Mercedes W123 32-річний.

Дуже цікавим є ставлення білоруських до автомобілів 1980-х років. Деякі автолюбителі (особливо на периферії) сприймають такі «старі чоловіки» як тільки недорогі автомобілі, які можуть бути придбані на тисячі і половина і, інвестувавши пару сотень, експлуатувати без знаючи гранату. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І лінія між «рубиш» і «класичний» дуже розмита. Ось Mercedes W123. Інтернет є повним оголошенням для продажу цієї моделі на 1-2 тис. дол. США. Але є варіанти, вартість яких ближче до зібраної 10 тис. Герой сьогоднішніх статей є тільки таким W123. Власник стверджує, що автомобіль не проїхав за останні 18 років і не бачив ніяких суворих зим або спекотного сонця.

32 фото та текст. Джерело.

Mercedes W123 32-річний. доб.

Оригінальний пробіг автомобіля становить 330 тис. км. За останні 18 років вона подорожувала 32,000. Автомобіль батька. Його вік не дає йому їздити, тому він вирішив взяти участь з цим іграшкам.

Mercedes W123 32-річний.

Автомобіль в дивовижному стані. Тепер ви побачите себе, Андрій, який зустрів нас в Тойота і взяв нас за межами Мінська, почав діалог: старий Мерседес зберігається в гаражі заміського будинку.

Mercedes W123 32-річний.

У с. ми чекали темно-зеленого Mercedes W123 280E, який згорнув лінію збирання у 1982 році. Під витяжкою - 2,8-літровий інлайн "швидкість" з двома верхніми валками (DOHC) і подвійною ланкою, 185 к.с. (в 5800 об/хв) і з максимальним крутним моментом 240 Нм (в 4500 об/хв). На відміну від інших модифікацій, W123 з двигуном M110 був парований 5-ступінчастою «механікою». Щоб бути чесним, на 32-річній машині, я тільки очікував побачити чотириступінчасті.

Mercedes W123 32-річний. р.

Вже на перший погляд на машині зрозуміло, що тіло в відмінному стані протягом років. Є багато 123х в Мінську, але більшість з них вже страшні подивитися. Тут - немає іржі, неперевершених деталей зовнішнього вигляду, дешевих китайських дисків або інших "реквардій" часу.

Mercedes W123 32-річний.

«Автомобіль 32 роки і блискучий на фарбі!» Вона ніколи не була пофарбована - все це завод. Автомобіль довго зберігався в гаражі і не бачив яскравого сонця. Протягом декількох років він не перейшов на всіх. Після того, як мій батько-в-право надійшов мене з автомобілем, він відразу ж інвестував $1,650 в ньому. Фільтри, масла, поради ... Я змінив всі витратні матеріали. Нова батарея. Одна тривожна система коштує кілька сотень доларів через труднощі з електропроводкою. Тепер, до речі, я шкодую, що надягає. Світла цибулина була привезена безпосередньо до передньої панелі, і вона зіпсує всю оригінальність кабіни. Додатково «новий», я вірю, — сказав власник Мерседесу під час прогріву автомобіля.

Mercedes W123 32-річний.

С ***

Mercedes W123 32-річний.

С ***

Mercedes W123 32-річний.

Почати старий "шіст" легко. Перший раз. Кілька хвилин гучних поворотів «теплий» і автомобіля тихо «смак» заготовки. Я знаходився на машині і знайшов пару проблем. По-перше, на задній правих дверцятах є деякі наклейки з символами «O» і «K». Невеликий і непристойний, але вигляд злегка зіпсований. Далі вони є невеликим відступом, як якщо хтось відкрив двері до стовпа. Невелика розмиття фарби на кришці стовбура. Нема нічого скаржаться про те, що дав вік автомобіля.

Mercedes W123 32-річний.

С ***

Mercedes W123 32-річний.

На всіх деталях - символізм Мерседес. хромовані деталі чудово виглядають.

Mercedes W123 32-річний.

«Що варто вкладати пару тисяч доларів, щоб зробити автомобіль ідеальним. Перш за все, потрібно злегка пофарбувати деякі місця. Ця фарба може бути замовлена з дилера Mercedes і привезена з Німеччини. Так, W123 все ще входить в каталоги і може бути обслуговує дилер. Я хотів би відновити сидіння водія. Він (як і всі інші) є пружинним і злегка «срібним». Тринадцять десятиліть. Що так дивно? Андрій

Mercedes W123 32-річний.

Салон акуратний. Всі кнопки та вимикачі працюють. Я дивився, що W123 використовується м'який пластик переднього боку. На консолі є ключі електроприводу люка (роботи!), виправлення фари та задні вікна. Між ними знаходилися лампочки.

Mercedes W123 32-річний.

Джерело: