451
Як я відвідав першу міську лікарню
Я подав через фото в темі про лікарні далеких років і пам'ятав мій сумний досвід повороту до вільної медицини.
Справа була навесні 2011 року в славному місті Севастополя. Взяв мене з місцевої клініки до лікарні з підозрою апендіцитом. Зв'язок з лікарями не буде описати: нудний і монотонний.
Але той факт, що він мав рюкзак з ноутбуком і цифровим, залишив його плоди. Так, у мене є ліжко. Увімкніть, подивіться навколо...
Розетка.
Єдина робота в номері. Визначає себе радісним світом іскрів, коли він з'єднується з іншого боку стіни.
На стелі невідомий характер.
Я боїться припустити, що це насправді...
Мийка. Корисна річ в номері. Погано не працює.
Хтось, очевидно, прогулявся довго, і, очевидно, це дверцята була занадто велика для цієї людини - звідси цегляна липка і зламана шпаклівка.
Безкоштовний реєстр готівки !!! :
злегка посипана стіна дає інтер'єр
Це простий і смачний:
Р
Це, мабуть, самий модний пристрій камери - бюстгальтер. Дивитися, що tumbler? Не працює. Ви повинні запускати в передпокій, щоб отримати бюстгальтер.
р.
Ліжко було очевидно перемістило багато. Підніміть розбиття.
Пожежна сигналізація залишається на стелі
р.
Актуальне вікно-балкон, наповнене стрічкою, всі звукові ефекти, які я думаю, не слід описати.
Також додається холодне повітря, яке, до речі, не розбавляє стейку, яка стоїть в приміщенні.
Це патологічний вигляд стінки біля ліжка. Моє ліжко з місця.
У мене є найбільш модне ліжко: не на сітці, але просто дошка.
32181820
двері відкривають 30 градусів, інакше він ризикує з іншого виду на ліжко
бризки через stucco. Чи не дивно? :
ПС. Я зробив. Привіт, кожен!
Джерело:
Справа була навесні 2011 року в славному місті Севастополя. Взяв мене з місцевої клініки до лікарні з підозрою апендіцитом. Зв'язок з лікарями не буде описати: нудний і монотонний.
Але той факт, що він мав рюкзак з ноутбуком і цифровим, залишив його плоди. Так, у мене є ліжко. Увімкніть, подивіться навколо...
Розетка.
Єдина робота в номері. Визначає себе радісним світом іскрів, коли він з'єднується з іншого боку стіни.
На стелі невідомий характер.
Я боїться припустити, що це насправді...
Мийка. Корисна річ в номері. Погано не працює.
Хтось, очевидно, прогулявся довго, і, очевидно, це дверцята була занадто велика для цієї людини - звідси цегляна липка і зламана шпаклівка.
Безкоштовний реєстр готівки !!! :
злегка посипана стіна дає інтер'єр
Це простий і смачний:
Р
Це, мабуть, самий модний пристрій камери - бюстгальтер. Дивитися, що tumbler? Не працює. Ви повинні запускати в передпокій, щоб отримати бюстгальтер.
р.
Ліжко було очевидно перемістило багато. Підніміть розбиття.
Пожежна сигналізація залишається на стелі
р.
Актуальне вікно-балкон, наповнене стрічкою, всі звукові ефекти, які я думаю, не слід описати.
Також додається холодне повітря, яке, до речі, не розбавляє стейку, яка стоїть в приміщенні.
Це патологічний вигляд стінки біля ліжка. Моє ліжко з місця.
У мене є найбільш модне ліжко: не на сітці, але просто дошка.
32181820
двері відкривають 30 градусів, інакше він ризикує з іншого виду на ліжко
бризки через stucco. Чи не дивно? :
ПС. Я зробив. Привіт, кожен!
Джерело: