Як зафіксувати мишу.

Ось буде 11 фото і 1 відео. Будь ласка, не порушайте.
Для серфінгу інтернету я хочу скористатися браузером опери. І в ньому, щоб відкрити посилання в новій вкладці фону, потрібно натиснути колесо миші на повідомлення. І так мій супер фантазія Logitech B110 мишей, який служив вірно, почав трохи порізати. Назвіть, коли ви натиснете колесо, кнопка постійно не працює. Ще одна людина буде йти в магазин і купити нову мишу, але я дупу. Я вирішив замінити кнопку в ній.

Для цього він відкрив мишу, відкрутивши один гвинт за допомогою спеціалізованого викрутки хреста. Як я розповів в магазині спеціально для цієї моделі мишки.

Всередині ми бачимо всі мишки, а під колесом приховує кульприт свята – неробоча кнопка.

Зняти колесо плавними рухами рук, намагаючись не пошкодити кріплення.

Витягніть дошку з корпусу і знайдіть контакти кнопки. І це лише ті 4 контакти поруч з великим отвором в дошці.

За допомогою паяльника ми припаюємо нашу пошкоджену частину, намагаючись не пошкодити доріжки на борту і не закривати контакти з паяльником.

Як донор, він знайшов блок з кнопками від старого портативного DVD-плеєра в бункерах і пропадив одну кнопку звідти.

Але ось проблема, кнопка - донор трохи більше, ніж рідний.

Але за допомогою покриття з алмазним накидом, знову особливий для пластику, з якого виготовляються кнопки, цей недолік був скоригований.

А тепер ми надягаємо нову кнопку в нашому домі. Головне - правильно паяти, а потім гудзик квадратний і можна паяти на виворітній стороні і не вийде.

Ось наша краса тут. Залишилося тільки зібрати тіло і насолоджуватися життям з робочою мишею знову.

І відео роботи. Так говорить доказ того, що кнопка тепер працює ідеально.

Джерело: