів будуть зібрані тими, хто не затвердить офіційну політику ЄС і Ради Європи, сказав Гражуліс. Політичний політик – це те, що багато колег з Заходу будуть підтримувати російські закони, які називають гомофобією в майбутньому.

«ЄС насправді є колискою декаї, що приносить різні зли в країнах ЄС. Ознайомитися з тим, як Росія атакувала, що вона продала право заборонити пропаганду гомосексуальних відносин. І я не хочу відштовхуватися до цього тиску і буде підтримувати свою лінію, політик продовжував.

Більшість європейських парламентаріїв були шоковані виступом Гражуліса, а литовські делегати, які приїхали з ним, сказали, що вони були блювальні з шахом. Бірюте Весайте, члена соціал-демократичної фракції, стверджує, що політичні фракції Сеіма повинні делегувати політиків до Ради Європи більш відповідально. «Ми відчуваємо себе некомфортним, я думаю, що члени литовської делегації повинні бути більш поважними», - сказав він.

«Страсбург не є місцем ненависті. З 1993 року я не бачив таких поглядів, незважаючи на те, що я між Зюгановом і Жіріновим, але я не чув подібні звуки мисливського ріпаку, що закликають ненависті навіть від них.

Ще одна точка зору була представлена самим Gražulis. За даними інформаційного бюро політика, він став об’єктом критики у литовських ЗМІ через те, що він відмовився об’єднатися з політиками після сеансу в Страсбургу в лазні. У публічному просторі була інформація про те, що учасниця Сеймаса Литви Пьятраса Гражуліса в Страсбурга плутати європейців і покласти в незадовільне становище колег з Литви. У штаті делегації розкидані різні ромби, які повністю не відповідають дійсності, бюро заявили у заяві.

«Я хотів би повідомити вам, що під час Парламентської Асамблеї Ради Європи я не збирав підписів або навіть дати офіційне мовлення на ньому». І росіяни завжди тільки атакують, хоча Геннадій Зюганов, з яким я нібито збивався в дружній спосіб, зовсім не був. Я думаю, що ця дія дефамінації почалася тому, що я відмовлявся від «сплах» в банному комплексі з неозброєним ветераном та іншими членами делегації після зустрічі делегації, а також обрала культурну програму для замків Бадена Бадена. Звісно, вони сердилися, що я не затвердив такі європейські цінності, де всі голі люди грають в ванних кімнатах.

Джерело

Джерело: