Sly ass в Ашан.

Я не знаю, якщо це було щось схоже на ЯП або ні, але в цілому, ми продовжуємо тему кошиків в Ашані.
Багато людей знають, що в Асхані деякий час назад, кошики стали умовно оплаченими. Для того, щоб взяти візок, потрібно покласти 10 сорочок в замок, а потім він буде нерозкладений для вас, щоб використовувати. І є багато дебатів про те, чи добре ебать магазин, або чи є це сумлінно. Ну, приїжджайте, в цей час історія трохи відрізняється, хоча мені здається діаметрично навпаки. Я зателефоную йому "Параметри життя Аучана", але я називаю його "Затискач Ачана".

Я прийшов в цей магазин і як громадянин, який орендував кошик на 10 рублів. Я купила те, що я шукав, розвантажив і розкочував порожній кошик назад, щоб отримати мої кров'яні червоні. Але це не так, що я бачив наступне.
(Фото, ви не вірите, тому що я не проваджу фотографію):

Для того, щоб бути чіткими, тут є більший:
Ці кунні ас взяли і заблокували ключі екстремальних візків, надягаючи їх в гаки тих же візок.

Додано до [mergetime]1392403478[/mergetime]
З самого себе, перше, що я спробував змусити їх від казок, але сором'язливо, що вони кладуть їх в там явно своїми руками. Це не працює. Тоді я був вже засмучений, і я хотів кинути кошик, завантажений грошима. Але ідея, що вони бажали ебать мені на увазі, не давали відпочивати і сказали, що потрібно протистояти обставинам. Ми не маємо пальця, ми puke, і наші дупи набагато більше, ніж їхні дупи!

Ми беремо ще десять з нашої кишені -> Недокладайте останній кошик і поставте його в сторону -> Ми закріплюємо наш кошик і повертаємо перші chervonets -> До нашого кошика закріплюємо рубаний кошик і повертаємо другий десять -> Про нас

З одного боку, свого роду прибутку - нарешті прийшла в практичну вищу освіту, з іншого - неприємний залишок. Auchan (неважливо, хто) є ебать нам. Саме вони спеціально підготовлені для себе такі візки, шпильки і регулярно закріплюють їх до краю кліпу. Я не думаю, що хтось, хто зіткнувся з такою ситуацією, почне думати про те, як повернути 10 рублів. Навпаки, швидше за все, опустіть кошик.

Це не те, що ми, це те, що життя?

Джерело: