Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Apologizes for "диктатор" фото

Канадський скандувач прибув під вогонь після постигання фото на Twitter її позування біля Володимира Путіна. За словами La Crosse Tribune, вона не єдина в цій ситуації.

праута

Під час візиту Володимира Путіна до канадського будинку на Олімпійському селі багато спортсменів та любителів змогли взяти фотографії з російським президентом. Серед них був скалка Brittany Schussler. Проте її фото з Путіним, розміщеним на Twitter, викликало хвилю занурення серед канадців, повідомляє видання La Crosse Tribune.
Шуслер твоїв: "Я повинен попросити його бути моїм Валентином". Але більшість її послідовників не оцінили жарт. Атлет був підданий штриху критики, і вона змушена видалити цей запис і фото. Вона пояснила, що вона була жартом і сказала, що вона не хоче, щоб люди помилково вірили, що вона підтримала значення Путіна.

Але для багатьох канадців це не було достатньо. Я думаю, що висить з радниками, які засвідчують ЛГБТ-спільноту, просто абсурд! У вас багато людей апологія. Перевірте, хто ви фотографуєте. «Чи варто, де права певної групи людей пригнічують? Це як позування для фото з Гітлером. Я був захоплений, щоб побачити канадські спортсмени, які натовпують навколо Путіна. Я соромлюся бути канадським. Цього разу, щоб зупинити фінансування Олімпіади, написав Twitter.

La Crosse Tribune зазначив, що Шуслер не єдиний жіночий спортсмен, який буде критикувати. Після візиту російського президента до канадських і американських будинків на олімпійському містечку багато спортсменів знайшли себе в аналогічній ситуації.

Джерело: