Ремонт в маленькій ванній

Хай, кожен.
Я втомився від цих тем про Олімпійські ігри, тому я вирішив побачити пост, як я зробив у ванній цього літа (серпень 2013).
Ми живемо в квартирі 2 роки. Квартира невелика в п'ятиповерховій будівлі, ванна майже 3 метрів. І найголовніше я чекав сина. Ванна в жахливому стані. Купання дитини в бані страшно. Я хотів зробити краще за найнижчою вартістю. Вибираючи між санвузлом і душовою кабіною, плиткою і пластиковими панелями, припинили в салоні з панелями. Плитка натуральна на підлогу.

Це буде 87 фото. Будь ласка, не порушайте і будьте хворим. Особа ходового покриву, як це перший грандіозний досвід в ремонті, я боявся витерти.
Перші 3 фото, де ванна все ще старе. Я не знайшов ніяких деталей. Ведуться купання собаки.

2,2 км

р.

3. У

4. У
Щоб витягти ванну, потрібно розбити екран з цегли. На цегли приклеюють плитка. Це досить простий, не розбити його.

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас
Під ванною я знайшов свою дружину, поки вона ще не приховує батьків.

8. У

р.

9. Навігація
Так. Також був невеликий пластиковий м'яч, що собака в кінцевому підсумку ate.

10.
Екран практично зламаний.

11.

12.
Плитка має ванну.

13.00 р.

14.
Туб відійшов з стін після зняття плити над нею, але він проходив зливною трубою.

15.00 р.

Перегляди

16.00 р.
Болгарський не вдалося розрізати його, невеликий діаметр диска.

17.00 р.
Я мав запитати про допомогу від джентів, є зазвичай багато з них у дворі Москви. Я приніс три людей до квартири, хочу там була фото. Вони витягують її швидко, разом з зливною трубою, був перехідник, який легко витягується. Вони отримали стільки 300 рублів, як вони просили. Далі доля ванни не особливо зацікавила мене, в будь-якому випадку вони відразу приймали її до квітки.

18 років

19.00 р.
Тоді мені довелося зняти всю плитку, а сюрприз чекав під ним. Двосантиметровий шар цементу, всередині сталевої сітки. Вся структура була розбита просто, але нам довелося розрізати її на шматки, бо в одному шматку всі зважені 100500 кг. Акуратно, півметра широка, різачі вирізають багато сталевих дротів. Щоб відкинути всі відходи, я не пам'ятаю, скільки разів я повинен піти до сміттера.

20.
Стара плитка з підлоги також повинна бути видалена, тому що вона проста, і під нею бетонна. Нова плитка прекрасно прилипає до неї. Під санвузлом вийшов отвір, йому довелося залити розчин окремо. Рівень, це квартира. Я любила себе.

21.

22.

23.
Легенда полягає в тому, що плитка розміщується з далекого кута від дверей до дверей. Що таке ебать? Я можу мати кліпінги під ноги? На найвизначніших частинах?

24.
Починався надягати. Не проблема.

25.
Повідомлений практично до кінця, руки довгий.

26.

27.
Клей мав заважати таким чином.

28.

Р

29.
На наступний день повідомили тільки 6 плиток, 4 з них ріжуться.

30.
Плитка була в обмежених кількостях, тому що на першому тесті супер різак на плитці самі черепиці не розсіюють по лінії розмітки, але болгарка з диском, де діамантове обприскування показали найкращий результат, незважаючи на купання пилу по всій квартирі.

31.
Павло був великим. Я не чекав такого результату від себе. Я ще не протерла стібки. Всі клею мити безпечно і вчасно.

7034034

32.
Видалення старих супер миються шпалерами. Ні вічно промив їх. Жовті вони здорові, більшість всіх від курців при переході на далекі і т.д. Він також докладав зусиль для жовтого кольору.

33.
До речі, на всій площі підлоги ванної кімнати (Я не знаю напевно), будівельники виклали руберойд, а в декількох шарах. Це не рятує нас від повені сусідів знизу, ми були неодноразово затоплені. Але по всьому периметру на підлогу, щоб підготувати стіни для укладання панелей, довелося вирізати цю рубероїд. Руки чорні, а також весь різальний інструмент.

34.

819081

35.
Перед укладанням панелей укладають всі необхідні дроти, в попередньо розроблених місцях.

р.

36.00 Р
Далі я визнати, що немає досвіду з водними трубами, тому я повинен доручити цьому випадку професіоналу. Ліворуч з входом ванної три труби. З них потрібно робити всі проводки: на початку 2 крани повністю перекриття води, потім доступ до туалетної чаші, а в них водні метри, потім 2 виходи до раковини, потім 1 вихід до пральної машини, і в підсумку 2 виходи в кабіну. Ми плануємо повністю змінити всю зливну трубу. Але це було бетоновано так глибоко в навантажувальну стіну, яка Super Mario ніколи не потрапила до неї. Для всіх робіт ми домовилися 17k рублів, в тому числі заміщення гарячого лічильника води, установка рушника тепліше і складання душової кабіни. Якість його роботи залишилася набагато краще, так як рушник тепліше спочатку протікає, а збірка душової кабіни на три, не більше.

Габаритний зображення

37.

38.

39.00 р.
Що стосується самих панелей. Я не роблю стіни з будь-яким, я видали тільки все, що може збитися і запобігти панелями від лежачи більш гладко. Надмірний клей, в циліндрах, який вичавлюється спеціальним пістолетом.

40.
Перша панель була використана з тонким струмом клею. Цей випадок взяв 10 хвилин. Потім посипати, порізати більш широкий отвір в повітряній кулі і нарізати на 5-6 місць по всій панелі з великими краплями. Клей зліва 1 циліндр на 2 панеля. Це не добре. Перевірений в магазині, де він взяв більше клею, щоб випікати клею через одну панель або навіть через 2. Результат перевищив себе. Це трахаються добре.

41.
Мої три стіни більш плоскі. Основна стіна, де буде раковина, вигнута що ебать. Там я бачив дерев'яні рейки (див. пізніше). Крім того, для того, щоб всі деталі санвузла збереглися надійно, рейки встановлюються точно в місцях їх кріплення, інакше при затягуванні шурупів, на яких проводиться окрема деталь, панель буде вигнута і підійде всередину. Під невеликими деталями вставили окремі бруски.
Завдяки майстерності Super Mario всі труби випали з стіни якомога простіше, що не було бажаного. Але я підозрю, що хочу зробити окремий поріг на стіні. Його ширина близько 8 см. Плюс я хотів приховати кут з вертикальними трубами.

42.
Мега вікна, яке ебать придуманий в СРСР, очевидно, щоб зберегти електрику, ебать не потрібно, тому що з підсвічуванням у ванній кімнаті, навіть пек не точно видно.

43.
Ось чому я зрізаю патч з картонної коробки, де лоток був з кабіни. На щастя, на кухні планується ремонт цього літа, це буде окрема пост, вікно буде укладено більш потужною. Головне не видно зараз.

44.

45.

46.

47.
Полиця під раковиною, через поріг на стіні, повинна бути випилена в певних місцях. Я зізнаюсь, що я бачу. Не можна побачити її, але збоку, де пральна машина, я бачив більше ніжок цієї полиці.

48.
Ще один суглоб з собакою. Пластиковий щит, який вставляється зсередини в отвір для кріплення мийки. На його місці, краще, ніж доручені собакою. Бажаю там були фотографії.

49.00 р.
Туалет, до речі, був встановлений через шість місяців після моєї дружини і я прибув до цієї квартири. За весь випадок, брат Маріо, Луїгі, запитав як 5к, не підрахувавши собі вартість точки майже 5к. Не потрібно замінити туалет.

50.00 р.
Ще одна цікава точка: при покупці мийки в магазині була взята просто коробка з деякими обіцяними цінами виробника, яка включає сам раковину, болти, щоб прикріпити її до стіни, а сифон, який нам не потрібно. Але обладнання не перевірили, тому не було декоративного раунду, який вставляється в отвір перекриття. Я отримав свою роботу. І дивно, що він прийшов в діаметр.

р.

51.
Довгий час був обраний каюта і дружина. Ми поїхали з метою. З Я майже 2 м заввишки, важко знайти кабіну.

52.

53.
Я не рекламував бюджет корейських салонів, але тільки салони від виробника ніагари підходять для висоти. Все було б тонким, але висота не вистачає 3-5 см, оскільки модель була обрана на сайті. Це момент, що я зламав, але повернувся назад і все, що сором'язливі мене не вподобалися. Ремонт був в його завершальній стадії і я просто трахнув вгору.

54.
Вентилятор був придбаний найпотужнішим, який був доступний, і підійшов розмір. Я не думаю, що це таке питання.

55.
І тоді найбільш проблемна стіна почала повільно заповнювати все, що було заплановано. В іншому випадку можна просто пропустити пізніше. 2 розетки спеціально призначені для живлення фена і пральної машини.

03039, Україна

56.00 р.
Де було перекриття кранів, пластикових люків були встановлені для доступу до кранів.
Ось обіцяні граблі.

57.00 р.
У пральній машині тут.

58.

59.00 р.

60.
Не було проблем з трубними вирізами. Пластиковий ріжучий без проблем купили спеціальні насадки.

61.

62.

63.

64.
Готівка пластикова, теж. На куті 45 градусів без чізель, це не вийшло, але нічого, потім змащується герметиком, практично не видно суглоби.

7248542

65.

Р

66.00 Р
Стеля була в неприємності. У магазині, де придбано комплект, розміри є тільки для стандартних ванн. На щастя, я отримав шанс і розміри ідеально вписуються в нашу стелю.

1 2 3 4 5+

67.
Просто встановити, головне - спочатку планувати все точно. Але без суглобів я теж їх.

68.
Світло прибув від 5 галогенних світильників. 3 в стелю, одна в дзеркалі. У салоні є одна лампа і світлодіоди.

69.00 р.

70.00 р.

71.
пральна машина. Використовуються старі 10-річні канди. Натюрморт. Але з нашим розміром нам довелося купити новий, з вертикальним навантаженням. Вони трахаються дорого. Вже майже чверть бюджету.

72.

28215725

73.00 р.
Крім того, місце для неї відмінно підібране, все встановлюється, але вона ледве піднімається. Я думав, щоб видалити мийку, щоб її підштовхувати, але під певним кутом і з вибраним матом, вона вийшла, нічого не було пошкоджено.

74.00 р.
Звичайно я трахнув з числом фотографій, мені довелося видалити їх в процесі, я фотографував сьогодні, щоб показати результати за півроку.

582982

75.00 р.

76.00 р.

77.
Це останнє.
Бюджет цього ремонту становить близько 80k, можна обійтися без послуг Super Mario.
Кабіна використовує тільки сам душ, тропічний душ і все, що сором'язливі, не навіть радіо. Один мильний дозатор зламав вільше.

Це його. Будь ласка, не курка.

Джерело: