Питання та відповіді

У інтерв’ю з журналістом телеканалу Росія назвав свої питання «стапсид», а в кінці інтерв’ю заявив, що він вже звик до вирішення питань. Епік чоловік

Срібний медальист Олімпійських ігор Альберт Демченко, який втратив сьогодні в битві за золото тепер дворазовий чемпіон ігор Німецький Фелікс Лох, назвав його ключовою помилкою в другому забігу, повідомляє від Сочі особливий кореспондент «SE» Дмитро Зеленов. Вже після першого забігу, але сьогодні він не серйозно претендував на перше місце. Він також не погоджується з припущенням журналістів, які зупиняються на шляху від золота, більш незважаючи на те, що виграєте третє місце.

- Хлопці, що не приходять з казок з серії «бронза краще, ніж срібло», я дуже щасливий з результатом. Можливо, якщо це не було для цієї помилки в другому забігі, ми можемо боротися з Loch. Початиметься позиція. Тепер ми повинні підготуватися до реле. Я обов'язково візьміть участь, якщо я не замерзла зараз, - сказав Демченко, для кого ця Олімпіада була сьомою в своїй кар'єрі.

Джерело: