462
Моя осетия від ТК "Воентур"
Я бачив два повідомлення про Ossetia ... Я вирішив розмістити мій фотозвіт про мої поїздки напередодні 888.
26 зображень.
Напередодні тих подій частини російської армії взяли вправи в антитерористичних вправах «Рубеж», головна мета полягає в тому, щоб продемонструвати сили сусіднього стану, щоб захистити його від фоліо серпня 2008 р. ... не врятував військових від дій військового призначення.
Фактичний момент завантаження поїзда...
У поїзді поїхали по "Зеленій вулиці" ... навіть пасажирські поїзди пройшли поїзд.
Ви бачите SV- "кабельний автомобіль" Найзручніший засіб пересування по гарячій погоді
Тексти пісень, а це означає: Це фарширований в плаценті. Свіже повітря, через відкриті вантажні двері ... бухти ... два вогні з свічками і відро ...
Тільки відкрита платформа краще ... два стільці з ящиком для макіяжу та ящиком Дарала.
Прибув в Дар-Кочі ... втрачають ціну 0,5 горілки в той час близько 13 рублів.
В цілому горілка в Осеції дивна ... після того, як ми побачили, що деякі сорти замерзли в морозильній камері, ми вгадали, щоб виміряти щільність- близько 27 градусів ...
Вони були на стоянці біля Тарського...
А потім ми переїхали до нас "незліченні друзі".
автомобіль
У нічний час переїхала дорога.
Вони ратують практично на ходу. .
Виправлено обладнання ... якщо ви натягували на стоянку ... там під час ніч вдалося кинути двигун ...
На території району було багато технологій ...
р.
Пейзажі по дорозі для більшості солдатів були позаземні... і офіцери захопили, «Чого часу змінити туристичний оператор!»
більше
Про колону, яка простяглася на кілька кілометрів ... так ми супроводжували пару поворотних столів ...
Тут є – найважливіша точка маршруту – північний портал Рокського тунелю... введено обладнання до Південної Осетії...
Автомобіль зламається або вмирає, кожен загине.
Перші травми з'явилися...
GAZ-66 впало в абіс ... завантажено Bpasses ... ніхто не був поранений ...
Ця незручність таємно розслабляє ... (фото автомобіля пішли десь)
На боці автодоріг є противагові гармати
, Україна
Дуже красиве місце ... перед митним постом ... застрягти напис на міст ...
Багато старовинної архітектури оборонного значення ...
всі замки...
У мене є все для... Я можу обговорити ... Я триватиме в часі...
Джерело:
26 зображень.
Напередодні тих подій частини російської армії взяли вправи в антитерористичних вправах «Рубеж», головна мета полягає в тому, щоб продемонструвати сили сусіднього стану, щоб захистити його від фоліо серпня 2008 р. ... не врятував військових від дій військового призначення.
Фактичний момент завантаження поїзда...
У поїзді поїхали по "Зеленій вулиці" ... навіть пасажирські поїзди пройшли поїзд.
Ви бачите SV- "кабельний автомобіль" Найзручніший засіб пересування по гарячій погоді
Тексти пісень, а це означає: Це фарширований в плаценті. Свіже повітря, через відкриті вантажні двері ... бухти ... два вогні з свічками і відро ...
Тільки відкрита платформа краще ... два стільці з ящиком для макіяжу та ящиком Дарала.
Прибув в Дар-Кочі ... втрачають ціну 0,5 горілки в той час близько 13 рублів.
В цілому горілка в Осеції дивна ... після того, як ми побачили, що деякі сорти замерзли в морозильній камері, ми вгадали, щоб виміряти щільність- близько 27 градусів ...
Вони були на стоянці біля Тарського...
А потім ми переїхали до нас "незліченні друзі".
автомобіль
У нічний час переїхала дорога.
Вони ратують практично на ходу. .
Виправлено обладнання ... якщо ви натягували на стоянку ... там під час ніч вдалося кинути двигун ...
На території району було багато технологій ...
р.
Пейзажі по дорозі для більшості солдатів були позаземні... і офіцери захопили, «Чого часу змінити туристичний оператор!»
більше
Про колону, яка простяглася на кілька кілометрів ... так ми супроводжували пару поворотних столів ...
Тут є – найважливіша точка маршруту – північний портал Рокського тунелю... введено обладнання до Південної Осетії...
Автомобіль зламається або вмирає, кожен загине.
Перші травми з'явилися...
GAZ-66 впало в абіс ... завантажено Bpasses ... ніхто не був поранений ...
Ця незручність таємно розслабляє ... (фото автомобіля пішли десь)
На боці автодоріг є противагові гармати
, Україна
Дуже красиве місце ... перед митним постом ... застрягти напис на міст ...
Багато старовинної архітектури оборонного значення ...
всі замки...
У мене є все для... Я можу обговорити ... Я триватиме в часі...
Джерело: