Ремонт ванної кімнати

У липні минулого року за бажанням долі та економії я став щасливим власником однокімнатної квартири.
При виборі квартири я шукав безліч варіантів. В кінці я знайшов, що я люблю з точки зору розташування та стану. Єдина проблема з квартирою була ванна. По суті, оплачується 50 рублів від ціни.
У той час настала ванна, яка не була ремонтована з 1986 року. Після того, як пити коньяку з батьком і обговорити подальші плани на новорічні свята, було прийнято рішення про те, що варто було розпочато.
Так, 4 січня я прибув у свою квартиру, зібраний одяг для переміщення батьків на період ремонту, адже без туалету нічого робити в квартирі і фактично почав процес.
Ось 24 фото і листи.

Ми беремо молоток, рукавички (який, до речі, зламав ебать) і великий щит, щоб збити похмілля голови сусідів і збити все і все.

Зберігати все.

Ми йдемо в магазин для плитки, шпаклівки, гіпсокартону і все інше нам потрібно. Ми навантажуємо все на верхній частині автомобіля, тому що причепа отримує лінь.

Додано до [mergetime]1392577844[/mergetime]
Далі починаємо міркування площі ванної кімнати і плоских стін.
Я не знімаю цю пробну версію, але вона взяла мене днів, щоб вбити.

Після того, як нам вдалося заміряти щось, ми беремо ПВА і пофарбуємо всі стіни так, щоб стара радянська підвіска не стежить від нової плитки.

Потім ми називаємо команду чоловіків з зварюванням. Вони відключають всю воду в будинку і варять труби, як нам потрібно, паралельно, надягаючи води в місці. За все про мене вони просять 14,5 рублів.

Насправді, у фотографіях далі ви побачите, що труба прямо, і раніше була вигин у вигляді сухого рушника.

Ми йдемо в магазин і ми купуємо поліпропіленову трубу дизайнера, і ми починаємо скручувати.
Ми надягаємо її на стіну і отримуємо її один раз.

Не забудьте про водонагрівача.

три, кладуть нову сушарку для рушників без омотування технології. (без звуження стояка, хоча тепер я відправляю всіх в ас і підйомник вже, так як краще зігріти рушник сушарка, але це свято для написання щастя від утиліти)

чотири, насправді лічильники самі

Візьміть гіпсокартон і пришиваємо всі стіни.
Ми впевнені в тому, що в будь-якій точці немає, насправді, для цього вони зробили прокрутки і знімали всі труби в стіни.

Ми беремо дверний суглоб і покладаємо його назад.

Ми відкриваємо плитку, яку ми купили, купуємо коньяк і беремо батько, щоб укласти плитку.
Ми створюємо довгий час впевнено ...

разом з плиткою, ми називаємо спеціально підготовлену людину для установки в в ванну.
Фото були зняті після процесу монтажу.
Ми кладемо дроти під світильники і розетки.

Ми кладемо секретну люку для доступу до лічильників. Закріплюємо рушникоусушувач.

Робимо з стінами. На підлозі.

Знаходимо шпаклівку, тримайте скручування над дверима.
Ми отримуємо цінний досвід, який залишає штукатурку на вулиці не варто. за 3 хвилини після розмноження.

558990

Робимо мез на підлозі, кладемо плитку.

Потім потрібно було зняти, тому що шар клею дуже великий і власної ваги він розсічений. відриваємо, повторюємо процес. тільки з меншими шарами.

Додано до [mergetime]1392579246[/mergetime]
Потім беремо затирку в руки рубаємо шви. повторюємо процес, поки ми задоволені результатом. тут, якби не перед фотографіями. і показати нічого.

Ми беремо меблі, збираємо екран, встановлюємо туалет, збираємо стелю з ПВХ панелей на планках.

Все це було зроблено як ввечері після роботи, так і в вільний час, або в вихідні дні, так що це займе два тижні, щоб зробити те, що здавалося б, тріфле.

Р

Ми отримуємо прибуток і беремо фотографії результату.

Купити полиці, килимки.

повісити шафу на стіні

У капюшоні кладуть вентилятор з таймером

рушник тепліше на місці

6576227 Габаритний зображення

Шапка встановлюється і працює. смоктати по дорозі, ви відірвати його:

Плитка на підлозі здавалося виконувати другий раз.

Поставте водонагрівач і спробуйте результати.

Приблизний бюджет матеріалів і введених робіт становить 60000.
Час батька і час не можна оцінити, бо це зроблено для себе.

Я зробив.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное