Як я бачив ліжко вниз.

Привіт, кожен! Я бачив пост як одне японське ліжко побачила forum2/st/0/topic680487.html і вирішив спробувати це самостійно, а молода дружина постійно побачила, що цей диван бачив занадто багато і енергія його дуже shabby. Я вирішив довести себе, що я можу, пам'ятав Autocad з одної, змалював все, що потрібно зрізати, вирушив в будівельний супермаркет, замовлений ДСП полірований і волокно для лляної коробки. Я вирішив зробити клумбу з широкими старими чоловіками під матрацом 180 * 200 см, який кладе будь-яку книгу або мобільний на них.
Бюджет проекту (в доларах США, щоб не постраждати з курсом):
ДСП $ 64, кути і кріплення $ 28, ламелі (кошборди, сосни) $ 34, Козам $ 53, піна $ 51, підйомний механізм $ 38 (для 1200N - занадто багато вийшло). Загальна ліжко 267 добре і матрац 146 $.

1,1 км Я приніс ДСП і демонтаж старого дивана.

2,2 км Я поклав спину і намагаюся з боків.

3. У Я кладаю його на кути, а потім на комарів.

, Україна

4. У Будуємо каркас.

Додано до [mergetime]1392627783[/mergetime]

5. Умань Верхня кришка перевіряє правильність + kote проводить контроль якості.

6. Жнівень Скло червоного, синього відбитка і контролю.

7. Про нас Я чекаю прямокутності з верхньою кришкою.

1 999 р.

8. У Я кинувся в матраці і зрозумів, що проміжки занадто великі між матрацом і каркасом, я зробив це навмисно, так як піна буде додано в шкіру.

9. Навігація Я надаю кадр під мій матрац.

10. Я поклав її на кути і на комарів.

р.

11. Я зрізав кути на 45 ' - автомобіль допоміг мені дуже багато, а також допоміг в будівництві сходів на дачі - пофарбую звіт.

8313616

12. Комісаріати

13.00 р. Я думаю.

14. Центральний план виступає опорою для матраца

15.00 р. Я підняв всю структуру на стільці так, щоб я міг працювати на всіх чотирьох і приховати край шкіри знизу. Я поклав свої книги в коло (не сумно) до висоти крісла.

16.00 р. Я упаковка.

17.00 р. Це.

18 років Він зробив.

19.00 р. Підходить каркас

Р

20. Піна на каркасі 20мм на кінець 50мм

21. Я з'ясував каркас і зрозумів, що він не входить через те, що на кінці піни в 50 мм це незважаючи на те, що я зробив резерв 4 см і каркас менший, ніж матрац на 4 см.

22. Зняти шкіру, порізати піну, зануритися на себе і зібрати знову.

23. Каркас відмінно ставиться в будь-якому сенсі, кладуть підйомний механізм.

24. У отворі набув матрац, а в отворі розміщувався тамтелаж. Вбудована волокно для білизни - лежачи під ліжком.

Р

25. Я поклав на підлогу за допомогою книг.

26. Робота. Коробка для прання величезного корпусу 3 або 4 підійде

27. Підходить. Я зробив. Будь-який, хто потребує синьогопринту, я можу його покинути. Якщо я зробив наступну, я зробив кожну сторону ліжка окреме посилання, я б окремо обшити стіну зсередини за допомогою болтів - там не буде ніяких з'єднань шкіри і ліжко буде з'єднуватися, і тепер, що буде розібрати вам потрібно частково видалити і відкрутити багато шурупів і комміратів.

Джерело: