Першу подорож до Америки.
Для сильних і заблокованих горизонтів я апологую заздалегідь.
46 зображень.
Політ на JFK. Перше, що загинув мене, на ходовій дорозі! Поблизу океану і вони висять поруч з літаками. ХЗ, звичайно, може бути нічого страшного, але в Домодєдово не бачив одну тварину.
Отримання на метро автомобіля. Твісти мій голова і ебать. Я все біле !!! Латиноамериканки, африканські американці, китайці !!! Відбувся культурний шок. Автомобіль брудний, вони їдають деякі сендвічі в ньому, і вони сидять своїми ніжками на пустих сидіннях. Це виглядає так.
Аварійна перед виїздом.
Згідно з порадами, він кладе всі кошти на зарплатну картку, оскільки, відповідно до тих, хто там, готівку не на честь і всю всю необхідну картку. Ніч перед польотом я вирішив зняти гроші на аероекспрес і дитину. Банкомат захоплює картку і все, без дій і картки не дає. Виклик банку. Вранці я збираюсь, а гроші все на неї.
Відповідь: збірка в 2 тижні! Для того, щоб сказати, що я можу сказати нічого! З якоїсь причини я витрачаю всі мої гроші на картку колеги через банк клієнта всю ніч, тому що переказ з картки на картку до 3 діб, і якщо картка є одним банком, то менше. За деякими дивами банкомат дає мені все, що вечір і виводить всю кількість і харчування в обмін. Будь-який час, о 3:00, я з $. Я збираюся до аеропорту без картки з пакетом центів. Я дуже боявся літати.
Продовжити
Я отримав в готель без проблем. Завантажено карту NY метро на планшет. Це було дуже корисним і корисним.
При перевірці на картку, за допомогою якої я забронюв номер. Я поговорив з ними протягом 15 хвилин і пояснив все. Вони не хочуть оселитися, але все було прийнято. Ось перша фото готелю за 120 $ на добу
р.
#4 Я прокинувся і пішов прямо на Манхеттен. Сондер і ніхто.
#5 Парковка багато. Зверніть увагу на бордюр (барель). Скрізь він захищений товстим металом. Ви можете побачити її на попередньому фото.
Р
#6 Це смуги, які повісили на бампері. Вони в тулубі вночі. Я думаю, що вони зрізаються.
#7 Я заголовок до Центрального парку. Деякі коледжі сміття. Зверніть увагу на якість дороги, це центр Манхеттена. Для тих, хто буде співати про бездоганні дороги.
#8 Початок Центрального парку
#9 Були марафон у Нью-Йорку, а маршрут був через парк.
До речі, слід сказати, що американці все жирні і їсти в Macducks. За весь час я бачив тільки 1 жінку в електричному колясці, який не міг прогулятися через її масу. Я пішов до Macduck для одного ссать. Якщо вони побачили те, що таке контингент, вони зупинилися на 100%. Бездомні люди, які читають газети, афро просто скидають на своїх стійках. Ми не маємо.
р.
#10 Більше фотографій парку
#14 Скасування
#15 Я на шляху до Сходу. Знайти кальмар на фото )
#16 Поставити те, що ловити: міф або манка ) був на рибних головах
Габаритний зображення
#17 Звичайно, будинки чудові в стилі. більше 30 поверхів
#18 Берег Захисний човен з величезним кулеметом на банті
#19 Я думаю, що я бачив цей хлопець в Москві.
#20 І ось вони будують новий хмарочос за допомогою технології, які я не розумію. Чи можете ви сказати мені, хто?
Додано до [mergetime]1395695769[/mergetime]
Варто розповісти історію. Не допускаючи цього будівельного майданчика, я ходжу до себе і не торкаюся нікому. Я не поставив голову. Я не багато іншого (як я думав) з тих, хто навколо мене. Я бачу чоловіка, що худнеться від будівлі з спиною, у віці, тільки його волосся в хвіст збирається. Прогулянка по дорозі, стоїть на будівлі. Він приходить до мене швидко і говорить чиста російська, брат, що ви шукаєте? Я не відповіла нічого і переїхала. Я думав, що він намагався запропонувати мені дим. Тоді я думав довго, я прийшов на американську мрію, і в п'ятому десятку я був відштовхований до студентів.
#22 Квінсборо міст і кабельний автомобіль
#23 Поблизу місту, я дуже сподобалося презервативу і навколишню площу. Детальніше тут. Ви вийшли і газон, океан, лавки. Красивий.
Р
#24 А тепер подивіться на фото. Все гладке і гладке. Кріплення ущільнюються. Зверніть увагу на дороги. Якщо ви подивитеся уважно, ви можете бачити, що всі дороги зроблені опуклими так, щоб зливи води, а не накопичуються на дорозі. Чому ми не робимо? Хто знає?
,4 км
#25 Якщо я не помилився в цьому будинку, я вимірював ширину ~30 кроків. Висота підлоги 40
#26 Я рухається. Я зустрілася з поліцією. Далі ще один патруль. Я думав, що сталося, але я прийшов до будівлі ООН.
#27 Бруклін міст і вид на місто
#28 Ні солодощі в будь-якому місці
#29 Тоді пішов до готелю в Бруклін. Тексти пісень, а це означає: Я не зробив фото, тому що нічого не бачить. Дреарі г-бут. На мій вокзал був самогубцем, і тіло не може бути очищеним протягом 10 днів.
#30 Відстеження пішло до площі Times. Я був там вночі, немає фото. Остання ніч.
#34 Нью-Йорк Масон Лодж
#35 Метро. Шукайте себе.
#40 Мадісон Квадратний сад. І пішов з хокею там NY Rangers і Penguins Пітсбурга. Коротка історія. Шукаємо своє місце. Я підійшов до тих, хто каже вам, де ваш рядок і місце, і запитати, де я. До 1 поверху. І він просить: Де ти? "Я з Москви!" Аах, Росія! Ми вбиваємо ваш Путін! Я швидко відповів Onli в yö Drims, перевертався і зліва. Чому ебать сказав він? Старий квиток Настрій зіпсував і я, це не хочу, щоб потрапити, коли химн був сонцем, але стояв, бо всі, але відключені стояв.
#42 Телевізор - це задоволення для перегляду. Завжди пишуться глухим.
Розмова новин. Я дивився новини кожного дня і в той час, що було прийнято рішення про ядерну програму Ірану. А в Американських ЗМІ новина була такою. Керрі та група інших дипломатів погодилися з Іраном, щоб зменшити ядерну програму. Neither Lavrov, ні Росія, здається, не з бізнесу, і як автомобільний струм, керував все.
Що ви думаєте, про Росію в 10 днів? Ви чорти божевільний! Альохіна і Толоконнікова переносять в іншу колонію, і це Пусі Ріот і вони проти Путіна! Я був шокований! Тільки новини про Росію Росія Сьогодні робимо право!
Додано до [mergetime]1395696764[/mergetime]
Всі Оздоблений. Гвинт )
Джерело: