587
Виграш!
Це буде близько 24 фотографії.
1й. Прогулянка вранці на вулицях, 100м від Олімпійських ігор (до роботи)
р.
Я просто люблю тіні тут, будувати щось на літній сезон.
Всередині стадіону, найнижчий поверх, пропущений через вхід преса.
Ми шукаємо наш сектор.
Перший погляд на стенди (для мене, перший в моєму житті, хокею), я не відрахував візит до Новосибірськ, але був порожній, сезон ще не почався.
Почати, судити!
Це найцікавіше, наша тепла до гри.
Словенія також танці
9. Навігація
Щодо того, як я можу пам'ятати, перший, щоб вилетіти.
11.
Р
Просто передпокій під час першого перерви.
Це те, що варто було хокею, вона була самотньою в пресі для черлідера. Як мій колега пояснив мені, він не повинен бути там принципом, ми не можемо навіть хвиля від наших місць, так як якщо ми працювали і не хворіли.
Модера допоможе, у мене є фото ок, добре, або монітор перетворюються друзів.
Ну, мій лев #8.
Відендований хокеїст
2-е видалення до тих пір, поки я пам'ятаю, наші фотографії не були зроблені, вони не були видимі через 3 окуляри.
Перерва на період 3
Перегляд екрану
р.
Судді мають довгі сиськи, підраховують нас або ні, на мій погляд 3 удар. Через отвір спілкується
Один з останніх атак
Великий вигляд при виїзді стадіону, потрапив прямо на захід. Правда, фотографії з планшета не дуже добре працюють, в прямому ефірі я ніколи не бачив цього.
р.
Ось так, на нових будівлях.
Чи не попасти його )
2833997
На стадіоні вирушають натовп, проголосили близько 11,000 тонн хворого, але здається, що ми тут з американцями перемішують.
Ця фотографія смішна, тому що під цим кутом вогонь обсмажує місяць, було багато людей, які хочуть її стріляти ) ) Від планшета не дуже, але я впевнена ходьба в Інтернеті ви побачите це фото більше одного разу, але з гарною оптикою.
Модератори знову, будь ласка, допоможуть.
Тексти пісень, а це означає: Вони мета.
Додано до [mergetime]1392327664[/mergetime]
Ще одне фото, я просто завантажив фотошоп.
Це передвідкрите. Вона була дуже вдячна всім американцям. Я бачив її двічі і подякував їй за фото другий день. Всі ревнощі мене зараз.
Що це? Час сну, завтра він назад до машини.
Джерело:
1й. Прогулянка вранці на вулицях, 100м від Олімпійських ігор (до роботи)
р.
Я просто люблю тіні тут, будувати щось на літній сезон.
Всередині стадіону, найнижчий поверх, пропущений через вхід преса.
Ми шукаємо наш сектор.
Перший погляд на стенди (для мене, перший в моєму житті, хокею), я не відрахував візит до Новосибірськ, але був порожній, сезон ще не почався.
Почати, судити!
Це найцікавіше, наша тепла до гри.
Словенія також танці
9. Навігація
Щодо того, як я можу пам'ятати, перший, щоб вилетіти.
11.
Р
Просто передпокій під час першого перерви.
Це те, що варто було хокею, вона була самотньою в пресі для черлідера. Як мій колега пояснив мені, він не повинен бути там принципом, ми не можемо навіть хвиля від наших місць, так як якщо ми працювали і не хворіли.
Модера допоможе, у мене є фото ок, добре, або монітор перетворюються друзів.
Ну, мій лев #8.
Відендований хокеїст
2-е видалення до тих пір, поки я пам'ятаю, наші фотографії не були зроблені, вони не були видимі через 3 окуляри.
Перерва на період 3
Перегляд екрану
р.
Судді мають довгі сиськи, підраховують нас або ні, на мій погляд 3 удар. Через отвір спілкується
Один з останніх атак
Великий вигляд при виїзді стадіону, потрапив прямо на захід. Правда, фотографії з планшета не дуже добре працюють, в прямому ефірі я ніколи не бачив цього.
р.
Ось так, на нових будівлях.
Чи не попасти його )
2833997
На стадіоні вирушають натовп, проголосили близько 11,000 тонн хворого, але здається, що ми тут з американцями перемішують.
Ця фотографія смішна, тому що під цим кутом вогонь обсмажує місяць, було багато людей, які хочуть її стріляти ) ) Від планшета не дуже, але я впевнена ходьба в Інтернеті ви побачите це фото більше одного разу, але з гарною оптикою.
Модератори знову, будь ласка, допоможуть.
Тексти пісень, а це означає: Вони мета.
Додано до [mergetime]1392327664[/mergetime]
Ще одне фото, я просто завантажив фотошоп.
Це передвідкрите. Вона була дуже вдячна всім американцям. Я бачив її двічі і подякував їй за фото другий день. Всі ревнощі мене зараз.
Що це? Час сну, завтра він назад до машини.
Джерело: