Зимова рибалка в Нижньому

Доброго дня! Сьогодні ми пішли риболовля, рибальство, відпочинок, вдихання свіжого повітря! Що буде пост. У вас буде 22 фото.

Середина-лютий вважається глухим рибалок. Риба неактивна, пекка нестійка, і погода зовні іноді приносить сюрпризи. Ми вирішили піти! У вихідні з батьком збіглися, а сусід Д. Паша виповнилося і радісно зробили нас компанією. Вибір впав на Камі в районі Кама Поляна. У вас є хороші місця, якщо ви знаєте їх, і ви можете практично завжди приїхати додому з ловом.
1,1 км У снігу майже година. Саме там ми збираємося рибу. Багато сноубордові доріжки, але є практично не отвори, а також рибалки. Ми будемо єдиними тут риболовля сьогодні.

р.

2,2 км Температура тільки 18, але я вирішив сидіти в наметі. Дуже смачна риба.

3. У Я знаходжу більше мого рибальства!

2

4. У Він запалює сухе паливо в наметі. Зігріваємо! Риболовля в теплі - це задоволення!

р.

5. Умань Я вирішив рибу тільки за молитву. Отець і Д. Паша, навпаки, кращий тест. Це чудовий мотив!

, Україна

6. Жнівень Це те, що я зловив сьогодні. Симулятор Dreysen оболонки.

7. Про нас

8. У Всі очі на нозі!

9. Навігація Ось перша гонка!

10. Вже зловив!

- відео @

11. Більше столярів! Тексти пісень, а це означає: Вона є! Зайдіть його. Але погода сьогодні не позбавлялася до охолодження великого чоловіка ... і штрафу.

12. Трохи трохи ловила, але повільно.

13.00 р. Я вирішив взяти прогулянку і перевірити мій батько і Паша. Моя дад робить деякі магічні з щуром.

р.

14. У снігу стрибки нещодавно спійманий трек.

15.00 р. Ось ще одна риба.

16.00 р. Паша є серйозним і орієнтованим. Аце для рум’ян! На щастя!

17.00 р. Є кілька риб.

371684

18 років Я звернувся до свого батька. Хороший жаба!

19.д. Неподалік від Паша.

115190р.

20. Ось мій погляд.

21. Це нагадка сучасної риболовлі.

Джерело: