760
Тире на основі Великої Вітчизняної війни
Багато хто з вас пам'ятав, як це було, коли ви були дитиною, щоб стріляти в старій грі. Стара людина з ріжками повільно підрахувала десять кульок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Старі Іжевські пневматичні пневматичні конструкції приємно охолоджують щік. І мій батько дивився повагу, коли він зміг побити 10.
Там ще даш. Вони знімають більше пивних банок і сигарет. Серед призів – винні та страшні іграшки. Таке стрільба малоймовірно залишає слід в патріотичній освіті наших дітей.
Моя друзі і я вирішив зробити зйомка, яка може пробутися в інтересах хлопчика в військові справи, в історії Великої Вітчизняної війни, в подвизі наших дідів. Якщо це просто одна дитина, це не відходи часу.
Тут будуть 53 фотографії + відео.
01. У
Шини будуть виготовлені з дерева. Основа зовнішнього вигляду стане зображенням переднього викопування. Перші ескізи.
02. Мар
Поверніть дошки. Приготуємо, щоб зробити щити, щоб утворювати стінки каші.
03.03.2014 р.
Закріплюємо каркас гвинтами.
04.04.
Не забудьте перевірити діагоналлю щита. Хочемо стіни бути прямими.
р.
05. Мар
Я працюю з шліфувальною машиною. Дерево - живий матеріал, потрібно підійти все саме.
Мар
Ми надягаємо шкіру на каркасі. «Золоті» гвинти, на відміну від чорного, не розщеплюють сухий пиломатеріал.
07. Мар
Два шари просочення деревини. Колір куртки. Краще розкачати. Кисть мусить, а для обприскувача потрібно окремий номер.
08. У.
Плівудські різьби зірки. Фарба. Поставте його на кожен щит.
09.03.2015 р.
З берези деревини ми побачили «пляшки». Ми прикрашаємо щити з ними. Ми спробуємо досягти зовнішнього вигляду «прокат-в» в дуплексі.
01033, Україна
Фарба млинці з лаком. Ось камуфляжна сітка зверху. Притулок необхідно розрізати.
011 км
У фанері ми побачили дальність зйомки. Ви можете дати його рекламодавцям, вони зробили це на пластику через 5 секунд. Вони відмовилися. Не дуже.
012 км
Під фанерною застібкою світлодіодної стрічки. Червоне світло висвітлює дерев'яну підкладку, відразу видно листи.
5282.10
013 р.
Чи є щось краще, ніж дерево?
014 км
Тим часом приклеюємо військові плакати Великої Вітчизняної війни на щитах.
015 р.
Мирони можна розмістити на щитах. Я прийшов, я оглянув щоденну газету тих років. Ох і захоплюючи наші німці!
016 р.
Загальний вигляд готової стінки. Ми підбираємо зброю і беремо їх до стрільби.
017 р.
Відомий електронний хлопець на нашому технічному призначенні пропадив плату. Це мізки золи. Контроль цільового руху. Моя дитина мріє стати справжнім. Практично всі цілі в тиші рухаються.
717744
018 р.
Ми знайшли машину в місті, що відповідно до наших кресленнях, різьблених цілей. Товщина 3 мм, щоб не зігнути з кулі. Цілі були зроблені максимально наближеними до німецьких оригіналів.
, кв.м.
019 р.
Мезування Comrade з терміналами. До нас деякі рекламодавці сідають в цих стінах. Ось і є такі символи.
020 р.
Плівуд робить стіл. Ми лакуємо судно. На краю столу натирають мішки піску. Ми ретельно готуємо до захисту Батьківщини.
021 р.
Ось такі пилки в таблиці дозволяють зручно розмістити абат зброї.
022.
Робимо невеликий склад в таблиці. Це так, щоб хлопці мали питання про характер цих речей, і чому їм потрібна бійка.
р.
023.
Каструля, фото з війни. У фоні є фрагмент плану білоруської наступальної операції «Багарація» - масштабна наступна операція Великої Вітчизняної війни (1944 р.).
024 р.
Погляд золи. Навколо, наш lair. Прогулянка по Львову.
025 р.
Всередині ми зробили панораму військових дій. Картина йде від стін до спинки. Ви можете побачити її на річці, що наші війська перетинаються. Фасісти спалюють села, заздалегідь на землі, воду і повітря. Завдання наших молодих шутерів полягає в тому, щоб стріляти атакуючі дії ворога і пригнічувати агресора.
026 р.
Уся панорама була написана разом з талановитим художником, який знайшов фрілансінг в Інтернеті. Я запитав, що техніка була використана вчасно. Ми підбираємо колірну гамму.
027 р.
Розмальовка виконана в маленькому дитячому стилі, щоб наші хлопчики не вирізати очі.
028 р.
Вермахту артилерію.
4668.
029 р.
Наша відповідь. Тут немає обличчя, так як склад гармати знаходиться на фоні.
03039, Україна
Катюші розбирати ворога на скверах
031 км
Василь Теркін затверджує!
3610Р. 4200Р.
032 км
На атаку атакують наші самохідні гармати та 34 удари.
033 км
Мати і син вірять у перемогу.
572394
034 км
Пожежний!
035 р.
Повітряна атака
036 р.
Це те, що наші цілі виглядають як. Повітря не легко збити. Потрібно по черзі потрапити в кожне кільце і силует. Кулька йде прямо через.
037 р.
Плани літати по колах. Найдовша мета. Повітря на фоні є найлегшим.
038 р.
Відділ фашистських солдатів. Потрібні снайпери.
039 р.
Тигр переходить на наші позиції.
04073, Україна
Німецький човен атакує воду. Також в русі. Завдання - стріляти ворожий корабель.
041
Інтемна дитяча. Рука граната M-24.
042.
Тестування цільових крапель
043.
Робота ще не завершена, але ми близько до завершення.
Зареєструватися
І тепер я хочу показати наш lair, де ми хімічно. На фото представлена наша флора. Є багато переваг: полив не потрібно, його завжди цвіте. У горах завжди є те ж саме ТВ шоу про будинок. У нас немає реклами.
045 р.
Прийміть щось. Як виглядає фанера з гвинтами.
046 р.
Праска коня спить до весни. Стенд.
047 р.
Як ми захищаємо себе від злих духів.
048 р.
Що таке повідомлення без коте. Не дивно, що він має такий...
049.00 Р
Це старий фрезерний верстат. Зліва над рекламодавцями. Ми промовляємо її.
р.
050 р.
Як заміну для зламаної радіоантени. Це чудово!
051 км
Подруга зробила стабілізатора до свого хребта. Це зменшує вібрацію стріли в польоті.
052.
Знаходиться невелика містка гвинтівка. Напис на хрестобулю виконаний в арабській мові. Прочитав як «Карампак». Переклад з Татара є чорним і чистим. Отже, чорне перехрещення збиває чистоті десятки.
Я хочу, щоб ви були щасливими. Пам'ятайте про нашу героїчну пасту. Не буде війни.
Це його. Дуже дякую.
Джерело:
Там ще даш. Вони знімають більше пивних банок і сигарет. Серед призів – винні та страшні іграшки. Таке стрільба малоймовірно залишає слід в патріотичній освіті наших дітей.
Моя друзі і я вирішив зробити зйомка, яка може пробутися в інтересах хлопчика в військові справи, в історії Великої Вітчизняної війни, в подвизі наших дідів. Якщо це просто одна дитина, це не відходи часу.
Тут будуть 53 фотографії + відео.
01. У
Шини будуть виготовлені з дерева. Основа зовнішнього вигляду стане зображенням переднього викопування. Перші ескізи.
02. Мар
Поверніть дошки. Приготуємо, щоб зробити щити, щоб утворювати стінки каші.
03.03.2014 р.
Закріплюємо каркас гвинтами.
04.04.
Не забудьте перевірити діагоналлю щита. Хочемо стіни бути прямими.
р.
05. Мар
Я працюю з шліфувальною машиною. Дерево - живий матеріал, потрібно підійти все саме.
Мар
Ми надягаємо шкіру на каркасі. «Золоті» гвинти, на відміну від чорного, не розщеплюють сухий пиломатеріал.
07. Мар
Два шари просочення деревини. Колір куртки. Краще розкачати. Кисть мусить, а для обприскувача потрібно окремий номер.
08. У.
Плівудські різьби зірки. Фарба. Поставте його на кожен щит.
09.03.2015 р.
З берези деревини ми побачили «пляшки». Ми прикрашаємо щити з ними. Ми спробуємо досягти зовнішнього вигляду «прокат-в» в дуплексі.
01033, Україна
Фарба млинці з лаком. Ось камуфляжна сітка зверху. Притулок необхідно розрізати.
011 км
У фанері ми побачили дальність зйомки. Ви можете дати його рекламодавцям, вони зробили це на пластику через 5 секунд. Вони відмовилися. Не дуже.
012 км
Під фанерною застібкою світлодіодної стрічки. Червоне світло висвітлює дерев'яну підкладку, відразу видно листи.
5282.10
013 р.
Чи є щось краще, ніж дерево?
014 км
Тим часом приклеюємо військові плакати Великої Вітчизняної війни на щитах.
015 р.
Мирони можна розмістити на щитах. Я прийшов, я оглянув щоденну газету тих років. Ох і захоплюючи наші німці!
016 р.
Загальний вигляд готової стінки. Ми підбираємо зброю і беремо їх до стрільби.
017 р.
Відомий електронний хлопець на нашому технічному призначенні пропадив плату. Це мізки золи. Контроль цільового руху. Моя дитина мріє стати справжнім. Практично всі цілі в тиші рухаються.
717744
018 р.
Ми знайшли машину в місті, що відповідно до наших кресленнях, різьблених цілей. Товщина 3 мм, щоб не зігнути з кулі. Цілі були зроблені максимально наближеними до німецьких оригіналів.
, кв.м.
019 р.
Мезування Comrade з терміналами. До нас деякі рекламодавці сідають в цих стінах. Ось і є такі символи.
020 р.
Плівуд робить стіл. Ми лакуємо судно. На краю столу натирають мішки піску. Ми ретельно готуємо до захисту Батьківщини.
021 р.
Ось такі пилки в таблиці дозволяють зручно розмістити абат зброї.
022.
Робимо невеликий склад в таблиці. Це так, щоб хлопці мали питання про характер цих речей, і чому їм потрібна бійка.
р.
023.
Каструля, фото з війни. У фоні є фрагмент плану білоруської наступальної операції «Багарація» - масштабна наступна операція Великої Вітчизняної війни (1944 р.).
024 р.
Погляд золи. Навколо, наш lair. Прогулянка по Львову.
025 р.
Всередині ми зробили панораму військових дій. Картина йде від стін до спинки. Ви можете побачити її на річці, що наші війська перетинаються. Фасісти спалюють села, заздалегідь на землі, воду і повітря. Завдання наших молодих шутерів полягає в тому, щоб стріляти атакуючі дії ворога і пригнічувати агресора.
026 р.
Уся панорама була написана разом з талановитим художником, який знайшов фрілансінг в Інтернеті. Я запитав, що техніка була використана вчасно. Ми підбираємо колірну гамму.
027 р.
Розмальовка виконана в маленькому дитячому стилі, щоб наші хлопчики не вирізати очі.
028 р.
Вермахту артилерію.
4668.
029 р.
Наша відповідь. Тут немає обличчя, так як склад гармати знаходиться на фоні.
03039, Україна
Катюші розбирати ворога на скверах
031 км
Василь Теркін затверджує!
3610Р. 4200Р.
032 км
На атаку атакують наші самохідні гармати та 34 удари.
033 км
Мати і син вірять у перемогу.
572394
034 км
Пожежний!
035 р.
Повітряна атака
036 р.
Це те, що наші цілі виглядають як. Повітря не легко збити. Потрібно по черзі потрапити в кожне кільце і силует. Кулька йде прямо через.
037 р.
Плани літати по колах. Найдовша мета. Повітря на фоні є найлегшим.
038 р.
Відділ фашистських солдатів. Потрібні снайпери.
039 р.
Тигр переходить на наші позиції.
04073, Україна
Німецький човен атакує воду. Також в русі. Завдання - стріляти ворожий корабель.
041
Інтемна дитяча. Рука граната M-24.
042.
Тестування цільових крапель
043.
Робота ще не завершена, але ми близько до завершення.
Зареєструватися
І тепер я хочу показати наш lair, де ми хімічно. На фото представлена наша флора. Є багато переваг: полив не потрібно, його завжди цвіте. У горах завжди є те ж саме ТВ шоу про будинок. У нас немає реклами.
045 р.
Прийміть щось. Як виглядає фанера з гвинтами.
046 р.
Праска коня спить до весни. Стенд.
047 р.
Як ми захищаємо себе від злих духів.
048 р.
Що таке повідомлення без коте. Не дивно, що він має такий...
049.00 Р
Це старий фрезерний верстат. Зліва над рекламодавцями. Ми промовляємо її.
р.
050 р.
Як заміну для зламаної радіоантени. Це чудово!
051 км
Подруга зробила стабілізатора до свого хребта. Це зменшує вібрацію стріли в польоті.
052.
Знаходиться невелика містка гвинтівка. Напис на хрестобулю виконаний в арабській мові. Прочитав як «Карампак». Переклад з Татара є чорним і чистим. Отже, чорне перехрещення збиває чистоті десятки.
Я хочу, щоб ви були щасливими. Пам'ятайте про нашу героїчну пасту. Не буде війни.
Це його. Дуже дякую.
Джерело: