Червоний вузол.

Щодня московський метро займає близько 7 мільйонів осіб. Для більшості пасажирів це загальний рутин, люди більше не звертають увагу на архітектуру станцій, віддають перевагу заглушувати вуха з навушниками і подивитися на свій телефон або планшет. Не дивно, адже день після дня все те ж – звичайні станції, проходи та натовпи незнайомців. По-друге, тільки туристи і маленькі діти дивляться на метро, до якого все навколо нового. Я не був винятком в юному віці, кожна поїздка в метро була пригодою для мене. Тунелі, станції, як подорожувати в інший світ. Я вже знав, що я бачу тільки кінчик айсберга, тому що якщо ви повернете назад до пасажирів в машині і подивіться вікно, ви можете побачити, що в тунелі, крім кабелів, є неприємні темні проходи, які ведуть десь, і на станціях і в проходах є багато закритих дверей, за якими, після усього, щось приховується.

Я виріс і почав забути про таємничий підземний світ, який так приваблював мене як дитина. Метро став просто транспортним засобом для мене. Але в якийсь момент я зрозумів, що я мав виконати мрії маленького хлопчика.
24 фото джерело

Я хотів, щоб виростити, щоб зробити речі, які я думав, були важливі і не робити їх, як дорослий, як обманити дитину, що неправильно. Як виявилося, що було закрито в дитинстві, в даний час навіть не зафіксовано і відкрився одну двері поруч з станцією, я знайшов себе в технічному приміщенні.

01. Мар Поза дверима ми привітали коридором з різними закритими офісними просторами і фрагментом ущільнення в проході. Завдяки цим механізмам станція перетворюється в великий притулок з захистом від бомбардування і забрудненого повітря. Після оголошення про тривогу можна всього 15 хвилин, щоб приховати на станції, так як після цього ущільнювачі будуть закриті, і вам доведеться взяти притулок в складки області.

02. Мар Після кабелів ми знайшли спуск до нижнього рівня, який вже під передпокою тунелі.

р.

03.03.2014 р. Це місце в «людях» називається «червоним вузликом» завдяки тому, що стіни і стеля покриті металлоізолом.

р.

04.03.2014 р. Це покриття забезпечує захист від корозії та гідроізоляції.

05. У Дуже важко дізнатися точну мету цього об’єкту, оскільки немає інформації про такі об’єкти у вільному доступі і ми не знайшли ніяких документів на об’єкті.

06. У Є варіант, що «червоний вузол» є проміжним зв'язком між метро, що вище, і бункером, який, ймовірно, нижчий, про що нічого не невідомо.

07. Мар Зрозуміло, що цей предмет досить молодий. Збудовано в 2000-х роках.

08. У. Будівництво проводилося через стовбур, який зараз знаходиться в збереженому стані.

09.03.2015 р. Теоретично, можна дістатися до поверхні, але це досить непогано, так як стан ходових машин критично і з високим ступенем ймовірності вони не витримують вагу людини. Важко визначити висоту бочки, але навіть з фото вона явно не мала. Враховуючи те, що станція з якої потрапила в «червоний вузол» глибокої прокладки, і нам довелося піти далі, швидше за все, досягнемо поверхні землі близько 50 метрів.

10. З боків троса є різні технічні блоки, практично всі вони закривають залізними дверима. Але в деяких кімнатах все ще можна виглядати. Ці насоси майже дали мені серце атаку, коли вони перетворилися з глухим роумом, так само, як я був налаштований камери штатива навпроти них. Після декількох хвилин вони відключилися, і він був відносно тихий знову підземелля.

11. З консервованого стовбура не ущільнюється, вода постійно тікає з поверхні і шпинделя утворюють біля неї. На зиму є блоки льоду.

р.

12. Ця частина об'єкту веде до вентиляційного обладнання. Не було нічого особливо цікавого, тому ми пішли навпаки.

13.00 р. Коли ми вийшли на виделку, ми вирішили почати з лівої гілки.

14. На цьому місці, тому фотографія не займе довго.

15.00 р. До нашої смузі це відділення призвело до мертвого кінця, в яке зливається з шлангом. Потім перед тим як залишити це місце, ми змогли вимити руки бруду і внести в більш-менш людську форму.

16.00 р. Повернувшись назад, ми пішли через біле тунель, яке призвело до стику стовбура, з якого ви можете отримати на інші рівні конструкції і в операційному підході. Вибравши останні, піднімаємо кілька поверхів вгору і пішли на порожні блоки навпроти тунелів робочого підпілля.

17.00 р. отвір в підлозі, в яку йдуть труби і є входом до «червоного вузла» з боку дистиляції.

р.

18 років Паралельно до тунелю, через які поїзди проходять гойдалки, проходить кабельна галерея.

3610Р. 4200Р.

19.00 р. Ви можете відчути приплив тут. Сильні густи повітряних і рмелі від проходження поїздів підказують, що ми практично в гонках.

20. Під час дня шанси на те, що є нульовими, і ви можете трохи веселощів з камерою і ліхтарями.

р.

21. Тут виходить тунель. Я шукав вікно автомобіля і чекав на той момент, коли я виріс, щоб дізнатися, де вони ведуть.

22. Є спеціальний тунель під доріжками, які привели нас в закритий блиск з великим Карлсоном.

23. Цей блиск дуже близько до станції, тому поїзд сповільнився, і ви можете сидіти і побачити пасажирів поїзда, які не помітили нас на всіх. Хоча якщо кудись в машині сіли і подивилися в тунель, як мене, завісна дитина, то неодмінно побачила нас.

24. Всі хороші речі приходять до кінця і після трохи блиску, ми заводимо назад. Тепер я розумію, що інстинкти дитини не згубилися і в передмісті багато цікавих речей приховані від цікавих очей.

Джерело: