Подарунок другу

Ось сувенір для вашого друга. Можливо, хтось, хто не бачив його в довгий час.

Я хочу зробити це довго. Це було -50 C у вихідні. Я був нудний в домашніх умовах і вирішив подбати про себе.
Вартість 0 рублів. Все було доступно в домашніх умовах: супер майстер будівельний клей (від ремонту залишилися), чайні пари були надані 14 лютого минулого року. Електроди і паперові гроші (виїзд на весілля) Красива стрічка з букета квітів, пара монет в кишені і старої банківської картки. З метою економії грошей (сувенір двох штук), грошові кошти і картку вирізати.
Я хотів зробити правила з дротом, прямим кутом і клейовим пістолетом.
Немає клеєного пістолета, дроту і правого кута не буде працювати через важкої скоринки (включає пластину) ... так електрод зігнутий таким чином. У майбутньому ми додамо жовті монети.

7 зображень.

Короткий опис, хоча я думаю фотографії ясно:
1,1 км Очистити електрод, гніть, обгорніть липкою медичною стрічкою (без неї не прилипає до скла). 2. Встановити електрод в стегні, залити багато клею, дати висихати.
3. У Приклеїти гроші в стегно (після склеювання на пластину буде складніше потрапити туди).
4. У Встановити на пластину і знову залити все рясно клеєм.
5. Умань Після висихання, прикрасить гроші, копійка.

Ви можете зробити об'ємну гірку грошей, якщо ви вставляєте папір-маше електрод, але, в моєму випадку, я хотів ефект тонко падати рахунки. Мій друг сподобалося його.

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное