Герої в спорті

Спортсмени, які виграли медалі, незважаючи на травми.

6 зображень.
Джерело.

НАГАНО 1998. Фігурне катання. Оксана Грищук (Росія)

Нагано Оксана Грищук, яка виступала в парах з Євгеном Платовим у змаганнях з танцювальних пар, стала дворазовим олімпійським чемпіоном. Але тільки після ігор стало відомо, що труднощі спортсмена повинні зіткнутися.

До головного старту чотирьох років Оксана зламала свою зап'ястя, але не дозволяла думці про брак Олімпіади. Вона виступала з необробленою травмою, і вона розводять, що вона навіть приховала її від партнера і тренера Тетяна Тарасова. Один спосіб або інший, скейтрам показав мужність, а разом з Платов, вони залишаються єдиною дворазовою олімпійською чемпіонкою в льодовому танці.

76,826

НАГАНО 1998. Гірські лижі. Hermann Mayer (Австрія)

Відвага, чуйність і відвага деяких спортсменів може бути захоплена. Вони отримали медалі через неймовірний біль. Австрійський лижник Hermann Mayer на Олімпійських іграх в Нагано, наприклад, вилетіти доріжку на швидкості 100 км / год, вдарив голову на землі і пролетіти через всі бар'єри.

Опад австрійського виглядала настільки страшним, що більшість спортсменів в своєму місці ніколи не повернулися до треку. Але Майєр, незважаючи на численні синці та страхи, не відкликав від змагань і знову пішов до старту.

В результаті в Нагано, що Австрійці виграли як з золота медаль на Олімпійських іграх: в супергіантному і гігантському слалом. Вентилятори після цього акту почали називати його гермінатором.

Турін 2006. Фігурне катання. Dan Zhang (Китай)

На Олімпійських іграх в Турині було здійснено справжній спортивний подвиг китайського фігурного скейтера Dan Zhang, який виступав в парах з Hao Zhang на змаганнях спортивних пар. Після короткої програми вони поступилися Татмянині та Максиму Маринину та змушені були взяти ризики у довільному порядку.

У той же час, виконуючи чотири обертальні викиди, ризик не матеріалізував, а Ян впало на лід з досить високою висотою. Під час падіння вона вдарила коліно на лід, а потім збила її назад в сторону. Біль був настільки важким, що ковзани ледь троянда з льоду, і програма була зупинена. Вже кілька хвилин, коли Чжан зробив рішення, щоб піти і боротися знову. Цей момент був кульмінацією змагань спортивних пар. Правила не вказали, які дії судді повинні брати, але, побачивши реакцію громадськості і прагнення самого спортсмена, вони дозволили парі завершити свою програму.

Чжан не тільки закінчив конкурс, але й завоював срібні медалі. Аудиторія запрошувала китайську пара. Як виявилося пізніше, під час осені, розтягуючи зв'язки коліна. Сканер був вимушений пропустити місяць через травми і тільки в останній момент вдалося відновити для Кубка світу.

АКУВЕР 2010. Фігурне катання. JOANNI ROSHETT (Канада)

У персональному житті канадського фігурного катання Джоанни Рочетта кілька днів до початку змагань у жіночих єдинках на 2010 Олімпійських іграх. У Ванкувері з рідного Монреалю з'явилася мати Йоанні, яка спеціально прийшла до підтримки її у Ванкувері. Якщо скейтір звернувся з змагань, ніхто не бажати засуджувати її, але вона зібрала її в кулак і відправила на старт.

Після короткої програми Джоанні скасували перед 11,000 глядачів, які не могли затримати сльози. І за результатами безкоштовної програми стало зрозуміло, що вона виграла бронзову медаль, яка вона приурочила її мамі. У всьому світі захопився духом Йоанні. Наприкінці ігор вона отримала нагороду за мужність і буде виграти.

Р

Ванкувер 2010. Ski. Peter Majdić (Словня)

Навіть золото канадських хокейних гравців не вдалося переповнювати подвиг Словенської лижники Петра Мейдіка на Олімпійських іграх у Ванкувері. Вона була розглянута однією з головних фаворитів у боротьбі за перемогу в класичному спринті, але ситуація змінилася при теплій грі Майдану не вписалася в поворот швидкості, впадаючи в яру і збиваючи в дерево. Поранений перелом чотири ребра і травмував легень. Продовжити участь у конкурсі.

Тим не менш, Петра продовжує боротися. Всі змагання, починаючи з кваліфікації, вона проходила, подолання гострого болю. Вона була привезена до старту вручну, і після кожного з чотирьох фінішних фінішів вона практично залишила трек. Особливо важко Словенська мала під час останнього виконання, після чого вона здійснила з арени в руках, але вже в статусі переможця бронзової премії! З церемонії нагородження Майдану, походив в колясці, а через деякий час був прийнятий до одного з клінік Ванкувера на вертольоті.

Указом Президента Словенії, Майдану був присуджений Золотим орденом Мериту. Що стосується медалі, як сказав лижник, для неї це не бронза, але діамант. Це перша нагорода за Словенію в гірськолижних змаганнях на Олімпійських іграх.

Сочі 2014. Гірськолижний. Юстина Ковальчик (Польща)

Через чотири роки, Джастіна Ковалчик була на місці Майдану, який змагався з Словенією в Ванкувері і зайняв друге місце. Наприкінці січня вона отримала поранення до неї лівої стопи, а вже в Сочі, після дванадцятипалого, де посіла шосте місце, Ковальчик провів рентгенівське обстеження, за результатами якого виявилося, що мала багаторівневе перелом кісток стопи. Можливо, в цій точці Джастін запам'ятався подвиг Майдану і вирішив розпочати в забігу за 10 км класичного стилю.

У кінці поля виграли золотою медаллю, попереду найближчого супротивника за 18 секунд. Я взяв ліки перед забігом і не відчував ніяких болю в нозі. Це дуже важко для мене, щоб поїзд за останні три тижні через мій зламаний ноги. У Польщі багато людей обговорювали ситуацію. Я так радий Я знайшов силу виграти. Це одна з найважчих забігів мого життя, особливо останніх двох кілометрів. На снігу з'явився підйом сонця. Я був хворим, як я міг, сказав Ковалчик після закінчення.

Додано до [mergetime]1392362705[/mergetime]
Я отримав все.

р.

Джерело: