Високотрафний табір

Дуже велика історія про те, що наші три квадратні метри повноприводного корпусу.
У вас буде 63 фото.

Я пишу від імені Дениса Франсуа.

Але я починаю свою історію з афарю.

Більшість наших дорожніх поїздок, як і більшість друзів, падають на теплий сезон, який, враховуючи наш клімат, є досить автопаркінгом. Ми відкриваємо сезон ночівлі в природі, як правило, ближче до середини або кінця квітня, близько в кінці вересня.

Ми завжди спати в машині, і є кілька причин:

1) Безпека. Для того, щоб потрапити у відкритий намет, ніж у закритий автомобіль. І часто буває психологічно більш важко пошкодити чужий автомобіль до непідготовленої особи, ніж на решту майна, адже десь в підсвідомих ще є ідея, що «автомобіль дорогий», і, можливо, доведеться платити за нього в кінці. Хоча, звичайно, це не панацея, якщо ви хочете потрапити в автомобіль – отримайте. Але все ж складніше, ніж у випадку намету.

2) Конвенція та швидкість приготування табору для сну. Для нас головне, щоб знайти рівну площу, щоб поставити машину. Іноді ми спати з нахилом до ніг, або при невеликому бічному схилі без дискомфорту. З Я мав добре спроектовану спальну систему в моєму багажнику, близько хвилини після того, як двигун був вимкнений, я міг піти на ліжко, що не було назовні.

(3) Контроль клімату. Просто так буває, що останні кілька років ми спати цілий рік в будинку з кондиціонером. Сама річ в машині. На ніч я стріляю довгого зоряного неба, тому ми йдемо на ліжко пізно. Влітку після того, як підіймається сонце, сплячий намет стає проблемою через спеку. У ніч, особливо в горах, ви повинні прогріти і використовувати теплі спальні сумки. А коли ви спати в машині, ви просто поверніть на плиту в холоді, вона потрапить вранці, відключіть клімат до кондиціонування і сну. Для деяких, це може здатися невідповідним, але ми так звикли до нього, і це дійсно зручно! Двигун при швидкості свічок споживає близько 1 - 1.3 літрів дизеля за годину, тобто 10-13 літрів за ніч, в залежності від того, наскільки довго ми спати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Досвід останнього зими.

У вересні я знову зрозумів, що холодна зима була просто навколо кута і що потрібно зробити. У той же час я згадував досвід останнього зими, коли ми приїхали пізно вночі до певного цікавого місця, тоді я знаходив фотографії зірок на кілька годин, і ми сіли в машині на передніх сидіннях. Зігрівається, як вони могли - в -20 дизель досить швидко охолоджується до 45-50 градусів і плита росла трохи тепла. Ми відвертаємо гарячий чай, проте, для його приготування нам довелося виходити зовні, відкрийте задні двері і збиваємо салон. Харчування, поширення їжі на підлокітник між сидіннями. Задоволення часу сидіння в Інтернеті, але тільки тут, щоб перейти на передні сидіння і сидіти на довгий час ще на передніх сидіннях – речі різні.

В результаті виявилося, що, очевидно, автомобіль великий, і є багато місця в ньому, і ми виконуємо багато речей з нами - але для нас, простір всередині якось в кінці дуже бракує. Ці думки відвідали мене всю останню зиму, а потім приїхали в сезон теплої поїздки, а потім, у вересні, довелося подумати про це знову.

Чужий досвід.

У той же час я зважився на досить цікаві проекти для ремоделювання автомобілів для життя в холодному сезоні, два з яких я вирішив згадати в моїй історії - Я впевнений, що не бачив цього буде цікаво:

1) andrew_dovgan, наприклад, встановлений домашній житловий модуль в спині його пікап вантажівки, а його осінньої поїздки до Кола підтвердила ефективність цього рішення.

Модуль фіксується в кузові автомобіля, при необхідності його можна видалити і залишити в гаражі. На даху є кухня, туалет, душ і, звичайно, ліжко. Найголовніше, згідно з власником, не було проблем позашляховиком при проходженні складних секцій, автомобіль не втратив місцевості на всіх.

(доб. 775)

Ще одним дуже цікавим моментом є те, що власник перед виробництвом «будинок» знімав розміри кузовів найпопулярніших пікапів з різних виробників, представлених на нашому ринку, щоб, якщо необхідно змінити автомобіль, модуль, швидше за все, успішно вкорінений в кузові іншого автомобіля.

Дізнатися більше про цей проект від Andrei в LiveJournal під тегом "Розширений модуль".

Р

З недоліків цього рішення для нас особисто див. два пункти:

1) Безпека – всередині, ви не можете швидко змінити колесо і приїхати на інше місце, ви повинні піти поза першим.

2) Клімат управління. Якщо опалення вирішується установкою автономного нагрівача, то я особисто не бачить простих способів охолодження модуля. Це або установка на дах мобільного кондиціонера, як, наприклад, на пасажирських вагонах, що здійснюють молочні продукти. Шукаю задоволення, я не знайшов необхідних варіантів - ті варіанти кондиціонерів, які знаходяться на ринку, охолоджують до 0 ... + 5 градусів, які дуже холодні, або призначені для великого обсягу кабіни (як автобус). Не шукайте добре. Ну, вони споживають досить багато, тобто все ще доведеться запустити двигун. Ще один варіант - зробити другий контур існуючого кондиціонера з випарником в житловому модулі, але це також дуже технічно складне рішення, і я думаю, це досить дорого.

Тим не менш, я дуже сподобалося результат, авторські руки обов'язково виростають з правого місця, і найголовніше, він дуже радий продукт себе, так як він подорожує в цьому автомобілі.

Ну, «існує мало нагородження» в рамках цієї історії - ми все ще не маємо пікап вантажівки, хеш! :) Так цей варіант не підходить, ми рухаємося на.

2) Про другий проект можна прочитати в LiveJournal by Alexei klimovs_travels, серед записів на тег "Expeditionary". Коротко:

1) Вкрай зручний чоловік придбав себе новий Land Cruiser 78.

2) Він відрізав задню половину тіла від нього.

(3) Він самостійно виготовив раму живлення, одночасно змінюючи недорогі можливості машини.

(4) Результат був цікавий автомобіль з житловим модулем.

Що я можу сказати? Майже мрія машина! На позашляховику з осями і нижню, також призначені для компенсації значно збільшеної ваги автомобіля. Дуже великий модуль дозволяє комфортно витрачати час на всі погодні умови, включаючи заморозки до -30. Уміння отримати від модуля до кабіни і проїхати без Охолодження модуля з кондиціонером в теплому сезоні.

В цілому, це дійсно ідеальний варіант, але вимагає багато часу для завершення, значних фінансових інвестицій (вартість нової такої «Cruzer» становить близько 2 млн рублів, БУ не так легко знайти в хорошому стані, плюс вартість реконструювання самої машини і побудови модуля), а також реєстрації змін в поліцейській дільниці (що, власне, не так складно - він пройшов через неї при заміні двигуна і встановивши весь привід в LeoCar'e). Що сталося в кінці обов'язково варто.

По-перше, ідея повторення цього з Дефа прийшла до мене випадково, але якось не ловила, як кажуть вони.

Ми збираємося ближче і ближче до найцікавіших.

На початку вересня на сайті www.expeditionportal.com випадково з'явилася тема, де людина готувала свій 110-ий Захисник для поїздки в Південна Америка. А потім я бачив цю картину, а потім раптом припинив прокручування.

Відправник на ньому перетворився в подвійний. За - сидіння для двох осіб, столик, холодильник, багато шаф для речей ... «Для того, що це не реально», я думав спочатку і почав прокручувати сторінку далі. Але якось текст був вже погано читати, але картина не виходила з мого розуму, і я повинен повернутися до нього.

Кожна людина дивилася в її деталях і не могла думати про те, де з цим розташуванням розмістити ліжко на два. Я прочитав трохи далі, і побачив, що автор спочатку хотів зробити відкатну дах, щоб збільшити висоту кабіни на стоянці. По дорозі я вирішив, що автомобіль не зможе сидіти на спині тільки через висоту стелі. Я намагався знайти 3D модель Захисника, щоб дізнатися цю висоту. «Чому я це робити, коли є рулетка в шафі і машині під вікнами?» Виготовлений і пішов, щоб виміряти розміри кабіни.

Справа складна тим, що кабіна мала стаціонарну спальну систему і купу речей, які я вирішив поставити поруч з асфальтом. Проходячи поліцією в два годину вранці, здавалося підозрою, просив документи, запитали, що я робити. Відповідь «забезпечити салон» якось дивиться на мене дивно, але побажав удачу і зліва.

Після видалення розмірів задньої рядки (розміри, які я вирішив взяти в основу) і решту кабіни, можливі варіанти планування почали формуватися в голові, але все відпочивали на ліжку.

Згідно з планом, вона повинна бути з стіни до стіни, довжиною 185 см, ширина складається з декількох частин, при цьому швидко розкладання і розкладання, а головне - витримати вагу двох осіб без будь-яких опор в центрі. І ось як це зробити - Я не знаю, адже розумово я уявляв його або зробив з одного шматка фанери, який буде досить жорстким, але не переходив в кабіну за розміром, або з декількох штук з опорами на місці їх з'єднання, що я не хотів принципово, так як цей варіант блокує проходження між сидіннями, і кожен раз, щоб видалити і встановити ці опори не найцікавіше заняття.

По дорозі окремий список, накреслений вимоги до майбутнього житлового відділення:

1) Ліжко швидко і легко розгортається і розгортається. Структура живлення. Можливість розкласти ліжко, не залишаючи автомобіля зовні.
2) Ліжко. Так як ліжко можна викласти без виїзду, вони повинні зберігатися в салоні кудись під рукою.
(3) Вся структура повинна складатися з двох частин, які будуть надійно прикріплені до тіла (передня версія була просто патча між стінами). Повинен бути проходженням між ними. Вхід до житлової частини через як задню, так і ліву назад двері. Дверцята задньої спини не буде використовуватися на всіх. Велика плоска підлога в житловому районі.
(4) Гонна Даф подвійна. Немає іншого способу.
(5) Широкі сидіння для двох, щоб бути комфортним в салоні. Під сидіннями є відсіки для їжі і дрібних речей.
(6) Автономний повітряний обігрівач для роботи в холодному сезоні.
7) Простір плитки. Кухонний посуд. Все повинно бути під рукою.
(8) Вода мийка. Головний резервуар для води. Проміжний резервуар для підігріву води. Гаряча душ. Утилізація води (сумка).
(9) Стаціонарний холодильник з автономною роботою від другого акумулятора.
10) Великий тумблер для мого фотографічного обладнання з окремим відсіком для дрібних речей, таких як радіо, світильники, зарядка. Все в одному місці і в руці.
11) Довгий об'ємний відсік для слайдера (відеорейл), в якому він повинен бути розміщений в зібраному стані (приблизно з двигуном, скручений штатив і дистанційний, так як він напружений, щоб зібрати і розбирати його кожен раз).
12) У штаті штатив, у мене є багато.
13) Сабвуфер.
14) Живлення від акумулятора до спини кабіни. Інвертор. 12v і 220v розетки в задній і середній частині кабіни.
15) Офф-дорога змащувачем і інструментами відділення.
16) Ілюмінація кабіни, дверні прокладки при відкриванні дверей, а також слабке освітлення простору біля автомобіля на вулиці, світло якого не заважає нічним зніманню.

Побачити, як все враховуються. Решта тріфл визначається як ми працюємо.

Ось ми йдемо!

1,1 км Даф здивував мене знову. В якому іншому автомобілі можна перевірити рівень олії в коробці і розподіл, не залишаючи кабіни? :

2,2 км Автономний повітряний обігрівач. Можливо ретельно утеплити кабіну, яка призведе до зменшення його обсягу, і використовувати нагрівач 2 кВт. Але в цьому випадку я повинен ущільнювати або позбутися від задніх вікон, і я дійсно люблю їх в Даф. Я вирішив піти в інший спосіб і встановити Eberspacher Airtronic D4 нагрівач, тому що я купив його в кінці серпня за дуже "розбірний" ціна. Я шукав зараз в Yandex - перед зимою, ціни на них значно засихають.

Його потужність, як випливає з назви, становить 4 кВт, яка, в теорії, повинна бути достатньо тепла кабіна. Я вирішив встановити його в єдине підходяще місце - під ящиком, який знаходиться між сидіннями. Ставіть собі, для установки просили третину вартості «сухого».

р.

3. У Забір повітря був закріплений під тілом, витяжний газ і тиша - на каркасі.

4. У Так як при установці додаткового паливного бака в крильці я спочатку надав трійця в шосе, з'єднуючи паливний насос до бака зайшло двадцять хвилин. В цілому, як правило, це дуже довга процедура з розрядом палива і видалення бака з автомобіля.

Плесо весна є наслідком концентрації основних ваг (паливо і вода) в одному куті кабіни.

Похід вперед, вночі, це те, що клацає досить гучно, незважаючи на демпфер гумової гуми. Так само, як хтось торкнеться тихо зовні на машині. Що б ви це робили?

5. Умань Панель управління розміщена між держателями. Я не відразу розумію німецьке позначення кольору на схемі з'єднання. У цьому випадку беруть участь близько 15 дротів, з яких тільки п'ять. Але, щоб мій сюрприз, все працював вперше, і коли пара хвилин пізніше тепла почала текти в салон, не обмежувалася радості! :

р.

6. Жнівень Фінальний погляд на те, як це було...

7. Про нас І ми робимо. Я колись зробив цей дизайн більше місяця, розібрався все з викруткою в годину. У великому резервуарі для води також було вкладено.

8. У Видалення шкіри. У отворах, де вставлялися поршні покриття, вирізати нитки - точки кріплення майбутнього «фурнітура».

3610Р. 4200Р.

9. Навігація Я роблю отвори для двох лаврових шлангів і зливу додаткового бака, а також для електропроводки насоса (12v) і водонагрівача (220v). Дріт все в гофровані. У зв'язку з тим, що ця частина буде мобільною, шланги повинні бути використані тільки таким - вони не втрачають гнучкості в холоді.

10. Далі Я кладаю пластикові шланги, придбані на будівельному ринку, разом з проводкою по периметру дверей. У той же час я дізнався, що дах Даф просто викручується по периметрових болтах! Що це, це дійсно може бути зроблено в майбутньому! :

11. Я покладаю шкіру в місці, одночасно зробивши “кукет” для спальних мішків, ковдр і подушок. Це вікно можна відкрити тільки при прокладанні ліжка.

12. Вечора, я тільки зумів зробити основу для рами сидіння. На сірій шкірі під «кукетом» фіксується, що частина конструкції, яка буде жорстко тримати блок сидіння на своєму місці. У нижніх точках використовуються стандартні кільця, призначені для утримання навантаження. В цілому кожна частина модуля захищена до тіла в чотирьох місцях.

13.00 р. Це було тільки, вийняти задні сидіння, які ми не використовували, щоб я зрозуміли, наскільки величезний інтер'єр Захисника був!

14. Каркас сидіння практично готовий. Я врахую, що ще будуть подушки зверху, і в той же час я повинен підходити без голови до стелі.

р.

15.00 р. Так як основний танк повинен бути вміщений, пластиковий передній пусковий танк був придбаний на 40 літрів води в задньому лівому крилі. І ваги в салоні тепер будуть більш рівномірно розташовані (запам'ятають пружину?), так як з іншого боку він збалансований таким же резервуаром для 45 літрів палива.

16.00 р. У кожному захиснику є поле, що спотворює реальність і точність вимірювань. Зокрема, такий же рулетка покаже абсолютно різні дані, якщо ви заміряєте його будь-які ідентичні частини двох різних захисників, і що відбувається до компас зазвичай страшно сказати. На щастя, дізнайтесь, як знайти напрями до правої сторони світу самостійно.

Але тут ви купуєте бак, завершити з яким є залізний шаблон, і інструкції сказати: застосувати цей шаблон до стіни тіла, розмітити його положення і центральний отвір з маркером, ретельно просвердлити метал і ви отримаєте точно в шию резервуара.

Застосувати, замітити, просвердлити отвір - пропустити два сантиметри! І це, поглибити його, відповідно до готового шаблону заводу!!! Енергетика Дафа багатопліфікована вручну англійська збірка є дуже сильний феномен, інакше як його пояснити? Молот традиційно скоригував ситуацію.

Потім, коли я зробив кухонну частину модуля, я, пам'ятаю цей випадок, був злий, що я не зміг точно зробити розкладне ліжко. Але, бігаючи вперед, відхилення від прямої лінії було тільки трьома міліметрами по двох метрах від довжини, які по шкалці Дафа просто недбалим. Я підозрю, що я використовую рулетку на рік. Під час цього часу вдалося перезаряджати енергію машини і тепер показує довідкові дані для мого Захисника. Але в будь-якому місці, це рулетка буде лежати, тому знову я спробую не витягти його. :

17.00 р. Моя стара шина накачування компресора була занадто великим, і концепція нового салону не вписується. Отже, торф був знову заплутаний, і Даф був замовлений компресор ARB з довгостроковою перспективою для установки міжколісних замків. Зрозуміло, з таким мініатюрним розміром повітряні насоси досить швидко. На вершині знаходиться невеликий ресивер з датчиком тиску.

2816766

18 років Разом з компресором придбано рідний шланг.

662929

19.00 р. А колісний насос. У порівнянні з моїм попереднім компресором, ця система виявилася дуже зручною, хоча вона здавалася – як може система насоса коліс відрізняється зручністю? Доброго дня.

20. Для перекачування води з основного 40-літрового бака в каністру встановлений яхтовий насос. Головною відмінністю від занурення - це самовидача (з гумовим робочим колесом всередині), і може працювати «сухий» досить довго. З тих пір не існує рівня води в резервуарі, я вирішив, що ризик горіння звичайного мініатюрного занурення насоса, якщо це помилково включений без води (у порожній резервуар) буде дуже високим. Це не має такого недоліку, і одночасно має дуже високу продуктивність.

24605534

21. Трохи від насоса і компресора знаходиться інвертор 1000 Вт. Так як вода все ще пройде поруч, я налаштовую її вертикально проти стіни, і підняла її над підлогою кілька сантиметрів, тобто вода може отримати тільки всередині, якщо її заливають там цілеспрямовано.

р.

22. Нативна проводка інвертора була перерізною площею 10 мм2. З тривалою роботою котла, вона стала сильно теплою. Нові дроти були взяті в 16 мм для резервування, і витягували їх безпосередньо з другого акумулятора, надягаючи тільки перемикач живлення в плюс розрив під сидінням.

23. Моє улюблене, щоб боротися з проводкою, а також з'єднуючи шланги.

24. З моменту виходу на стіну тіла в майбутньому складе труднощів, необхідно класти дроти невеликим запасом для електропроводки при якому можна було закрити.

1990Р. 2199Р.

25. Що я був дуже боятися зробити (як тільки одна спроба зробити це нормально) був проведений перший раз. отвір для зливу раковини міліметрами збігається з численними вигинами тіла.

26. Це те, що зливна труба схожа на вологий автомобіль. Просто розтягуючи його уздовж кузова / рамки і закріпивши затиск на нижній точці. Отвори зливу і шиї ємності заливають рясно за допомогою герметика. Коли колесо знаходиться на місці, він повністю приховує труби.

27. «Фототубок» у виробничому процесі. У верхній частині є два відсіки для дрібних речей, відокремлених розділом, внизу є два великі відсіки для фотопакетів.

28. 12c і 220c розетки.

29. Нарешті, холодильник Waeco Mobicool W40 був придбаний з можливістю роботи як з більш легкої, так і з мережі 220v. Об'єм, що ведеться за назвою, становить 40 літрів (зварений до нашого попереднього мішка, це дуже багато). Він відмінно охолоджує, потужність становить 48 Вт (конденсатних стоків всередині випарника), при цьому економний режим 8 Вт, тому додатковий акумулятор Dafa в автономному режимі повинен бути досить довго.

30. І тоді, коли майже все було готово, витягнувши з гаража багато коробок речей, які ми проводимо з нами, і почали думати про те, що і куди підійти. На фото вміст однієї коробки з кухонним посудом ...

31. Я зловила коханою дружиною, яка стала цікавою, що я зробив це в гаражі на довгих осіннях вечорах (і я не покажу її проміжний результат), і вона безпосередньо відчувала, що це було те, що я повинен відвідати мене! :

Я збираюся показати вам, що сталося в кінці.

Щоб перевірити автомобіль, ми вирішили піти на скелі Ворголи і взяти картину все нормально.

32. Почнемо на задні двері. На фото її температура становить 38 градусів. За допомогою крану з боку можна мити руки і страви по вулиці.

33. Також є розкладний стіл на задні двері для швидкого закуски під час зупинки.

34. Власне, вітальня. Всередині було більше.

35. У великих відсіках під сидіннями є поставка їжі і всілякі дрібні речі. Заднє відділення відкривається як з вище, так і з боку - ви можете отримати щось з неї, коли прокладений ліжко.

36.00 Р За спиною сидінь є великий відсік для позашляхового смурдяк, пожежогасіння, аптечка, чоботи та інші корисні речі. Просто за зеленими сидіннями нижче, ви можете побачити ще невеликий порожній відсік, де інструменти, такі як викрутки, тестер, стрічка, затискачі, ніж і так далі буде лежати - що вам потрібно найчастіше.

37. Довгий слайдер тепер розміщується під кухонною бухтою в зібраному стані. Дуже зручно - швидко вийшов, кладемо на штатив і можна знімати.

38. За допомогою розетки для 220v і трьох перемикачів, які контролюють насоси в резервуарах і інверторі. Ліворуч можна побачити блакитний набір викруток з пучком дрібних насадок - він також завжди під рукою.

39.00 р. За невеликими дверима є арматура повітряного компресора, а також трійця основних танкових ліній, змочених з одного кінця. Зніміть штепсель, з'єднайте шланг занурювального насоса - так бак в крилі автомобіля буде наповнений водою.

40. Прямо назад двері тепер не використовується для його призначеного призначення, але коли ліжко прокладений через неї можна потрапити всередину. Нижче, між дверима і холодильником, є досить великий відсік для рюкзаків з теплим одягом і іншими дрібними речами, такими як Yulina makeup розмір валізи. Під підлогою чорної ДСП виворітними фіксованими плоскими активними сабвуферами, під ним - штори на магнітах на передніх вікнах автомобіля.

41. Ліворучні двері. На боці мій фото столик, в середині якого є дві сумки. В одному з них - точкові світильники відеосвіту, в іншому - акумулятор і трифле для слайдера. У нижній частині є 20-метровий ширмовий шнур для живлення того ж слайдера від бортової мережі автомобіля, поруч з ним є п'ять невеликих штатів для відеосвіту.

5193897

42. У верхній частині є два відсіки з невеликими речами, такими як радіо, зарядні пристрої, інтервалні пульти та інші речі, які я постійно використовую.

43. Під ДСП є набором штативів. Вище це тіло автономного обігрівача з вентиляційним отвором, який обертається в будь-якому напрямку, зверху він є рідним підлокітником Defov, який став більш високим і комфортним для мене.

44. На дверних стійках є чотири перемикачі. У верхній частині входить світлодіодне освітлення кабіни.

45. Ще один контроль світла, що обертається при відкриванні дверей.

Над відкриттям лівої задніх дверей є діодна смуга, яка висвітлює поріг автомобіля, підлогу, мій фотоплиток, що лежить на цьому поверсі, а також зміст фото таблиці.

На стовбурі над дверима є більш потужним світлодіодним прожектором, що висвітлює тільки простір позаду автомобіля. Він перетворюється на боки і змінює кут нахилу, щоб він може виділити щось інше, наприклад, предмет.

Над лівим заднім вікном є ще одна діодна смуга, світло якої досить висвітлювати стіл зовні в темряві, і вона не заважає нічним зйомким, як досить слабкий.

46. Далі Кришка холодильника складається з двох частин. Зручно, при відкритті менше тепла потрапляє всередину. Холодильник розміщується таким чином, що я досягаю його рукою від сидіння водія і може самостійно отримати їжу або напої звідти.

47. Між холодильником і сидінням є широкий підлокітник. Поки є чайник, п'яти літрова пляшка питної води і щось інше, але я думаю, що час роботи покаже, де буде зручніше розміститися. Головне, що після всіх змін, все, що ми перевозимо з нами до, вписуємо в машині досить легко, крім того, багажник на даху став напівзнімним, так як до цього значна частина його займалася постільною білизною.

48. У той же час вхід і вихід на автомобіль можна як через спину, так і через ліві двері. При бажанні можна швидко красти з кабіни за кермом без виходу зовні, а також розмістити додаткові речі між сидіннями і кухнею.

49.00 р. І зараз найцікавіше. Кухонний блок. Закрити до задніх дверей - наша газова плита. Спочатку я планував розмістити його біля бічного вікна так, щоб у відкритому стані вона буде служити капюшоном, але в цьому випадку буде мийка, злив якого буде відпочивати на резервуарі води в крилі, тому мені довелося змінити місця - немає варіантів.

50.00 р. Під плиткою є невеликий технічний відсік з доступом до компресора, насоса, інвертора і проводки. Навіть тут розміщені циліндри з газом для плитки, мішків для сміття, серветок та інших дрібних речей, які, як правило, періодично виходять.

р.

51. І найголовніше - раковина. Крім того, вона також служить відсіком для зберігання «поточних» продуктів, наприклад, полуниці, які, як правило, попливають в салоні дуже пізно, або відкриті салати. Запечена пробка запобігає потраплянню пилу зовні. Так як резервуар для води знаходиться вище, вода йде від спонтанно, просто відкриває кран. І найголовніше, вода спекотна, тобто температура, до якої нагріваємо її. Що дзеркало радості дружини! :

р.

52. Ми підключаємо в шланг, натискаємо кнопку насоса, і у нас є душова кабіна або біля автомобіля. Уміння мити гарячою водою і мити волосся, не залишаючи машину дійсно чудово!

Взимку основний бак не буде виконуватися через заморожування води. Про додатковий танк з обігрівачем все ще в думці, думки, як там, залишаться бути реалізовані на практиці.

53. На боці мийки є ще один відсік з кухонним посудом, чайними чашками, серветками, посудомийною машиною і так далі. Будь-який, моя дружина територія! : Всі чохли виготовляються на меблевих амортизаторах, легко відкриваються і закриваються.

54. У нас є щури! :

3610Р. 4200Р.

55. Вони люблять це тут, як ми робили! :

56.00 р. Поверніть ліжко. Для цього кидають два силові кронштейни переднього і за кухонним гарнітуром.

57.00 р. Ми опускаємо сам ліжко, який підтримується в вертикальному положенні на п'ять потужних амортизаторів. Він також має складений самовтілення мату.

58. Викладаємо додатковий розділ. Якщо стеля була вище, ви можете зробити ліжко одним цілим, і так ви повинні зміцнити ділянки при з'єднанні.

59.00 р. Передня частина ліжка на боці також складна. У старій спальній системі я використовував, щоб зняти своє взуття перед автомобілем або сидячи на самому краю ліжка між ним і сидінням водія.

Тепер все набагато зручніше – ви йдете в машині з передньою секцією ліжка, вийняти взуття і роздягання всередині, сидячи на «фотобусі». Потім, з рукою, ви злегка підтягуєте складаний чохол, який відразу випрямляється чотирма амортизаторами. Їх зусилля є більш ніж достатньо, щоб зберегти цю частину від вигину під вагою ніг.

Коли потрібно йти назад - просто відпочивати на ньому ногами, він складається, ви одягнете взуття і виходите.

І, до речі, завдяки цьому висувному елементу дизайну, ліжко можна викласти без виїзду назовні!

60 хв Далі випрямляйте самовтілення мату, вийняти спальні сумки, подушки і ковдри з кишені на стіні. В результаті в 10-15 секунд ми маємо розмір ліжка 140 по 185 см. Все швидко і легко. Знову, вибираючи машину не потрібно.

Є багато вільного простору під розкладним ліжком, та столиками / кріслами / рюкзаками, які зазвичай «ніжуть» в багажнику, тепер можна розмістити в салоні.

61. На стіні нашої салонної компанії (одноразові, як, ah!) приймали своє вірне місце карти Росії! :

62. Ну, в кінці, ми маємо рівно три квадратні метри всіх колісних дисків, що живуть з мостами, замком і краплиною. :

63. Ну, вид, який відкривається з вікон нашого будинку, іноді може коштувати багато!

Поїздка до Воргола продемонструвала як незначні недоліки (більшість яких я вже ліквідував) і величезні переваги «високоїтраффичної табірки».

В той час як я тримала клаптиків, які шукають кутів, моя дружина захопила в теплому автомобілі і грала з щурами. У нічний час і Юлія читати журнали чекали мене закінчити зйомки зоряного неба. У перший раз вони скидають з двигуном мовчання і відкриваються вікна, так як нагрівач працює дуже потужно навіть в слабкому режимі.

Сонце до двох днів (попередній тиждень був дуже напружений, а в свіжому повітрі завжди прекрасно спить). Нагріваємо воду, промиваємо, варимо сніданок і ate, насолоджуючись видом. З одного боку, здається, що все так само, як завжди, і з іншого боку, комфорт стане помітним більше.

Ну, нарешті, поставте всю подальшу операцію машини на своєму місці!

Я сподіваюся, моя історія була цікава, я написав її на довгий час. :

Я зробив. Звідси.

8744662

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное