Оплатити $7,000 за інформацію про незнайомця

Молодий чоловік шукав дівчину, яка любить на 10 років.

У 2004 році Комсомолська Правда в Білорусі написав про те, як молодий чоловік спробував знайти дівчину, яку йому сподобалося. Десять років пройшли і Діма не забуває своєї мрії.

- Я думав: так як «Комсомолка» колись спробувала допомогти мені, раптом згодні зробити це знову? - Журналісти зустрінуться з Dima практично на тому ж місці, де він побачив прекрасний дивний, зображення якого він ще не може забувати.

Трохи змінив на проспекті Незалежності столиці, і Dima легко показує, де все це відбулося. У цей день 16 квітня 2003 року молода людина пам'ятає найменшу деталь.

Дівчина вийшла з кафе "Печкі-Семи" або "Іспанська котушка" супроводжувала двома жінками і двома дівчатами віком 6-7 років. Тоді я побачила її, але так як вона не була самотньою, я не венчурю приїхати і зустрітися з нею.

Тим не менш, дівчина, переправила дорогу, перевернулася і загинула до хлопця. Незабаром її компанія розщепила, і дівчина з однією з жінок і маленькою дівчиною досягла залізничного вокзалу і досадила тролейбус No 36.

Хлопець вирішив зберегти і стрибати після них в громадський транспорт. Всім чином дівчина дивилася на юнака.

Незважаючи на те, що 10 років пройшли, Dima запам'ятовує все, що сталося, то буквально за секундами. Вона запам'ятовує, як дівчина прийшла на середні двері, як вона вийшла на Краснодонську зупинку і як вона змогла її руку йому знову. Тоді разом зі своїми супутниками вона пішла до будинку 25, корпус 1 на проспекті Жукова. І Діма ніколи не побачила її знову.

Моя машина відома як «Машайске».

Протягом декількох днів юнака сіла на машині навпроти самого входу в повну впевненість, що рано чи пізно «Маша», як він дубнув дівчину, з'явиться. Але вона не була Друзі Діма на його описі звернулися портрет незнайомця. Хлопці не розпадали: по всій площі вішали листівки з зображенням «Маша». Не було б

Тоді Діма купила старий Ford і за допомогою друзів, які виступали на капюшоні з повітряною щіткою портрет незнайомця. Автомобіль був jokingly назвав "маш-фіндер" і поставити на в'їзд, в який ввійшов дівчина, як вексельна плата. Але автомобіль незабаром довелося зняти - мешканці будинку не люблять цього району дуже багато.

У лютому 2004 року журналісти розповіли про нещастяну любов. Тоді з'явилася історія на білоруському телебаченні.

Дівчата прийшли на дати.

Завдяки гіпі в пресі, Діма почав дзвонити дівчатам і, переважно, мати дівчат.

Я навіть влаштував зустріч з однією з них. Дівчина прийшов на дату з матір'ю. Побачивши гарну дівчину з довге волосся, я дивився: після всього, незнайомець з портрета має коротку стрижку! «Чи ви в кафе в той час, а потім пішли в Жуков?» - сказав він. Відповідь була дещо дивною: «Ні, вони не були». Але ми думали: «Не так погано?

Як довго зробив пошук Маша останнього?

- Про два роки. А потім життя, якось приймав курс. І від інших дівчат. Навіть отримав шлюб і розлучення. Але десь глибоко всередині, я був сподіватися зустрітися з нею. Напередодні 2014 року я спілкувався з друзями. Про те, що кожен з них хоче змінити своє життя, якщо вони можуть. У мене є все. Не просто "Маша". І найголовніше, я зрозуміла для себе, що якщо я не поставив закінчення цієї історії, я просто не зможе жити нормально. Так, ви можете знайти хорошу дівчину і спробувати побудувати відносини з нею. Але при найменшому конфлікті завжди буде думка, що я міг би знайти Маша, і речі можуть бути різними.

Dima вирішив продовжити пошук, тому що сьогодні, завдяки Інтернету, є набагато більше можливостей, ніж було 10 років тому.

Професіонал художника на основі старих ескізів малював масляний портрет дівчини, максимально наближений до образу запам'ятовується Діма. Портрет, опис «Маша» та деталі історії 10 років тому були розміщені на листівці, що розкидані в поштових скриньках того ж будинку на проспекті Жукова, що проіснувала нагорода 7 тис. дол. до кого, хто допоможе отримати на причіпі дівчини.

Я думав, що люди будуть більш лояльними до цієї історії! Ми не змогли уявити агресивну реакцію! Я був чоловіком або що дівчина я шукав кинув велику суму грошей.

- Розмова грошей. Чому ця сума пропонує інформацію про дівчину?

Для того, щоб бути чесною, я хотів би запропонувати велику суму – просто це те, що я маю доступ. Гроші не є часткою. Звісно, я дорослий, і я розумію дуже добре, що, можливо, вона одружена, виховання дітей, залишаючи країну. Але поки «Маша» не знайдено, ніхто не може сказати що завгодно. Хто знає, як це закінчиться, бо життя непередбачуване.

Джерело: