Ви спрощені російські залізниці?! Ласкаво просимо до індіанського залізничного транспорту! Для відвідування Індії і не їздити на поїзді і, зокрема, в загальному автомобілі - означає пропустити неймовірно цікавий досвід, як з точки зору спілкування і візуальних зображень, так і можливість повністю навантажити своє почуття запаху, відчуття, дотик!
32 зображень
Оригінал від alexcheban
р.
Вперше побував в Індії в 2007 році, я спробував засмаги з кондиціонером (Sleeper AC & non-AC), і на цьому поїзді я нарешті отримав до Генерального класу нічний поїзд. Дуже крутий! І залізничні станції... Де ще ви побачите таку залізничну станцію в невеликому провінційному містечку посеред ночі, якщо не в Індії?
Насправді, нічого особливого, тому що, ймовірно, кожен подорожував в загальному поїзді автомобіля ... єдина відмінність полягає в тому, що в Індії ви познайомитеся з відкритими і дружніми мандрівників. Декілька незалежних мандрівників потрапляють в загальний автомобіль випадково, не проходячись про квиток заздалегідь, а в Індії десятки тисяч людей, які подорожують поїздом щодня і тим, що квитки на заняття зі спальним місцем не існує.
Виходячи з кіно і з того, що я бачив, звичайні автомобілі також заповнюються різними способами, а іноді пасажири висять з дверей. Так мені пощастило пересуватися відносно тихо на машині, хоча всі сидіння, верхні полки, жилети і ... туалети (!) були зайняті.
Все починається з покупки квитків. Я буду писати окрему статтю про поїзди в Індії, і сьогодні я збираюся показати вам фотографії:
04 мар
р.
Автомобіль «другий клас», ака «генеральний клас», написана на автомобілях і так далі. Поїзд спекотний, замість вікон гриль, під стелю нефункціональні вентилятори. Під час подорожі по лісових поясах, всілякі тропічні метелики і бабки літають в машину, які також швидко і викопують вітер.
06 мар
960 грн.
Приїхавши на посадку 40 хвилин до вильоту, мої друзі і не змогли сидіти в одному автомобілі, тому ми поїхали на сусідні. Як виявилося пізніше, ми пощастили на всіх.
08 мар
09 мар
10 хв
Р
11.
Dim штучний світло, високий ISO, страшний білий баланс ... але щоб зробити серію чорно-білий навмисно не зробив, після усього, Індія, в першу чергу, колір!
Хлопці вечері в вестибулі. Дуже важко відмовлятися від вас. Практично кожен мандрівник доброзичливий, намагаючись говорити, показати щось, лікувати щось. Я навіть забарвився в машині напередодні Холі. На жаль, з англійською, на машині було всього кілька людей.
14.
15.00 р.
82613929
16 мар
Хлопець не в верхній полиці приймав додаткову з приводу Holi і завжди намагався знизитися:
18 років
19.00 р.
20.
На нижній полиці сидять в середньому 5-6 індіанців, хоча полки однакові розміри, як і в нашій крісельній картці (3 місця). На підлозі хтось йде на ліжко і так далі практично кожен купе:
22.
23.
24.
25.
26.
, Україна
Станція – окрема історія. У величезній кількості людей тут спати, є моменти, які вам просто потрібно крокувати над спальними тілами, щоб рухатися вперед:
28.
Головний диригент:
р.
30.
р.
Що ви бачите у фотографіях?
Несанітарні, бруд, запах неприємного запаху?
Ви, мабуть, вірно, я бачив шматочок реальної Індії, познайомитеся з гарними людьми, і навіть відправив фотографії своїм друзям. Дискретні стереотипи та комплекси, намагаються відчути країну з різних сторін.
32.
Джерело: