Руки своїми руками. Моя голова, теж.

Впливають на це.

А тепер, шановні читачі, я розповість вам, як приготувати рубін на кухні.
Це краще в країні, хоча.
Щоб зробити рубін, нам буде потрібно:
- алюмінієвий порошок;
- оксид хрому;
- Кисень;
- азбест.
На ринку можна купити лист Asbestos. У плиті або ванному павільйоні. Алюміній порошок у відділенні фарби. Срібна фарба. Ви просто повинні прийняти один, який ви перемішуєте себе. Існує порошковий мішок і органічна основа, яку ми не чортуємо потреби. Найбільша частина оксиду хрому. Але можна перетворювати. Відомий паста GOI (це так зелена, яка викликає вузькі особистості, хоча GOI є акронімом для Державного оптичного інституту). Так зелений в ньому нагадує оксид хрому. Ви просто повинні обпекти її в банці і що зліва - хром оксид.
Де можна отримати кисень? Ніщо простіше. Аптека. Кисневі подушки не продаються довгий час, але є «кисневий коктейль», що включає в себе невелику повітряну кульку з киснем.
Так. Ми маємо всі інгредієнти, які ми можемо запустити.

Спочатку змішайте оксид хрому з алюмінієвим порошком. Змішати акуратно. Ратио? Від stoichiometry 2Al + Cr2O3 = 2Cr + Al2O3. Ви можете отримати багато алюмінію. Це буде претенд.
Покладаємо суміш на аркуші азбесту, готуємо повітряну кульку з киснем. Краще взяти трубку з крапельниці і не привезти повітряну куля ближче до місця підготовки рубінів. Звичайно, в кінці труби ПВХ потрібно висадити металевий наконечник. Де можна отримати? Добре, знаходите її в сараю або в скиданнях.
Всі права, всі комплекти для етапу 2 Марлевського балету.
Ми кладемо кілька дельпурових голів на вершині слайда (з відповідними брухтами) і встановлюємо вогонь до неї. Це ефектна реакція. (Подбайте про очі і руки!) Температура піднімається більше 2000C, і ми поводитимемо кисню там. Температура досягає 2700К. Алюміній оксиду, що утворюється при поплавці реакції. Дочекайтеся, поки все вигорає і охолоне. Отриманий лаг розчинний в гідрохлоридній кислоті. (Чи можу я отримати це?) Зробіть щось! і відфільтрувати його. На фільтрі ви чекаєте дрібних кристалів рубінів. Що ви будете робити з ними ... Просто не намагайтеся продати. Хоча рубін і штучний, але відноситься до каменів першої категорії і його оборот суворо регулюється.

Джерело: