Перемога над собою: Ірина Скворцова

Вже чотири роки тому спортсмени постраждали ушкодження, несумісні з життям, а у лютому 2014 року відкривали Олімпіаду в Сочі з президентом Путіним.

3622320 р.

23 листопада 2009 року під час проведення тренінгових забігів - три дні до розіграшу Кубка Європи - трагедії відбулися на бобсліговій трасі в Коенігсі (Німеччина). У зв’язку з похибкою судді чоловіча бригада при повній швидкості збита в жіночу бригаду з 21-річною Ірини Скворцовою, яка почалася трохи раніше. Всі залишилися непристойними, крім Ірини, які постраждали від травм "несумісні з життям". Ірина поспішала до місцевої лікарні, а потім до клініки Мюнхена. Так що дівчина не загинула больового шоку або втрати крові (понад 24 літрів крові потім залилися в неї), лікарі кладуть її в стан штучної коми на місяць і половину. Через чотири місяці в реабілітаційному центрі Ірини переведено в реабілітаційний центр. Упродовж десяти місяців в Німеччині вона занурила понад 50 операцій.

716789р.

Рік тому Ірина позбавлялася від свого коляска. Зараз вона проходила на крихах, приводить до себе авто, працює як тележурналіст ВГТРК, а також стала гостям на Олімпійських іграх Сочі 2014.
Нижче наведено свій рахунок минулого чотири роки.
Не пам'ятаю ДТП. Я пам'ятаю прокладку в боці в листопаді 2009 року і прокинувся 13 січня наступного року. І як ми поїхали, як ми зустрілися, мозок перетнула.
Моє життя - це мрія. Іноді я навіть сумніваюся: ви коли-небудь пішли, бігти, танцювати? Я пам'ятаю ті почуття дуже добре. Коли я вийшов з коми, найгірше не було, що я лежачи в трубах в інтенсивному догляді, але що я прокинувся через Новий рік! Як це було так багато планів і я перезапускаю! Лікарі не скажуть, що це неправильно. І поступово дозовано інформацію. До квітня - до тих пір, поки регаб почав - Я серйозно думав, що я повернувся в бобслі. Я жив, тому я, ймовірно, не вбити себе. Я мав стимул: чотири роки до Олімпійських ігор - це свято для спортсменів. Я планував все: два роки для відновлення, два роки для підготовки. «Чи можу я підняти барбелл, моя стара вага?» Вони дивилися на мене здивовані і пішли від мене. Після нещасного випадку, тільки мій голова (не підрахунок з'єднань), руки і груди були непристойними. Далі все скручується. І навіть сьогодні, якщо я хочу бачити себе в дзеркалі, я роу. У квартирі я позбавлявся від всіх дзеркал. Після коми все було розпочато з нуля. Я навчився знову дихати. З штучним респіраторним апаратом, легені працювали в повному обсязі.
І ось, один! Вам потрібно, але ви не маєте сил. В очах я кажу: «Завдяки, я скажу!» ? Я не хочу говорити про біль. В першу чергу знеболюючими речовинами дано раз на годину, потім рідше, щоб не викликати звикання. Анестезія тривала тільки 20 хвилин, що залишилися 40 я з'ївся з болем - постійним, і тьмяним, і гострим, не проходячи. Коли я був в інтенсивному догляді, я довго сердився з Богом: «Для чого?» Чому? Я хочу, щоб я не відчув нещасний випадок, чому я хочу жити так? Я ще не можу відповісти на ці питання. Він сказав, що Бог тільки відправляє те, що людина може призвести. Згодом гнів пропущений, залишався тільки вологість. Єдине, що тримали мене від коментування самогубства, що мій хребт був непристойним і мій нога був збережений. Якщо я не знаходився, я знаходжу, щоб вбити себе прямо там в ICU. У квітні 2010 р. перейшов на реабілітаційний центр. Я навчаюся ходити. До того, як я взяв крок, я працював в моїй голові: "Нехай я кладу свою ногу тут, і я буду рухатися руки, як це." Я використовую для неї довгий час.
І в один день я впав на гальку - мій нога пішов, і я не міг нічого робити. Коли я зрозумів, що спорт був над, і це було катастрофою. Всі мої мрії, всі речі, які я прагнув до двадцяти років мого життя, були загиблими і відкинули. Ви не можете запустити, ви не можете ковзати, ви не можете стрибати. Підбори і спідниці я любив так багато ніколи не допускається. Тоді чому жити? Я сидю в колясці, і я торкнувся, і я не планую нічого іншого.
Негайні цілі вже за шість місяців. Один з колісних візок. Так, я не відчуваю мій ноги, я не рухаю ноги, але я маю кістку, маю на увазі. Всі права, тому я буду практикувати. Я навчився ходити, мити себе. Попадання, але все ще повторюється. Приймав не менше півгодини, щоб розбити схему і піднятися в ванну, наприклад. І сорока більше хвилин, щоб думати про те, як вийти з мокрої ванни.
І здається, що щось вже було, коли всі раптові - бум! - операція, потім знову, позапланове. Все з нуля. За кілька тижнів ви з дії, і м'язи забудуть все, що навчилися знову. Я втратив себе на місяць. Вона не спілкувалася з лікарями, відповіла всі питання «Я не розумію», Я не вмив мене волосся, я нічого не хочу, я дивився телевізор показує, що я не ходив до соціальних мереж.
Психологи прийшли на допомогу. Я використовую для того, щоб психолог був психіатром, і мені не потрібно. І тепер я знаю, що не можна поділитися всіма болями з сім'єю або друзями. І допоможе психолог. Тексти пісень, а це означає: Він нейтральний, він не піклується, що ви. Журналісти швидко маркують мене «Сила». Але я не сильний, це просто маска - кладемо і пішли. Я говорю: «Посмішка, це анонім.» Я знаю, що я буду обговорювати за спиною: вони кажуть, що квартира була надана їй, є автомобіль, вони називають телевізором, вона отримала гроші на лікування, і все не вистачає для неї, все йде десь. Я не сходження. Я не запитав про будь-які інтерв’ю і не мусить працювати. Я не запитую про допомогу. Якщо є джем трафіку, я їдаю на крильцях на метро. Коли на трамваях не було авто, я переїхав на трамвай. У транспорті я ніколи не попрослю кинути сидіння, тому що отримання пізніше навіть важче, ніж сидячи вниз. Я зазвичай стояти на двері і дивитися їх сканування. У Німеччині, навіть якщо ви йдете без голови, вони не зірватимуться. Якщо є недолік, ми відразу ж розглянемо його. Дуже неприємний.
Але іноді буває інакше: Я на метро, настрій нулі, і раптом хлопець або дівчина приходить: Ви Ірина? Чистий Я фотографую з вами? І це - У мене є посмішка до вуха, протягом всього дня заряду радості. Не пропустіть в коляску.
Моє наступне завдання полягає в тому, щоб обійтися без ключів. Я отримав ліцензію водія минулого року. В першу чергу я не був прийнятий в будь-яку рушійну школу протягом тривалого часу, потім інструктор не розумів, як навчити мене. Я не можу відчувати праву ногу, я керував однією лівою стопою. Але це океї, це дрібно.

Я взяв іспити без комісії, чесно. Після отримання ліцензії, наступного дня я вийшов з міста на автомобілі. Зараз я 25 років, і більше, ніж що-небудь, я хочу отримати одружений і мати дитину. Тим більше, що лікарі кажуть, що я можу народжувати кесарану секцію. Без спорту, я ніде.
Зараз я навчаюся в педагогічному інституті фізичної культури (ПІФК) в магістратурі, обрала спеціальність «спортивний психолог». Я зацікавлений. І я знаю, як важлива психологія в стресових ситуаціях.

Джерело: