Перший раз прийшов до озера в 1985 році, на пропалювання профспілкового квитка.
По площині з Омськ до Манас. Автобуси на Frunze і тури в Issyk-Kul ...
Я був захоплений простотою і красою міста. Ціни на пиво та барбекю... Плов на перехрестях для туристів. Відсутність будь-яких правил дорожнього руху.
Але при при приході в рибалок обробляється «Жигулевський» і барбекю на палиці на 30 копеків ... Ми були шоковані смачністю м'яса..., вечірній вітер і чистое озеро... Фотографії майже пішли...
З подорожі жінки перевозяться пальто, чоловіки - гума і я забив книги. На щастя, тут кілька російських класиків купили. Все над місцем.
Не можна сказати мені все.
У 2005 році він і його дружина подорожували в серпні. Плавання Теплий і дуже дешевий! Через рік я відпочив там... По-перше автобусом важко їхати на добу. Потім в його машині... Це було зручніше.
Але митні руки скручені - за 8 годин... Зокрема, Казахстан з Киргизької Республіки був Тим не менш, з 2011 року поліпшився випадок.
У 2012 році митні витратили на півгодини. Звідси ... в 10 хвилин ... Зігєв перетворився на Балхаш в ніч... Він впав до Караганди в одному диханні... від щастя!
2500 км при першому освітленні, а потім, використовувався – на шляху було багато мотелів на 400 рублів (переміщено в тенге щось 1500) за ніч.
Вони припинили прийом їжі з ними, намет був тільки вода. Просто холодильник і навігатор.
І тепер кілька фотографій з коментарями з різних років.
Я шкода за випадкове розміщення...
р.
Cholpon Ата Базаар
,6 км
Місцевий бей (Я в Григорієвському горзі!)
Балхаш - на шляху до Іссик-Куль
На дорозі!
248900Р
Музей Пжеваль
Навігація
Габаритний зображення
Детальніше Семеновське
Детальніше
доб. 2
Детальніше
Моски в селах... Стандарти
водоспад в горах
Близько Issyk-Kul для ... день...
Караколь.
Едельвейш?
Резиденція в Cholpon Ata ... Розташована неподалік від приватного пансіонату за стіною. Ось вони пішли на ванну «на збі» і лікують ... на кров.
Григоріївська
Дехане в його прецинкті. Що дивує - на скребках землі, каміння та культури!!! І plow від dawn...
Я не знаю.
Дорога до ТЮП
Південна Казахстан
Дорога в Ізсик Куль
Киргизія.
Гірські троянди
автомобіль
Жа Р...
Червоні скелі Jeta-Oguz
Отримай! Синя ялинка! Або зелений?
Озер
Глибина 2 м і ви можете побачити все...
Детальніше
25.
Червоні скелі
Привіт, ти! Пжевальський кінь!
3487625
Моск на вході
Пжевальські могили
818622
Музей 3 Релігій (збудований трьома Президентами - краса дивовижна!)
Детальніше про музей
Детальніше
р.
Детальніше
Детальніше
Детальніше
і
р.
більше
більше
35.
знову
595062
Музей «Рабочий квартал Амури»
Р
Виставка досягнень районної економіки
Гаряча весна А-Суау в горах Декастації Щось з СРСР... Я спробував взяти радонову ванну ... майже спалений. І зв'язувати всі навколо... Всі...
І ось пляж Державної Резиденції No 2... Для нас Звичайно, цивілізація недостатньо, але туристи самі поросятують, де вони лежать.
На фортепіано!
І ось ми живемо на мій 5-й сезон. 800 рублів номер з їжею ...
Детальніше
Були...
База відпочинку CPSU Veterans
У горах
Проїзд до Чу
Р
Привіт, кожен!
На шляху.
Ремонт Boom Gorge ... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
ремонт
Куди сибірської коронки йдуть? Поговорили в хост... Пиво береться по проходу на донікі ... минулі митні посади ...
Роки Jeta-Oguz
Більше скель. Легка закуска ... Ми отримали один постріл. Ледько 2 ат ...
Червоні скелі (на шахті радона) І База відпочинку... Плеймейт Не йти... По дорозі, думав, що я залишила дно.
Габаритний зображення
скеля
Додано до [mergetime]1392712107[/mergetime]
У нас є. Ні. Я не сходження!
З'їсти форель з рибалки. Риба спалюється. На ніч холодний.
Це ціни.
р.
Громадянство!
Джерело: