439
Американський медаліст від Сочі семи моногрелів
Похабний список Гус Кенворті, який говорить про Америку, протягом декількох днів розповідає про своїх читачів у соціальних мережах про свої враження в Сочі. На зустрічі з цуценятами та матір’ю, які живуть біля медіа центру.
«Що я знайшов!» – з цим словом, яке прикріпили до фото спортсмена з цуценями, все почалося. Після цього Гус розмістив кілька фотографій з чотирма цуценятами, допускаючи, що він любить собаки, і вони хочуть взяти з собою в Америку. «Так, для тих, хто цікавиться, я знайшов цуценят і влаштував для них, щоб бути щепленням. Зробляючи все в моїй владі, щоб взяти їх додому разом! він tweeted сьогодні.
Нагадаємо, що Американець стала срібною медаллю в змаганнях зі сквошу.
2,2 км
192651
3. У
праута
р.
Джерело:
«Що я знайшов!» – з цим словом, яке прикріпили до фото спортсмена з цуценями, все почалося. Після цього Гус розмістив кілька фотографій з чотирма цуценятами, допускаючи, що він любить собаки, і вони хочуть взяти з собою в Америку. «Так, для тих, хто цікавиться, я знайшов цуценят і влаштував для них, щоб бути щепленням. Зробляючи все в моїй владі, щоб взяти їх додому разом! він tweeted сьогодні.
Нагадаємо, що Американець стала срібною медаллю в змаганнях зі сквошу.
2,2 км
192651
3. У
праута
р.
Джерело: