Lifehak Телегуми в Асані

Я, як багато жителів великих міст, відвідати гіпермаркет один раз на тиждень. Це найзручніший для мене, щоб перейти до Mytishchin achan. Після тижня я приніс туди 6 тис. рублів. Загальний місяць - 24 тис., а рік - близько 300 тис. рублів. Що, протягом 3 років я хотів поставити СУВ там, і я хочу, щоб лікувати принаймні не гірше, ніж останні вихідні. Навігація Після того, як я прийшов до Ашана, і є кошики на замках! Ви кладете 10 рублів. - Тролей ненависний. Логіка зрозуміла для мене, це зроблено так, щоб кошики не кинули, коли ви повертаєте десять рублів, ви отримаєте назад. Я ніколи не пішов! Тексти пісень, а це означає: І я хочу, щоб покласти його на ваше місце!

... За перший раз я був плутаний – у мене немає десяткової монети. Я не бачив ніяких анонсів біля автостоянки, і не було анонсів заздалегідь, хоча я нагадую вам, що я відвідую куща на тижні. Крім того, кошики в аугані - 70 відсотків затінених, і перед тим, що я мав можливість пройти через і підібрати кошик, який якось рулони.

Так, для того, щоб вибрати кошик, який якось йде, я раджу зробити ключ.
Для виготовлення знадобиться: людина, 10-рубкова монета, плоский файл, свердло, 2мм свердло, 5мм свердла для навантажувача, лінійка або бар, нитка.
Я забрав птах в аханському логотипі.

Тут будуть 11 зображень і деякі тексти.

2,2 км Візьміть 10 руб. монети. Перевірити діаметр. повинна бути 22мм.
Можна виміряти лінійку

3. У Ми беремо плоский файл, і ми повертаємо трохи монету.

4. У В результаті «короткий діаметр» не повинен перевищувати 20.5 мм.

5. Умань Ось початкова і завершена версія поруч з одним.

6. Жнівень Візьміть свердло і 2 мм або так свердлити.

7. Про нас Ми свердлимо отвір з боку, як на фото.

8. У Візьміть більший свердло з діаметром і zenkuyu.

9. Навігація Стрінг в. Кільце не дасть нитки руб.

р.

10. Фінальний вигляд ключа.

11. Схематичне застосування. Нитка необхідна для того, щоб монета не випадає з рук при використанні і, головне, за допомогою нитки, легко вимикати і витягти монету.
Весь процес займає пару секунд, тобто не довше, ніж метод, який накладається магазином.
Харчування може використовувати монету без отвору і ниток.

Доброго дня!
й

74.93 р.

Джерело: