Двоярусне ліжко в дитячій 2,2 км

Привіт, кожен!
Вже недавно з'явився пост про двоярусне ліжко, подивившись на те, що зробив ТС з цього посту, я зрозумів, що здається, що руки не від моїх ас (хоча я нічого не бере в руки крім барани і скла).
Полюблена дружина довго побачила, що син ребра невеликий, і він має маленький номер в ньому, а другий ставити ніде підлогу будинку тільки зайнятий, простір недостатньо, ми живемо в нашому будинку 56 кв.м. (Ми будуємо себе тихо, як фінанси дозволяють) це було прийнято рішення після того, як на скло, щоб побудувати ліжко. Це гарна історія.
Бюджет був розроблений, щоб бути дешевим і сердитися під час будівництва.
Основні бруски безкоштовні, гвинти 50t bel. RUB = 170 RUB, 4 бари 40 * 40 * 2000mm 52t bel.RUB 175 RUB, лак акриловий напівфабрикат 1 L 100.000 BEL.RUB = 360 RUB, марилка під дубом 4 пляшки 0,5л 40.000 BEL.RUB = 140 RUB, тому що один матрац повинен купити один, але хороший ортопед, зима-літ для 1.000. RUB = 3600 р.
Всього 1.300.000 bel.rub або 4,700 російських рублів або 1,180 гривень
Інструмент був зібраний для друзів родичів і товариств. Хтось був твоїм.
25 зображень і текстів.

Всі бари були доставлені з рейсів, тобто безкоштовно. Вони вже в горі, але все буде корисно в господарстві.

Ось як я отримав їх. Я працюю на міжнародному транспорті і часто носить метал в Європу, ці бруси використовуються як вагонки для металу. У Європі, після розвантаження, вони перекидають в сміття. Я приймаю їх додому.

Це те, що вони виглядають як через 20 тонн металопрокату на них 3-4 т км.

9694069

І це після того, як вони були відправлені...

Цей круговий або електро-руббанк, я в основному працював з ним, все вийшло більш точно!

З того, як було достатньо барів, вони повинні бути відсортовані від кращих. Довгий час. Відьма, жирна, димова перерва.

Не був розмір (Я запитав автора цього повідомлення, але ніколи не отримав відповідь) Я мав зробити все оком, але з китайським рулетом і кутом.

До речі, без цього інструменту я не зміг закінчити цей край до середини! Спасибі Bosch

Це задоволення для миття!

Ось стелажі, як 3 дні роботи. малюнки, як ви бачите на свіжому штукатурці стіни.

Запечена і поперечна.

Р

Ці бруси мали купити, це було щільне різати великі бруски, які були 40 * 40 і це не було акуратним.

Я читаю з останнього повідомлення, що він кладе на клей, всі шви. Я знаходився, і пропустити його.

Ці дошки вирівнювалися з степу в країні, він будує гараж. Я повинен поставити свій матрац.) Я не шкода. Я приніс їх і відразу прикривав їх чорнобривцями. Вирізати за розміром пізніше.

60173761

З Я лежаю природи, я зробив все в дискорді. Сили і змащені і слухали до радіо рекорду! Він отримав ебать.

Це також вкрите марно!

Перша форма починається.

р.

Замовник прийшов, затвердив все і просить будівництво.

Найдовший для мене був сходи! Я не можу бути розумним, щоб пиляти круглі отвори з мого шляху! Я ніколи не стикався з такою роботою! Але, як я прокинувся через будівельний магазин, я не просто зважився, я відвертаю тонну червоного бульйону! І поплавився в хмарах.
Зустрінемося з супер свердлом знову!

Будівництво сходів з усіма пилками зайняла 2 години.
Не обмежуй своє щастя!

Фітинг сходів був успішним!
Потім з'явилася фарба з чорнобривцями, потім лаком. Розбирання та перевезення на місці проживання.

Ось скільки тирси промивають під час виготовлення ліжка. Якщо це було зроблено в вітальні, то дружина буде скакати.

Що відбулося!

як це

Вид з центру.

р.

Все, що я маю.
Як мій мама сказав, Очі бояться, але руки роблять. Як це працює!
Ми зробили цей випадок простими без трюфелів і лобстерів! Наш слов'янський шлях! 4 вирощені там! Тест-драйв пройшов!

Джерело: