550
Подарунок 14 лютого
На тижні тому на носі було свято всіх закоханих, а після численних запитань про відсутність певного предмету інтер'єру було прийнято рішення зробити оригінальний подарунок власного виробництва.
Це 29 фото, 1 відео.
Все почалося з ескізом.
Намалюйте контур майбутнього скла та дзеркала
Ми відрізаємо надлишок, коригуємо, подрібнюємо і відправляємо шаблони до виробництва скла. «Так» і «чеська».
р.
Ми беремо ще один дворядний і масштабний будинок для вимірювання кута стін. Будинок старий, все крокується, і я хочу, щоб він був красивим. На фото заготовка має 90 градусів. Як видно на метрі 4 см, ми маємо
при виготовленні шаблону для стільниці, розчинених ЛДС. перекреслюємо стільницю за шаблонами, додаємо бажаний радіус
Вирізати трохи більше, ніж потрібно.
р.
після лобзика стругана, що для подарунка не зовсім вологий =
р.
Ми йдемо через це прямо зараз, краю плоскі.
з тим же макаром, або досить з фрезером, ми робимо радіус на стільниці відповідно до візерунків
Все дуже добре, по відношенню до стін.
Повернемося додому знову, щоб виміряти те, що сталося.
Дзвоните до скляного виробництва: "Цей готовий!"
стекло з тонованим дзеркалом - 4 мм, дзеркало - 4 мм і прозоре скло 2 мм. Всі за однаковим малюнком ви однакові. За їх словами, ми розрізаємо отвір в таблиці трохи меншого розміру і проріз, щоб скло в одному рівні з площиною столу.
Останній скло 2 мм не вписався.
На дно ми також робимо канавку під дзеркалом, намагаємось на
вирізка в таблиці кромка так, щоб світлодіодна стрічка не знизилася. чому цей колір?, але що було ближче, один удар не видно. і паза фарбується меблевою кришкою
приклеїти стрічку RGB, покласти кінець в потрібне місце.
"Дуже готовий!" Наріжте підкладку під дзеркала, 5 сантиметрів менше по контуру
краю по контуру, приклеїти світлодіодну стрічку, 2-стороння стрічка і щільно з'єднатися до дзеркала
Ми упакуємо все разом.
Видаліть старий акумуляторний екран, покласти ноги, перекручувати полки, повісити чохол з коробки.
Вкладаємо дзеркала поверх стільниці, закручуємо її вгору.
вставте настояний скло, захисний, вішайте дзеркала, перемикайте підсвічування
Як тільки коробка кладеться, з'являється кіот, лежачи спати на дивані перед.
Полички викручені вгору, ви не можете побачити місце ще.
Під час подачі з флеш-накопичувачем десь трахнув кілька кращих фотографій, добре, фактично загальний вигляд.
Я зробив помилку з кількістю фотографій. Подаруйте подарунки та полюбляйте один одному.
Дуже дякую. Я зробив!
Джерело:
Це 29 фото, 1 відео.
Все почалося з ескізом.
Намалюйте контур майбутнього скла та дзеркала
Ми відрізаємо надлишок, коригуємо, подрібнюємо і відправляємо шаблони до виробництва скла. «Так» і «чеська».
р.
Ми беремо ще один дворядний і масштабний будинок для вимірювання кута стін. Будинок старий, все крокується, і я хочу, щоб він був красивим. На фото заготовка має 90 градусів. Як видно на метрі 4 см, ми маємо
при виготовленні шаблону для стільниці, розчинених ЛДС. перекреслюємо стільницю за шаблонами, додаємо бажаний радіус
Вирізати трохи більше, ніж потрібно.
р.
після лобзика стругана, що для подарунка не зовсім вологий =
р.
Ми йдемо через це прямо зараз, краю плоскі.
з тим же макаром, або досить з фрезером, ми робимо радіус на стільниці відповідно до візерунків
Все дуже добре, по відношенню до стін.
Повернемося додому знову, щоб виміряти те, що сталося.
Дзвоните до скляного виробництва: "Цей готовий!"
стекло з тонованим дзеркалом - 4 мм, дзеркало - 4 мм і прозоре скло 2 мм. Всі за однаковим малюнком ви однакові. За їх словами, ми розрізаємо отвір в таблиці трохи меншого розміру і проріз, щоб скло в одному рівні з площиною столу.
Останній скло 2 мм не вписався.
На дно ми також робимо канавку під дзеркалом, намагаємось на
вирізка в таблиці кромка так, щоб світлодіодна стрічка не знизилася. чому цей колір?, але що було ближче, один удар не видно. і паза фарбується меблевою кришкою
приклеїти стрічку RGB, покласти кінець в потрібне місце.
"Дуже готовий!" Наріжте підкладку під дзеркала, 5 сантиметрів менше по контуру
краю по контуру, приклеїти світлодіодну стрічку, 2-стороння стрічка і щільно з'єднатися до дзеркала
Ми упакуємо все разом.
Видаліть старий акумуляторний екран, покласти ноги, перекручувати полки, повісити чохол з коробки.
Вкладаємо дзеркала поверх стільниці, закручуємо її вгору.
вставте настояний скло, захисний, вішайте дзеркала, перемикайте підсвічування
Як тільки коробка кладеться, з'являється кіот, лежачи спати на дивані перед.
Полички викручені вгору, ви не можете побачити місце ще.
Під час подачі з флеш-накопичувачем десь трахнув кілька кращих фотографій, добре, фактично загальний вигляд.
Я зробив помилку з кількістю фотографій. Подаруйте подарунки та полюбляйте один одному.
Дуже дякую. Я зробив!
Джерело: