Помста на любителях.

На початку 21-го століття, на тихому Великодньому тижні.
Про коханця дружини Мішка дізналися випадково. У руки телефону дружини, які пішли в ванну. У тексті були слова любові, риби, бункерів та побажань для оперативної зустрічі. Звісно, він знизився, зануривши кількість потенційного суперника на своєму телефоні, вони відповіли йому, він жив без слуху себе, як ніколи раніше, вони спочатку зловили його, але тоді вони просто вішали на телефон і не відповіли більше дзвінків.
Дружина Маша напрочуд стояв на стенді, на стенді від жиру царя кобра. Я не заперечую, вона сказала. Він отримав гроші, нормальну сім'ю, і ви не можете годувати свій притулок.
Ведмедя змащений, упакував його сумки і поїхавши в ебать, а точніше до далекого родича, як друга онушина. Чи потрібна оренда? Машка залишилася з двома дітьми і котом Луккою окремо.
Я був нудним, дуже нудним з дітьми, навіть сірим волоссям зробив свій шлях в моєму волоссі, прогулявся не власним, рубаючи з його зовнішнім виглядом не тільки підлеглих на роботі, але і випадкових пасок-на довгому, нудному шляху назад до квартири Теткін.
Навесні Михайло загинув. Може бути дефіцит вітаміну, можливо, важкі думки підмінюють імунітет. Завітайте до клініки, візьміть квиток до лікаря і опинився в довгостроковій лінії.
Ідею, як раптово, як відірвати зиму, просто гасити мій розум. Він вийшов на телефон, знайшов номер відправника і швидко набрав і текстував.
«Бука, якщо ви заражали мене з цим... Я не захоплю тебе в одному могилі, я не резидента! й
Після чого Михайло швидко пішов з будівлі клініки, перейшов в пустельну альтанку. Я набрав номер Марія, колишня бродатька. Як тільки він почув болючого знайомого і ще рідного голосу, нехай йому приїжджає до своїх почуттів, він почав лякати в мікрофон, себе лякати голосом, але кік-асс вийшов як переконливий.
- Ну, ебать ви, Я не знаю, що я буду робити з вами... Що я повинен зробити з ... сім'я розмова? Ви Шукая.
Кобра живий.
- Чому ви Де ти п'яний? Поговоріть, або я вішму!
- У мене була моя кровоплина. Я знайшов з гепатитом B ... ви розумієте безглуздий ... це гепатит B !!!... крім вас я не псує з ким-небудь! Так дякуємо Валдемару, скоро діти будуть вихованці... добре, ви ебать і OVCAAA !!!
- Зайдіть трохи спати.
Але голос може бути розумним, в іншому кінці дроту був тривожний, не тривожний, жах.
- Ні. У день після того, як завтра ви підібрали свої азони і перейдіть прямо до клініки, я вже написав вам як потенційний носій вірусу. Ви тестуєте і скажете лікарів, де, як і з ким? Чи?
Михаїл не потрібно більше, він збив виклик і відключив телефон.
На шляху додому блаженно посміхається і куріння я пам'ятав про пристрій і чекав трохи, щоб включити старий Nokia. 15 безвідмовних дзвінків з її величності і тут він, дійсно один.
Вони називаються в хвилину. Михайло взяв ініціативу.
до Що таке ім'я?
- Толик, чому?
- Так, Толик. Отримати в стаціонару оперативно і запускати тести. Якщо у вас немає гепатиту, то розгляньте, що ви зламали від Tolik, був народився так, щоб говорити в сорочку ... і це, закінчити без презервативів.

В кінці вони намагалися заспокоїти себе.
до Ми всі гумки.
Послухайте, Tolik, розкажіть це вашій матері, я знаю, що мій благословенний один... через безмежну любов, вона ніколи не буде думати про вимогливих консервантів. Ну, вона любить гроші. В той час як Толянськ, у мене є ще одна жертва в Луганську.
Коротка пауза, яєчка приглушена з насолодою, коли почула пренатальний голос, людина, яка просто була зігріта до вершини.
до Що потерпілий? Що ви говорите?
- Ох, мій Бог Толян! Не знаєте? Я думав Машка розповів вам все, що ви є свого роду, щоб зібратися... добре, я бачу, брат, ви будете отримувати відпочинок від обмеженого. Вона мала гріх пара років тому, і у мене є взаємо, майже відокремлений ... потім. вперше. Ви побачите Tol, що любов вони були, ви можете написати книги біта, 700-сторінкові романи.
Всі права, будьте ресивером, не хворіють.
Після того, як SIM було знято з телефону, зламаний і кинув у сміття. Нова Misha купила в першій площі.

Весна, літо, осінь.
На зиму Машка була першою, щоб зробити контакт, зробила зрозуміло, що вона не розуміла, якщо Михайло повернув, діти в кінці слухали себе, похил майже відкрито послав свою матір і не хочу вчитися, ні ремінь, ні загрози, ні подарунки допомогли.
Напередодні Нового Року Машка з пляшечкою шампанського і під шубою з'явилася в передпокої великогабаритної тітки. Ми пішли на кухню, мали напій. Ми пішли в приміщення, де Михайло жив. Марія вимкнула світло, перетворилася на нічне світло і повільно витягнула її спідницю вниз. Михаїл, який сидить на стільці, перебили стриптиз.
- У мене є один стан!
Зроби його торкнувшись.
- Який?
- Тільки з домішками!

Джерело: