Виграш!

Це буде близько 24 фотографії.

1й. Прогулянка вранці на вулицях, 100м від Олімпійських ігор (до роботи)

Виграш! р.

Я просто люблю тіні тут, будувати щось на літній сезон.

Виграш!

Всередині стадіону, найнижчий поверх, пропущений через вхід преса.

Виграш!

Ми шукаємо наш сектор.

Виграш!

Перший погляд на стенди (для мене, перший в моєму житті, хокею), я не відрахував візит до Новосибірськ, але був порожній, сезон ще не почався.

Виграш!

Почати, судити!

Виграш!

Це найцікавіше, наша тепла до гри.

Виграш!

Словенія також танці

Виграш!

9. Навігація

Виграш!

Щодо того, як я можу пам'ятати, перший, щоб вилетіти.

Виграш!

11.

Виграш! Р

Просто передпокій під час першого перерви.

Виграш!

Це те, що варто було хокею, вона була самотньою в пресі для черлідера. Як мій колега пояснив мені, він не повинен бути там принципом, ми не можемо навіть хвиля від наших місць, так як якщо ми працювали і не хворіли.

Модера допоможе, у мене є фото ок, добре, або монітор перетворюються друзів.

Виграш!

Ну, мій лев #8.

Виграш!

Відендований хокеїст

Виграш!

2-е видалення до тих пір, поки я пам'ятаю, наші фотографії не були зроблені, вони не були видимі через 3 окуляри.

Виграш!

Перерва на період 3

Виграш!

Перегляд екрану

Виграш! р.

Судді мають довгі сиськи, підраховують нас або ні, на мій погляд 3 удар. Через отвір спілкується

Виграш!

Один з останніх атак

Виграш!

Великий вигляд при виїзді стадіону, потрапив прямо на захід. Правда, фотографії з планшета не дуже добре працюють, в прямому ефірі я ніколи не бачив цього.

Виграш! р.

Ось так, на нових будівлях.

Виграш!

Чи не попасти його )

2833997

На стадіоні вирушають натовп, проголосили близько 11,000 тонн хворого, але здається, що ми тут з американцями перемішують.

Виграш!

Ця фотографія смішна, тому що під цим кутом вогонь обсмажує місяць, було багато людей, які хочуть її стріляти ) ) Від планшета не дуже, але я впевнена ходьба в Інтернеті ви побачите це фото більше одного разу, але з гарною оптикою.

Модератори знову, будь ласка, допоможуть.

Виграш!

Тексти пісень, а це означає: Вони мета.

Додано до [mergetime]1392327664[/mergetime]
Ще одне фото, я просто завантажив фотошоп.

Виграш!

Це передвідкрите. Вона була дуже вдячна всім американцям. Я бачив її двічі і подякував їй за фото другий день. Всі ревнощі мене зараз.

Що це? Час сну, завтра він назад до машини.

Виграш!

Джерело: