Росія дала 4 золоті медалі

Ми отримали 4 золоті медалі на цих Олімпійських іграх. Спорт тепер повністю пошкоджений і м'яч регулюється на гроші.
Я поясню, чому. Сноубордер, російський Юрій Подладчиков приніс швейцарську команду золотом на півпіколі. Анастасія Кузьміна отримала золото для Словаччини. Біатлет Домрачева перемогла 2 золоті медалі. І це всі старі росіяни, які відіграли на чемпіонатах Росії, і відхилялися від наших функцій від спорту.
Звісно, це буде охоче припустити, що все добре в спорті, коли корупція і гроші домінують країну.
Коли ви бачите, що Швейцарія, з населенням 2 рази менше, ніж Москва, вже має 5 золоті медалі, ви розумієте, що все тут смоктати.

1,1 км
Сноубордер Юрій Подладчиков приніс швейцарську національну команду «золото» на півпіколі змагання.
У 2006 році вперше змагалися на Олімпіаді - за російську команду. У 2010 році він приєднався до швейцарської національної команди, але також розглядав можливість катання на Росії на Сочі. Підводчиков відвідав Москву навесні 2012 року. Тоді російська команда втратила його повністю: спортсмен не був задоволений умовами, пропонованими йому.
Я прийшов до Москви в травні для цих розмов. Але ми говоримо дуже різними мовами. Коротко я сноуборд. Всі Якщо бюрократи потребують чогось, я не розумію, я тільки подбаю про перемогу на Олімпіаді. Якщо вони хочуть допомогти мені, я відкрита. Cristiano Ronaldo грає в Барселоні. О, або де він грає? На Реальному Мадриді він так. Він пропонує пересуватися і дивитися команду, дивиться на його перспективи, бачить, що він буде працювати з. І я — те ж, — сказав спортсмен в інтерв'ю з Sports.ru.
«Я люблю Швейцарія. У мене є велика підтримка, велика команда, я ковзаю і я перемагаю. А чиновники думали, що я буду працювати після того, як вони і викопувати їх, щоб грати для російської національної команди. Але це ніколи не станеться, він продовжував.
Видання примітив, що Подладчиков прийшов до Москви вже будучи віце-чемпіоном світу і четвертим вершником Олімпійських ігор у Ванкувері, але люди, які спробували його чарувати, очевидно, не брали цього врахунку.
2,2 км
Переможець 7.5 км Спринту Анастасії Кузьміна народився в Тюмені і є сестрою російського біатлета Антоном Шипуліном. У 2008 році спортсмен почав змагатися за Словаччина. У 2010 р. у м. Ванкувері у жіночому спринті виграли першу вічно золотою медаллю Зимових Олімпійських ігор у Словаччині. У неофіційних інтернет-ресурсах Ви можете знайти інформацію, яка після народження дитини Кузьмін попросила надати їй окрему квартиру, яка була відмовлена.
Коли вона одружилася, вона пішла на гру для Словаччини.
3. У
Дар'я Домрачева народився в 1986 році в Мінську в сім'ї архітекторів. Після 4 років разом з батьками вона залишила на Сибір, в місті Ніган під будівництвом. Дар'я займалася танцями і баскетболом, а в 1992 році після старшого брата вона почала лижувати. Навчався в школі на «добрих» та «класичному». Я провів літні канікули в Мінську.
У 1999 році розпочалася біатлон. Закінчила гімназію, де навчалася в економічному та юридичному класі, і вступила в 2-й рік Тюменьського університету, факультет - спортивне управління.
З Домрачевою не зовсім так зрозуміло, що вона хотіла грати для самої Білорусі. Але це може зберігатися в його часі.
І вчора також Золото в індивідуальній гонках.

Я не здивую, що юний скайсер Ковтун вирішить грати на іншу країну.
У нашій країні довгий час на першому місці не є спортивними досягненнями, а в найближчому спортивному інтригу і гроші.

З.С. Це єдиний приклад, який показує, що не все так добре в нашому спорті.
У разі прийняття посадових осіб, не існує спортивних результатів.

І виходить, що колишні росіяни виграли більше Золото, ніж наша команда. Це сумний, що сказати.
У будинку Олімпійські ігри ми не помилилися.
Головна

Джерело: