Владивосток і російський острів з висоти. . й

Сьогодні у вас є унікальна можливість відчути себе птахом і зробити захоплюючу подорож над Владивостоком, піднятися на борту вертольота. Так, захопити і підготуватися до захоплення захоплюючих поглядів міста.
40 фото + текстове джерело sergeydolya

За словами автора:
Я мушу до Владивостока. Амурський тигр, подорож на природні запаси і знайомство з місцевими пам'ятками. З мене відеооператор Alexei Zvontsov (так само, хто знімав Dakar і Altai), заснований на результатах поїздки, ми зробимо невелику плівку. До речі, мій перший досвід відеозапису, який відбувався у Владика 2010 року, давайте бачити те, що відбувається цього разу. В той же час я хочу подивитися на Владивосток з висоти птаха. Ми були стурбовані тим, що зйомки не найкращий час року (нині, лід, відсутність зелені), але виявилося, на мій погляд, великий.

Геліпорт, де ми приймали до повітря, був на російському острові. Тому перше, що ми побачили величезну територію Далекого Східного федерального університету.

7615934

Комплекс будівель оточує бухту з своєрідним «горсешем» і краще побачити з вертольота. Площа будинку становить близько двохсот га. У 2012 році в Азійсько-Тихоокеанському Економічному Співробітництві відбулося:

5. Умань

Головний корпус, де знаходиться ректорат університету:

7. Про нас

Всередині комплексу є величезний парк. На даний момент відкрито, але остаточне рішення про те, що люди допускаються там, як ми маємо в Москві в Московському державному університеті або ще не зробили:

Приморський океанарій є грандіозним будівництвом. Загальний обсяг води в акваріумі становить майже 10000 куб. м. Основна будівля становитиме 500 акваріумів на 8 000 видів риб і ссавців. океанаріум запланований на відкриття восени цього року і призначений для того, щоб стати найбільшим світовим комплексом свого роду.

У фоновому режимі ви можете побачити так званий «зовнішній рейдер» – частина акваторії порту для закріплення суден. Якщо порівняти порт з житловою будівлею, це його «загальна»:

Є рибальські судна, танкерський флот, об'ємні носії та інші:

410953р.

12.

Знаменитий російський міст на російський острів:

14.

доб.

І це місто самому. Золотий міст через Golden Horn Bay. До речі, по всій конструкції (з 2008 по 2012 рік), міст не мав назви. Офіційне найменування було отримано тільки до доставки об'єкта:

Перед будівництвом мосту можна було дістатися з одного банку до іншого за 30-40 хвилин, гірше - за 4 години:

Берег. У верхньому лівому куті знаходиться картингова доріжка в Владиці:

На фоні димових труб CHPP-2, які нагрівають воду для всього міста:

Порт:

900990Р

Ремонт шкарпетки:

Якщо ви подивитеся на обмотку залізничної стрічки праворуч, можна побачити сіро-червоний поїзд. Це експрес-тренер, який з'єднує центр Владивосток з аеропортом. Експрес точно так само, як і в Москві:

Габаритний зображення

За містом знаходиться пагорб Орла. Ви можете побачити нові будівлі, що надходять. Будди розглянули гору сакрою і захищають її від будівництва:

23.

Далі пров'язуємо уздовж берега:

25.

26.

27.

с. Славянка. У складі є військовий підрозділ:

На гирлі річки вода середньої слинності - улюблене місце для зимівлі кальмарів і любителів зимової риболовлі:

30.

Зображення показує наслідки пожеж. Дорога була перешкодою для пожежі:

32.

33.

499 р.

34.

Смуга води біля берега називається лагуна:

36.00 Р

37.

Прозорість води - 25-30 метрів:

1098980

39.00 р.

На наступному пості я покажу фотографії захищених зон узбережжя, де тигр Амур і леопард жити!

Я зробив!

р.

Джерело: