Плющенко заявив про можливість

Плюшевка: Я не виправда, що я буду виконувати на п'ятих Олімпійських іграх
18 лютого 2014 р. Вівторок. 20:15
У вівторок, 18 лютого, став гістьм програми «Почати їх говорити» першого каналу. Про своє рішення про відкликання з Олімпійських ігор в Сочі, і що він може поспішати закінчити свою кар’єру.

«Я складний момент, але ми подолаємо його разом. Я відчуваю себе гідним, я можу ходити, я можу рухатися. Це чудово. День після завтра, моя сім'я і я летю до Ізраїлю, і я роблю всю перевірку. Я збираюся до мого лікаря. Що буде сказати, я ще не знаю. Я думаю, що все буде позитивним, але якщо є будь-які оперативні втручання, країна буде знати. Але я думаю, що це божевільна.

Довільна програма в командному конкурсі я прокочувала і знизила два прості елементи. Так, я відчував біль у спині. Не було катастрофи, я їзда з цим болем. Я вирішив продовжити змагання в індивідуальних стоянках.

Я був безглуздим. Тиск був від вентиляторів, був приємний тиск, підтримка.

На 10-му я мав деякі болі, але я впевнений, що я повернувся з гідністю. Звичайно, я готую весь рік, і я готую добре, не працюючи, щоб отримати на льоді в останні хвилини і сказати, що я не можу ковзати. Ви не можете їздити більше. Не допомагає ліки від болю. Я спробував різні препарати, які допускаються, але вони не допомогли.

Я не зроблю звичок. Природно, необхідно перейти до ігор і виконувати. Я багато разів їзда, і я знаю, як покінчити, але виникають болі, які не можуть бути заховані.

Я не хочу кинути спорт. Я можу піти на поїздку! Я хочу повністю відновити, якщо я повинен зробити 10 більше операцій, вставити всі штучні диски. Я думаю, щоб пропустити пару сезонів, дізнатися пару нових чотирикутних стрибків і залишитися в спорті.

Я не знаю, що хочу залишитися в спорті і довести до багатьох людей, особливо до себе. Я не вірю, що я буду виконувати на п'ятих Олімпійських іграх, сказав Плющенко.

Посилання

Джерело: