Тренінг-семінар SWAT

Написання та покази hardingush:

...
Чому очки в назві і початку посту? Так не вдарив вершину. Так що не бігти над туманами, що все неправильно і це не правильно, і так далі. Тому що в цьому пості будуть фотографії з класу. «Як ви навчитеся? Ви затримаєте заходи безпеки при стрільбі! Ви можете вразити себе! Експерти звернулися до недавнього відеопошти. Відповідь очевидна - ми не тримаємо шлаки.

Якщо кулі літають поруч, він заважає психіку. Ніщо погано буває, кожен знімається.

Ні, добре, якщо це не дуже точне, ви завжди можете розбити отвори в мішені пальцями.

р.

Так, звичайно, він просто підрахунок переглядів. Він був жартом гумору. Ну, гумор. Чи знаєте ви, що гумор? Це коли жарти... Добре ... в короткі, обходжені)
І зима в Інгушетія дивиться щось схоже - як ніби ви в казці про Морозку:

Чи знаєте ви, що жінка вибирає сумочку, щоб відповідати кольору взуття або іншого аксесуара - шарф або пояс? Це основа стилю. Гармонія кольору. Правові спеціальні сили не повинні бути сором'язливими про стильний. Колірна гамма машини повинна гармоніювати з рукавичками )

574385

На цій фото ви можете легко розпізнати мене - Я найсвіжіші і найкрасивіші. Це мої основні тактичні та технічні характеристики, не підраховують скромність і сором'язливість:

Ми не одягнені, як мілітійці - це інструктор:

... хто, скраб, відключіть себе з камери найкрасивіших спеціальних сил країни (і, мабуть, світ)

З повагою, команда

З-за кордону може здатися, що бійець почав сідати. Але звичайно це не так. Хто знає щось про це

Ви можете судити себе цим віртуозним папом:

На даний момент сумніву - з щитом або на щиті?

А деякі незрівняні предмети:

І ці цілі стійки. І звичайні читачі, звичайно, визнали шолом з мумією. Непристойна людина, яка вичавила бейдж тільки для себе, не замислюючись про своїх товариств. Шахрай і сором'язливі на ньому, а також публічне закриття.

Джерело: