Як реагують англійські читачі

Відразу після відкриття церемонії Зимових Олімпійських ігор в Сочі, Денний телеграф колоніст Іан Чадбед написав рецензію на його назву: «Сочі відкриття: Від Росії з любов’ю – озеро Лебеді, війни та миру і російської революції. й

Не потрібно для Володимира Путіна вкрасти олімпійську виставу, вона була найдорожчою в світі і його ім'я.

Уся стаття була позбавлена негативності, зварена з розсіяними пострілами на Русі, росіянами та їх президентом. Практично вся стаття пішла на заперечення ідеї проведення Олімпійських ігор в Росії, скільки було витрачено, як п'яте кільце не відчинило, як російська команда взяла бойовий крок перед президентом, як це було нудно весь вечір з балету і історичної екскурсії, як з'явилася вся армія російської безпеки в Сочі, як два колишніх героїв запалили ганку Володимировної Олімпійських ігор.

В короткий час Chadband спробував, в кращій традиції багатьох англійських ЗМІ, перерахувати всі негативні відчуття від Олімпійських ігор в Росії.

У коментарях:

Довг, чергова I-hate-Росія стаття від Mr. Chadband. Але цей час він не настільки агресивний, як раніше. По-перше, він (або, можливо, навіть його редактори) читати попередні коментарі та намальовані висновки для себе. Далі, при написанні статті, я раджу використовувати факти і аргументи, не сланці, тлумачення і фантастика. Пам'ятайте, журналістика несе відповідальність. Зареєструватися

За Божу раду, Захід повинен визнати, що це на нижній траєкторії, тоді як країни, такі як Росія та Китай. Коли ми критикуємо Росію своїми діями проти геймських прав, слід пам'ятати, що не так давно ми обробляємо геї аналогічним чином (навіть, якщо вони зробили величезний внесок під час Другої світової війни), і той же вид преюдії знаходиться в повітрі в нашому суспільстві. Скоріше, ніж критика Росії, ми повинні зосередитися на вирішенні наших проблем. Зарплата1

На мій погляд, автор цієї статті просто не розуміли або не розуміли ідею цілої вистави. «Війна і мир» і «Лебедне озеро» не є стереотипами, але яскравий приклад різних епох в Росії, які, вічно, розуміють багато неросійських.

На своїй основі вся ідея була презентувати російську історію до нас в період з Середньовіччя (з її дикою культурою) до XVII-XIX ст. – так званого «золотого віку» російської літератури та народження російського балету; а потім до жовтня революції, Другої світової війни та культури в СРСР. Звісно, що тут звернулися інші, замість війни і миру, можна показати щось з творів Достоєвського або Пушкіна. До багатьох неросійських, проте, ті твори здавалося б, небайдужими, тоді як війна і мир є ідеальним прикладом російської літератури і філософії. Так само можна сказати про Лен Лейк та інші стереотипи, виражені автором.

Щоб бути чесною, я був дуже розчарований читати цю статтю в Телеграфі. Я шукав церемонію онлайн, коли мій брат пощастило бути в Сочі і дивитися його жити. Ми були як здивовані, так і здивовані тим, що ми побачили. Однак в цій статті краса і атмосфера Олімпійських ігор були просто ігноруватися, заміщуючи їх з деякими політичними жартами, жовчними і вузькими упередженнями. Дмитро Моор

Неймовірно злоякісна стаття приниження автора і газети. Я думаю, що ми були представлені безперечно дивним шоу, що я коли-небудь бачив. Не можу навіть уявити, що це буде виглядати як сидить на подіумі.

Відмінний підсумок російської історії та культури. Ми пропустили наші Олімпійські ігри. Що ми показуємо? Пан Бей, Королева та Бонда. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. На Олімпійських іграх ми забули всю англійську мову. Ми святкуємо нашу спадщину? Я не пам'ятаю. Так легко забути все далі.

Якщо всі залишилися дні ігор знаходяться на одному магічному рівні, то запам'ятовується надовго.

Стоп потрапив до росіян! Вони були чудово. Як народ, вони повинні бути гордими. З початку зимових Олімпійських ігор Дякую за незабутнє шоу і всі благословення на найближчі два тижні. Емілі Енсо

На мій погляд, ми встановлюємо прецедент для показу нашої країни та її історії, а не показуючи на сцені пантанових танців, а також цілеспрямованих рухів напівроздрібних жінок. Як завжди, правила Великобританії.
Як ми можемо відсвяткувати нашу культуру? У нас є багато чудових драм, таких як Coronation Street, Eastenders і Emmerdale; великі поезії, як Pam Ayers і Walter McCorrisken; великі опери, такі як Pirates Penzance, Cats і Phantom of the Opera; великі романи, як Kane і Abel, Goldfinger і Гаррі Поттер; мистецтво, як Jalomo і Damen Hirst; великі композитори, як Ozzie Osbourne і Tony Hatch ... Ці імена і імена знайомі британському публіці і відображають свої ідеї мистецтва, оскільки у нас немає великої історії. Не дивно європейці від Португалії до далеких кутів, милосердям, коли мова йде про мистецтво і варіння.
Ми знаємо більше про наші переваги, ніж ми робимо самі. Я попросив Спанісару, якщо він почув Улісса. І я отримав щось схоже, "Не знаю про нього?"

Незважаючи на те, що є багато чудових артистів, художників, композиторів і письменників у Великобританії, вони не особливо пропагують. Прийміть шати! Багато наших відмінних людей змушені залишити свою країну і жити в іноземній землі, тому що наша нація кріпильних речовин. У нашій країні абсолютно грубі, патологічні або непристойні бруди цінуються, що відразу ж потрапляє на головні лінії. Для європейців (і південний ірландський), культура є частиною свого повсякденного життя, що повернулася до довгого шляху.

Багато Britons люблять футбол, мильні опери та та тапочки. Кожна людина знаходиться на власній, але якщо більшість Britons тільки спробували побачити за межі свого будинку, вони будуть бачити, що багато Європи побудовано навколо культури. А наша «культура» ґрунтується на тому, що вона подрібнюється в банду піпсів. Я дивлюся, якщо всі ці жовчі проти Росії засновані на тому, що вони вважають гомосексуальності перверсії. Як наші медіа вимагають, ми не повинні відхиляти гомофобії або мусульмани в нашій країні. І ці ЗМІ обробляється кейтером як з цих груп. марингоран

У вас є чудова освіта! НедКелі1982
Я думаю, що ви зазначте наш внесок у світ. Демократія та цивільні права. Шекспір, Діксенс, Аустені. Марльборо, Веллінгтон, Нельсон... Промислова революція, медицина ... Емілі Енсо
На мій погляд Мартін означав, що всі ці великі досягнення приглушені модними, політично правильними нецензурами. Гугі_ Підшипник
Церемонія відкриття легендарного – Я б сказав, що дуже цікаво, освітні та барвисті. марі1797

О, мій Бог, знову стаття, спрямована на приниження Росії. Що ви не помилитеся з вами «хурналізми»? Я 100% впевнений, що якщо Путін змінив свою політику інстиляції переваг гомосексуальності у дітей, ви оціните гру Сочі і розповість їм, наскільки це чудово.

Цікаво, чому наші ЗМІ не критикують за агресивне ставлення до гомосексуалізації. Путін оприяє пропаганді гомосексуальності серед дітей. У мусульманських країнах висять гомосексуальні речовини. Але я сумніваю, що наші медіа матимуть право на написання одного слова проти Катару.

У зв'язку з тим, що наші «прискорені журналісти» люблять Марія Міллер, кам'янист або інші радикальні гомосексуальні гомосексуніки не хвилюються інформаційної війни для видалення Катару з хостингу World Cup.

Чи ми коли-небудь дивимося Марію Міллер і Ко йти в Катар на протест? Я думаю, що ми всі знаємо відповідь на це питання.

Так, вони всі бояться мусульманської реакції, тому вони воліють атакувати, тиск і залягати християнських країн.

Журналісти телеграфу представляють себе як фривоус, сарктичний і патологічний. Головна

Якщо вони робили те ж саме проти Катару, Англія буде відрізати гази. Лон Ranger
Чудова церемонія відкриття - реально вставляйте в лондонські "ліберальні гальма" (лібгард). Церемонія відкриття наших очей до того, що ми можемо просто показати історію, якщо тільки ми були вільні. РоботUnicornAttack

Ще одна пропаганда від дискової преси. Я радий, що у нас є альтернативні медіа, які провокують бездіяльність цих динозаврів. Потоки 70-ті рр. минулого століття: «Купити росіяни!» Готель

Якщо ви не любите це, не приходьте сюди. Хонки Фронки
Дякуємо за позитивний відгук про церемонію відкриття. Я радий, що вам сподобалося. Я з Сочі і я щасливий спілкуватися з чесною та розумною англійською людьми. Не хвилюйтеся. Не варто. Ласкаво просимо до Sochi і я сподіваюся, що ви будете насолоджуватися тут. ПС. Я дивився на церемонію з Лондона і все було чудово.

Це був третій сит. Хонки Фронки
Це сумно, що в даний час медіа приймається тільки негативно і намагаючись не помітити позитив – краса, велика робота тисяч людей, які працювали над цим проектом. Добре зроблено, Росія! Неважливо, якщо одне кільце не відкривається. Наступна краса сліпих просто заблокувала цей удар. Бог благословить вас, Росія і ваші люди!
Неприємний, це не так, Чад? Росія регулюється по-справжньому національним режимом. Жорстке! Лол. Скажіть hello до Barrose і Dave. mourningcloak

Фантастичний, великий. Добре зроблено, Росія! Викрутіть солодковершкові так звані західні "Лідери"! tiggertooaswell

Спортінг Європейських князів – учасник IOC, якщо я не помилився, взяв участь у церемонії відкриття – один раз сказав, що «Екстравагантне відкриття церемоній – це непотрібні витрати, адже спортсмени йдуть на шлях.» Я сподіваюсь, що вона дрочить на власні слова; вона, ймовірно, не може сказати, що це там.

Президент IOC Bach виступив з доповіддю про те, що був адресований всім, в тому числі спортсменам, які були на стадіоні, дивляться на виставу. Він сказав, що спортсмени є найбільш важливою частиною ігор. А росіяни робили все, щоб довести її на практиці. Чи Путін зумів отримати Захід, особливо відсутні, складні лідери першого рангу, щоб пожовти його все? Відповідь: Так, він зробив це найкращим чином. чиччолина43

Чудовий, красивий, творчий і історичний шоу, який любив усіх. лялька Sperry

«Дивне досягнення – так само, як і Китай колись засліпив світ, але при цьому не вдалося переконувати свою правду, у 2008 році на стадіоні гнізда птахів». Ой мій Бог, чому таке дратівливе середовище говорить для світу? Мігуель

Яка холостка зосереджувалася на невідкритому кільці, коли така креативна і цікава шоу була сценована в Сочі? Цей журналіст – реальний програвач.

Скопіювати з британських Олімпійських ігор (вставте ім'я вашої країни) Хонки Фронки

Дійсно? Чи літають Англія в космос? Британський балет? Ні, я не зробив. Зберігати? Супракрісталь

Дуже красива і чарівна церемонія. Чудова церемонія, де історія гармонійно поєднується з ігри. Неймовірний ефект! Збереження всіх похвал! перлини

Джерело

Джерело: