656
Як ви втратите його, Авто?
Я думав, що контент буде цікавим для аудиторії. Я був близько 18 років і був досить довгий час назад, я нещодавно отримав мої дослідження, мій ліцензія, і все, що очі на вогонь - Мені потрібна колісна стрілка!, Я раджу, щоб взяти його 6-ru (7-ru), ви не можете втратити його, хтось консультував новий на кредит, я не хочу нічого подібного, я не хочу - не схожий на всіх, і там було захоплення в напрямку Америку і маскувати покарання.
Коротко, мій друг підкаже - на подвір'ях далеко не від нашої шараги - американці - виростає в грунт, сором'язлива - бігти до годинника і це те, що ми бачимо на парафі (виявилося, що це не американка) - Це це - Toyota Celica 81, європейський - держава - синиця, але я люблю, і знайти власника, вдарив руки 35000r і це шахта), Мотор лучений, все в олії, ходьба, гумовий щит, салон так далі. Але немає ніде йти - ми пироги.
Це буде ~45 фотографії.
, м. Київ
Є 6 частин:
1: Тільки взяв
2: Підігрів двигуна
3: Пробити тіло
4: Покинути салон
5: Зламати диски
6: Реальний результат!
Частина 1: Що ми маємо?
Головні ліхтарі з Шохі - все прокрої косою, пробіг в РФ
Салон був більш меншим - все проповідне, кермове дерево - як на рідкісних візках.
Частина 2: Двигун зламаний - нам потрібно зробити щось!, він вирішив розбиратися і пройти через.
У вас є закручений лайнер на обличчі!
р.
Отримати віллу.
Р
Розберіть на землю, зробіть виміри, очищайте - заточіть коліно, змініть кільця і всі гумові смуги, одночасно приводячи чистоти
Перегляди
Робити це один раз.
До двох.
До трьох.
р.
Зберіть віллу.
Ми стукуємо.
Шукаємо!
Як виявилося, ще було пара суглобів, щоб зібрати, але вони забирали пізніше.
Так Частина 3!, Гонки, насолоджуючись динамікою, і як багато, проблема сталася між двома машинами в пастку.
Також пошкоджені ас, полки, підлога, крило все пішло, анонс відхилений.
В той час як і що - пішли в армію, повернулися - потрібно або під рукою над колесам, щоб брухтувати, або робити, я думав, вирішив - викинути - стріляти, щоб зробити далі, кошик був розібраний, і тіло побачили на власній! Небагато досвіду.
Побачимо арки Gazelevo - рідна гн...
Зрізаємо карієс з крила, крило складено, і там розтріскуються фітинги см, метою було зменшення шару шпаклівки.
Вирізати його.
Кінг готовий! не перебудовано, немає дарувальника! Користувальницькі ас.
Спина ущільнюється, потрібно робити до: Я не люблю працювати з пластиком, і я не знаю, як працювати, це було прийнято рішення зробити незграб з металу, по дорозі пили рідні фари!
Ми кладемо на нові фари, і робимо пекл спідниці.
М'якоть металевих пилених фото з м'ясом кладуть пізніше, потрібно пофарбувати! на нових фотокамерах немає грошей - фарба в гаражі, адже це бездомний проект!
1990Р. 2199Р.
Я знаю багато речей, але що якщо все пройшло?
Ми прагнемо до ідеального, але це не означає!
У нас є.
Завантажено 2.
Колір вибрав модний - коричневий, потім ніхто не забарвлений в подібній моді (і ми соромлюся моди)
Зареєструватися!
Бодібілдінг - все-підкладені сидіння не перемішуються, ми робимо розтяг, він був замовлений в офісі, і натягнувши на сідло себе в домашніх умовах.
Моє улюблене фото з серії: до і після
Рука пришита великим чоловіком! Тюльмунд привіт!
Колесо рульового колеса струганий, наносимо 8 шарів морили з проміжним висиханням, проводимо в 3 шари.
8629577
Застібка
У салоні з'явилася те, що потрібно, кінцевий вигляд пізніше, і при цьому необхідно, щоб щось спинилося під тілом - пилоподібні диски, вони були знайдені в Находці для абсолютно символічного 3000R, вид недоречно, але приходять - руки, що для?
Заземлений епоксидним грунтом на алюміній,
Akhalai mahalai, lyasa shit, - диски фарбуються в двох тонах (з величезною кількістю пасовок і головок (варо його варто?)
Закрити
І що сталося в кінці! : Витяжка думала про пилку плазми - руки не досягали, тому вона залишається чорною.
як це
магазини
Красивий!
Ой так!
На дискарію
З Сестра.
Джерело:
Коротко, мій друг підкаже - на подвір'ях далеко не від нашої шараги - американці - виростає в грунт, сором'язлива - бігти до годинника і це те, що ми бачимо на парафі (виявилося, що це не американка) - Це це - Toyota Celica 81, європейський - держава - синиця, але я люблю, і знайти власника, вдарив руки 35000r і це шахта), Мотор лучений, все в олії, ходьба, гумовий щит, салон так далі. Але немає ніде йти - ми пироги.
Це буде ~45 фотографії.
, м. Київ
Є 6 частин:
1: Тільки взяв
2: Підігрів двигуна
3: Пробити тіло
4: Покинути салон
5: Зламати диски
6: Реальний результат!
Частина 1: Що ми маємо?
Головні ліхтарі з Шохі - все прокрої косою, пробіг в РФ
Салон був більш меншим - все проповідне, кермове дерево - як на рідкісних візках.
Частина 2: Двигун зламаний - нам потрібно зробити щось!, він вирішив розбиратися і пройти через.
У вас є закручений лайнер на обличчі!
р.
Отримати віллу.
Р
Розберіть на землю, зробіть виміри, очищайте - заточіть коліно, змініть кільця і всі гумові смуги, одночасно приводячи чистоти
Перегляди
Робити це один раз.
До двох.
До трьох.
р.
Зберіть віллу.
Ми стукуємо.
Шукаємо!
Як виявилося, ще було пара суглобів, щоб зібрати, але вони забирали пізніше.
Так Частина 3!, Гонки, насолоджуючись динамікою, і як багато, проблема сталася між двома машинами в пастку.
Також пошкоджені ас, полки, підлога, крило все пішло, анонс відхилений.
В той час як і що - пішли в армію, повернулися - потрібно або під рукою над колесам, щоб брухтувати, або робити, я думав, вирішив - викинути - стріляти, щоб зробити далі, кошик був розібраний, і тіло побачили на власній! Небагато досвіду.
Побачимо арки Gazelevo - рідна гн...
Зрізаємо карієс з крила, крило складено, і там розтріскуються фітинги см, метою було зменшення шару шпаклівки.
Вирізати його.
Кінг готовий! не перебудовано, немає дарувальника! Користувальницькі ас.
Спина ущільнюється, потрібно робити до: Я не люблю працювати з пластиком, і я не знаю, як працювати, це було прийнято рішення зробити незграб з металу, по дорозі пили рідні фари!
Ми кладемо на нові фари, і робимо пекл спідниці.
М'якоть металевих пилених фото з м'ясом кладуть пізніше, потрібно пофарбувати! на нових фотокамерах немає грошей - фарба в гаражі, адже це бездомний проект!
1990Р. 2199Р.
Я знаю багато речей, але що якщо все пройшло?
Ми прагнемо до ідеального, але це не означає!
У нас є.
Завантажено 2.
Колір вибрав модний - коричневий, потім ніхто не забарвлений в подібній моді (і ми соромлюся моди)
Зареєструватися!
Бодібілдінг - все-підкладені сидіння не перемішуються, ми робимо розтяг, він був замовлений в офісі, і натягнувши на сідло себе в домашніх умовах.
Моє улюблене фото з серії: до і після
Рука пришита великим чоловіком! Тюльмунд привіт!
Колесо рульового колеса струганий, наносимо 8 шарів морили з проміжним висиханням, проводимо в 3 шари.
8629577
Застібка
У салоні з'явилася те, що потрібно, кінцевий вигляд пізніше, і при цьому необхідно, щоб щось спинилося під тілом - пилоподібні диски, вони були знайдені в Находці для абсолютно символічного 3000R, вид недоречно, але приходять - руки, що для?
Заземлений епоксидним грунтом на алюміній,
Akhalai mahalai, lyasa shit, - диски фарбуються в двох тонах (з величезною кількістю пасовок і головок (варо його варто?)
Закрити
І що сталося в кінці! : Витяжка думала про пилку плазми - руки не досягали, тому вона залишається чорною.
як це
магазини
Красивий!
Ой так!
На дискарію
З Сестра.
Джерело: