Невідомий Таїланд

Я був Тай тричі до того, як я зробив враження. Я був у Пхукеті, Кох Самуї і на материку – все на улюблених російських стежок і так враження було досить стандартно – трансвеститах, гон-го барах, життєрадісних водах і крокових трейдерах. І ціни не європейські, але досить на рівні середнього російського мегаполісу. Довгий час було бажання піти кудись далеко від натовпів туристів, в цілому, ми спрямованиймо на деякий менший острів, але потім дружини раптом запропонували ханом, губернію Нахон Сі Цхаммарат - на самому, що не на материнку. Промовляючи, що це тихий, дешевий, чистий і немає туристів - "що ми мріяли!" І найголовніше, є рожеві дельфіни! Рожеві дельфіни, звичайно, змінюють все. І ми летемо.
Ми не пішли в будь-який час. Дружина вивчала всі пропозиції для Hanom, обравши себе і зв'язався з власником двох квартир в цьому кондо, запитуючи один з видом на море. Ціна була оголошена на 32,000 бат + вода і електрика (нормальна практика в Тай і досить хороша ціна на трикімнатну квартиру з вагою). Я довірив дружину в її виборі і ніколи не шкодував її. Аеропорт Surat Thani - відстань до Hanom - це те ж, що і з Nakhonsithammarat, і квитки значно дешевшими. Suratthani - це місто, що має розташування поблизу. Аеропорт Surat Thani абсолютно нічого особливого. Дивитися і забути. Я був радий появою літаків місцевого перевізника Nok Air (І не тільки зовнішній вигляд - безкоштовний WiFi надається власникам авіаквитків цих авіакомпаній в аеропорт). Алас, ми летемо Тайські Авіалінії.
60 зображень

(доб. 3)

1,1 км
Де жити?
Апартаменти на пляжі. Варіанти тільки 1. One thought on “Земля пляжу CC” Це те, що водії таксі ресторани повинні сказати – розташовані біля CC Beach Bar (з гарною кухнею і в цілому відмінною барбекю на будні дні) кожен в області знає. Назва кондо - Я не можу з'ясувати - знак поруч з ним згасити і, крім Sunset Beach, нічого не читав на ньому, і я не міг дізнатися ім'я милого, посміхання і попередження господині, так як вона точно знає три слова англійською мовою. На щастя, ми подбали таксі від Surat Thani Airport заздалегідь, і це вартість нас 1500 бат понад 200 км до місця. Водій поспілкував хорошу англійську та добру знахідку, щоб ми відпочивали. Просто час прибуття. Що ми побачили з вікна таксі не схожа на фото з Інтернету.

р.

2,2 км На щастя, ми скоро помітили другу будівлю - цілком завершено і занурилися. Я розумію, що всі власники мають квартири, деякі з них здаються, деякі живуть самі, але в цілому не багато людей - тільки Тайки приходять на вихідні. Іноземці я бачив тільки одну сім'ю літніх німців і двох інших сімей Європи, і я не знаю, хто, як Swedes. Коли комплекс завершено, буде добре виглядати - макет знаходиться в лобі.

3. У Не було ніякого непорозуміння: Свед, власник квартири, з якоїсь причини вирішили, що ми замовили бічну квартиру, не вид телевізора, хоча в листах ми були своєрідними чіткими. Через певну кількість нервів, ситуація була вирішена, і ми оселилися в обраних квартирах. Свед сказав, що вони були зараз більш дорогі, але ми попросили на фотографії на сайті з чітко позначеною кількістю і словом «морський погляд», і він погодився до попередньої суми. В цілому, здавалося мені, що він дійсно не спробував розлучення нас, і просто не чекав, що хтось прийде йому через сайт і не через місцеві агентства, де ціна тих же квартир дійсно дорожче - він, кажуть, що просто не встиг змінити їх на сайті.
Наша спальня.

4. У Вид з входу. Їдальня + кухня, переїзд в вітальню. Велосипед є бонусом для гостей, але це для великих ентузіастів - дистанції тут досить російські і педальні десятки кілометрів на правильне місце на 30 градусів тепла - вогонь. Ми ніколи не пішли на поїздку.

р.

5. Умань Вітальня

6. Жнівень Вітальня знову, з іншого кута.

Р

7. Про нас Вид з балкона.

8. У Ще один вид з балкона, ближче.

9. Кухня. Алас, його змащують, не відразу помітили, але можна зробити враження. Повністю фаршу фаршу, навіть млинець і електричний м'ясорубка були знайдені в шафах. Не існує посудомийної машини.

10. Перегляд з бічного вікна.

11. Вид з наземного поверху (ака парковка) до басейну. Тітка біля басейну - очищувач - вранці знімає з нього сміття, викликане вітром. Не всі люди, які характерні для Hanom. Відповідні гості Європи (з ким було мало) приймали тільки після обіду, трохи більше живих у вихідні дні, коли тайки приходять. Відпочинок в Карпатах.

12. Вид з пляжу до кондо. Для права презервативи є окремий Aava SPA і Beach Resort (Ви можете побачити його шезлонги, стадію і шматочок ресторану). 5*, але старий, не довгий ремонт і досить гіркий. У той же час, в ньому досить пристойна ціна - один раз пішов туди в ресторан - не сподобалося. З плюсів - жива музика грає в п'ятницях, дуже приємна і ви можете слухати її повністю безкоштовно як з території кондо і сидячи прямо в курортному ресторані.

13.00 р. Щоб зробити враження від місцевого житла, я поїхав по берегу. Немає житла. Досить багато мінімалістських бунгало, популярних серед тайців - без конфіскації і з мінімумом меблів. Closer to Hanom, є пара мережевих готелів, тьмяного і без обличчя. Всі готелі по узбережжі, тільки пара сподобалося - Ханом Хілл Resort, як правило, віддають перевагу європейцям - іноземцям (нехай) там я зустрівся з найбільшою. Готель являє собою бунгало, але бунгало обладнані, 1-2 магазинами, 1-2 номери на поверх. Ось вид бунгало зовні, зсередини, щоб стріляти Тайські попіллі, з посмішки і луки - але заборонені. Перший раз нам здивує, але потім – в інших готелях – виявилося так скрізь.

14. Готельний парк. Ніцца. Звичайний біля готелів тут, крім пальмових дерев і диких ароматичних фігур, немає нічого.

15.00 р. Добре, ваш пляж дуже красивий, великий і чистий. Ресторан готелю знаходиться в 5 хвилинах пішки від готелю.

16.00 р. Готель знаходиться в самому серці Марока. Новий, все в марокканському стилі, всередині, теж, все приємно око, це не допускається худоба. Мінус - лінія двох.

17.00 р. Він також.

18 років Ми також походимо на дуже очах у хостелі Home Backpackers Hostel – в інтернеті, коли шукаємо житло в Ганомі, вона поєднується дуже часто, і всі з позитивними відгуками – кажуть, хоча хостел, але дуже комфортний, затишний і домашній. Я не знаю. Зовні я не вразив. Він був закритий, він не викликав телефону, написаного на двері і не викликав власника.

р.

19.00 р.
Що робити.
По-перше, отримайте Ганом і орендуйте велосипед. Ви можете безпечно перерватися на будь-який сайт з кластером велосипедів - навіть якщо це не оренда офісу, але просто майстер-клас, право людини швидко призведе і ціна не буде впливати - 100 батч на день для "нової автоматики" - я маю на увазі, новий і з варіатором. Настроювання витрат на перемикання менше, але я навіть не з'ясував скільки.
Навіть просто їздити по сусідству тут досить цікаво, що я не помітив або в Пхукеті (побути і бідність - що подивитися там) або Кох-Самуі (витрата на котеджі - з передмістя - тільки пальмові дерева).
Просто рисові поля.

20. Школа, очевидно. Більшість школярів приходять на велосипеди - два, три, або навіть 4 осіб на одному. Скубі :)

21. Просто прибережна вулиця з типовим кілем, що продає все від бензину до пива. На продаж алкогольних напоїв часто допомогла те, що в Таї, продаж алкогольних напоїв дивним чином обмежений час і в супермаркеті, не вгадуючи по правій годині, пиво часто довелося викласти на касових реєстрах. У столах ці обмеження переглядаються повним обмеженням:

22. Геве гумка висадка. Я зловив на дорозі, не впорався з картиною.

23. Сира гума в чашці. Білий, липкий, герметизований.

Джерело: