У лікарні в Читі більшість лікарів кинути.

«Оплата нижче можливого представництва. Домогосподарка отримує 9 тис. рублів, а лікар 14 тис. рублів, незважаючи на всі заяви про середня заробітна плата. Звісно, з сумою роботи, яку проводить консультація, заробітна плата некомерційна. У нас є дві тисячі пологів, у нас є 1,3 тис. вагітних одночасно, у нас є величезна кількість відвідувань. Консультація ведеться в регіоні, в той час як робить величезну кількість робіт, з хорошою продуктивністю. Ми не змогли самі. Зволоження і наступ. У той же час вони витісняються з усіх підстав, що середня заробітна плата дуже висока, насправді це не справа, сказав головний лікар Воробець.

За словами головного лікаря, персонал консультації вирішив створити такий прецедент - всі писали заявки на звільнення.

, Україна

Від себе:
А тепер, що робити маму, ми самі зареєстрували в цій консультації, потім пішли в інше місто. Я виріс і навчався в медичній школі в Читі, але я пішов там, вартість за квадратний метр становить 47 тисяч рублів, ми не можемо купити нічого, дружину і я також лікарів. Переїхали в інше місто (але також на Заб. область, де заробітна плата вища і надане житло).
Моя тітка є старшою медсестри гінекології (підпорядкована тільки цій лікарні батьківства), не тільки що останнім часом зарплата менше і менше, тому через реорганізацію її позиція підлягає зменшенню, лікар безпосередньо стверджує, що він не знає, що робити з нею.

Але я не дискурований, Росія велика, ми молодий, ми знайдемо місце під сонцем, але нам доведеться залишити Trans-Baikal Territory, тому що життя тут для більшості (світло 3.75 на кВт, бензин 35p, я мовчаю про продукти) непросто дорого.

П.С. за спеціальністю заробітна плата в Чита - близько 10-12, моя дружина - також близько 10. Оренда квартири від 16 і вище. Ви не можете жити на 5 ТБ, тому Чита втратила нас.

7 лютого співробітники жіночої консультації лікарні м. Чита на Шилові, які написав заявки на звільнення, відвідали прийом Міністра охорони здоров'я області Михайло Лазуткін. Як виявилося, не знаю про ситуацію в даній медичній установі. « » » » » » » » » » » » » » »

«Ми привели Lazutkin наші розрахунки за січень. Не знаю, що середня заробітна плата лікаря становить 15 тис. рублів, а медсестри – 9 тис. У той же час люди працюють на рівні 1,5 і 2 тарифів. Наша лікарня має найвищі ціни у місті. Незважаючи на те, що обсяг робіт і навантаження на персонал є найвищими, люди в нашій родині не бачать власних, практично жити на роботі.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Джерело.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное