Зима! Частина 1.

Шановні друзі! Хочу дати вам рахунок, як ми проживали в Паттайї останню зиму, як це зробити, скільки коштує, де ми були і які ми побачили, а також багато фото, які доповнять історію. Це буде перша частина - тому що є багато вражень, і фотографії теж - Я хочу поділитися все. Якщо ця тема цікава, я буду робити другу частину завтра.

Ось ми йдемо.
1,1 км Як ми зібралися разом - Я не люблю зиму, і я завжди мріяв пропустити одну в моєму житті, і після весілля, поки немає дітей, було прийнято рішення піти в країну вічного літа. Таїланд. Вивчивши форуми, місто Паттайя (надалі Паттайя) - поясню, чому. По-перше, це розвинене туристичне місто, з яким відбувається щось постійно. По-друге Це досить російський місто ви можете знайти компанію (3 місяці не 2 тижнів).
2. Робота - для зручності і уникнення аргументів про «гарячі камери життя і холики» ми розглянемо мене великий
3. У Бюджет - 230 тис. рублів. 60 на рейс авіакомпанії Uzbek Airlines з трансфером в Ташкент (повернутися з відкритою датою). 170 за все.
4. У Житло - оренда власного ризику через Інтернет на 12 тис. бат на місяць - це маленька студія в величезному житловому комплексі (більше про це пізніше)

Р

Ташкент

2,2 км

На жаль, фотографії самого початку зникли безпосередньо поету китайський храм на горі на Золотій Будди.

4. У

Для поїздки в Нонг-Ніч виберіть ранній ранок і встановіть біля всього дня. Ви побачите багато цікавих речей, в тому числі кращих слонових шоу. Але ціна мітки нелюдно. Сад красива і дуже цікава.

р.

І ось наш будинок - Jomtien Beach Kondo - всі російські відвідувачі приходять тут вперше: Апартаменти невеликі, кондори розташовуються так, щоб якщо сусід переходить на стіну, тренажери поголені - але багато магазинів, масажних магазинів, 2 басейни і близько до моря.

8734440

Басейн відкритий до 22. є пінг-понг і тренажерний зал. А кафе з супер гальмівним сервісом (навіть для Азії)

Ніна локшина знову.

8. У

9. Навігація

10.

11.

Це поля метеликів -- Я збираю вам те, що вони зробили до них протягом 3 місяців.

Р

У Nong Nouche ви можете їздити слоном - я б не порадив - по-перше, він дуже дорогий 500 щоденного життя на людину, а по-друге, потрібно їздити слон не на асфальті, але на джунглі - ви розумієте всю красу там.

р.

Поле мамонта величезні.

Я на свинях:

Шматочок італійського саду

Як годувати слон? До речі, він любить їсти кокоси - ніхто не знає про це - і кожен кидає їх далеко - так, хлопці, годують слонами кокосів!

Автомобілі додали сина господині парку - 200 млн. при знижкою - але про це можна зробити окрему пост - є багато з них.

Я люблю королева і сім'ю.

Перегляд з вигляду

На озері риба вирощена в тому числі річкові гіганти - з непрозвучним іменем - вони просто епіч.

Увечері ми любимо тип на ринку різних продуктів, щоб сидіти на пляжі і їсти - добре, вішалка тут.

33.

25083 р.

22.

11.

222 км

345 км

Додано до [mergetime]1392667773[/mergetime]
Я хочу зосередитись на їжі докладніше. Де і як вони їсти? Ви можете мати кухню в домашніх умовах, є супермаркети, є магазини. Але це перший раз -- потім лаціна, ви йдете зовні, ви йдете в кафе - і в цьому випадку, ви сидите на столі поза будиночком другу тайки -- і вона варить вас епічною стравою на 50 бат. Ви можете з'їсти сміливо і всюди - ви можете отруювати тільки в російській кав'ярні - і відлягати вечерю, чим смачніше і безпечніше.

Я поясню, чому - Тайки тільки на першому погляді настільки милі і посмішні, якщо їх інтереси боляче - вони досить жорстокі люди - тому, якщо ви отрутите людину, то ніхто не скаржаться в будь-якому місці - збити їх з бамбуковими паличками - і весь бізнес

р.

Це заготовка для льодового коктейлю - льоду і цукрового сиропу кидають там - змішують в блендері і воли! Я дуже рекомендую не пити в перші дні - заспокоїти горло 67%

р.

Полуниця в таї не вирощується - він імпортований - смаки як трава

Це асортимент так званих макашниць - продавців мобільних продуктів - можна сміливо взяти 10 баттів одне: Недорогий і смачний.

125790 р.

22.

Додано до [mergetime]1392668175[/mergetime]
Ці рисові кулі виглядають як ковбаси, 1 бат.

Мопеди, автомобілі та предмети.
Я взяв найдорожчу мопедію всіх Honda PSX - він більш стійкий на трасі. Але це трохи важко в місті. Для того, щоб приїхати, вам потрібні міжнародні права. О, я їх. Якщо ви думаєте, що ви не зловили, я зловив їх більше ніж раз. Але корупція - це міське підприємство Паттаї - так, щоб 100-300 (1,000-10000 ate п'яний каша) і піти на.

Я використовував, щоб взяти цей джип за пару днів, 1000 бат на день. Вона їсть жахливо, виглядає весело, його формально не можна приїхати:) поїхав її до Хао хео - на шосе 60 км - було простіше на мопеді:

В цілому, без досвіду, методика барт не рекомендується - переміщення в паттайському гельлі, переміщення наліво, хоча культура дуже висока - тільки спочатку здається хаосом.

23.

33.

43.

44.

54.

Додано до [mergetime]1392668816[/mergetime]
В цілому, за будь-який смак і колір - мопеди від 250 на добу або 2500 на місяць до 9000 (як мені, але я взяв на 5000 нуль)
Машини від 800 бат на добу

В основному, прокати в основному заробляються на тому, що ви траурне обладнання і сплачуєте за ремонт на дилерських цінах - тому перевірте працездатність гальм, особливо на мопедах.
Оренда з центру і зайнятих вулиць - чим дешевше іноді 2 рази

Вид вежі готелю Pataya Park - його можна розкачати на кабелі - близько 400 бат для задоволення

Відомі вовкові бруски - добре, що писати тут - пекл. дебаучері і содомі:) а також російська кав'ярня - про нього окремо

Ця замітка була знайдена на столі російського кафе. Це надзвичайно старе місце на вовці, де туристи, які прибули вчора, є ностальгією для батьківщини. У серці є танці, дорогі, як в домашніх умовах, куртки борються з слов’янами, з власними і в цілому Олопаевськ на дорозі. Коли я знайшов ложку навколо будинку, ми пішли на російську кав'ярню.

Продажужі магазину вирішили взяти картину.

р.

Вулиця Вовна.

Це дорога до небесного або пекла, що подається з пророком і спиртом. Вони танцюють на землю і роблять пошкоджену річ. Ви можете поїхати на вовк кожен день в одному стані - ви туристи на 10 днів.

Тим не менш, ми заготовляємо до міні-сейму саду. Розташований в районі Накля на Сухомвіті

Архіви

Р

башта

Який чоловічий собор?

р.

Чи варто йти до Писа?

Ми будемо там.

83839.

Паста наречена

село

у Бангкоку

мм

рогоносець

І це не було без нього.

Українська

Про нас

В готелі є багато.

рибалки. Надзвичайно ніклі, 100 бат (то знайдено 50)

р.

Дитячий конкурс краси - розслабляючий пакет, який ви ніколи не відвідуєте такі події - і в цілому, не варто. Вони танцювали, танцювали традиційні танці, це весело.
Починав національне свято Лойкартону - дух води, який в цьому році збігався ще - небесним. Кожен почав працювати з паперовими ліхтарями і ліхтарями - в цей день в паті пройшов міжнародний фестиваль феєрверків.

398290 р.

Ми лебідь - це з кольорового тіста.

Ми намагаємось запустити ліхтар вперше.

Після 10 метрів він вішував на рятувальну вежу і спалюється: Насолоду від мене, у мене була більш світла в радіусі 50 метрів, і я запустив ще 20 ліхтарів, ставши надзвичайно професійним стартером.

Я не можу сказати вам, але уявляю сотні тисяч ліхтарів в нічному небі проти задньої частини міста.

свінгери

люди

І ось ми пішли в пошуках породи Будда величезного розміру.

Ми побували в тихий готель - ті каюти на відстані- 22 тис. до місяця, і це готель, з прибиранням і всім. Шукаю вперед, я кажу- друзі туристів, як ми...

він

Це підготовка до весілля - просто на подвір'ї кладуть сцену, як день міста, встановлюють столи людей, як 600, так і ціле село Глеваніт - так він на замовлення. після відвідування ДДР Тайська - Я зрозумів, що вони не дратують взагалі.

Будда не знайшов цього дня, тому ми пішли до дилфінарію, щоб переслідувати дружину з плавання з дельфінами.

й

Не точно що я хотів. Для 2000 батту ви передаєте на участь в шоу, а 2 кола дельфіну з плоским обличчям перетягнете вас в коло.

33.

І етап Міжнародного Кубка на водних мотоциклах!!!

Перед виконанням трюків було досить нудно - тому що не зрозуміло, що немає нічого, тільки бризки в усіх напрямках. Але ці хлопці згорнуть її. Ви повинні дивитися відео тут.

У парку.

Це знамените, щоб літати по воді.

Під час катання на пт, ми приїхали на дивовижне місце - пікір, де туристи просто не йдуть. Великий вид храму Трута. П'єрце протрудиться далеко в бухту

Це екзотична пальмова дерево.

На низькому припливі кораблі на бенкеті просто падають на дно.

А в ресторані ви можете поїсти цей смачний (ресторан надзвичайно цікавий і дорогий) який не можна сказати про своє розташування - добре, як, найсвіжіші. є величезні акваріуми і там

р.

Все на цій картині.

пісяють

Як ми поїхали назад, ми познайомимося зі слонами, що захоплюють серед високих будівель. Азія-

Тим не менш, ми збираємось на Frothy disco на Hard Rock Hotel - 500 башт вхідних і моїх порад, щоб пити до входу - за 25 мл горілки 150 башт

Плавання в ppt. Так, 500 тис. м. на березі не роблять очищення води - особисто не піде до центру. 1. Острів Ко Лан - від центрального стовпа, що вилітають пороми (30 бат 40 хвилин ан маршрут) Високошвидкісні пороми ( 150 бат-40 хвилин, але до іншої частини острова і назад там, самий ступінчастий варіант є просто такий сарк недавно) і швидкість боти - 20 хвилин від 250 до 600 бат, девіл знає чому - швидко, shaky, веселощі з божеж. Звичайно, ми пішли на 30 батч поромів - тому що він охолоджувач і дешевше, і ми не можемо поспішати.

Додано до [mergetime]1392671892[/mergetime]
опція 2. Це військовий пляж - це південь від Паттаї -- вхід близько 60 бат -- в цілому, що він виходить з. У пошуках цього пляжу ми змогли проникнути в основу ВМС і спостерігати підготовку морів - вони звіряють - нагрівають 40 не в однорідності через перешкоди підлог ... жах. І ми побачили посадку. Як це сталося? Я не знаю, де я буду виглядати.

Час залишити країну - росіяни можуть лангути в Таїланді за 30 днів - після чого потрібно зайти за кордон і повернути. Або візьміть довгострокову візу, але ми подумали, що це було бульчит. Так Камбоджа!

Додано до [mergetime]1392672085[/mergetime]
Тут ви розумієте, чому тайці люблять як бог свого царя - навколо них в державах форму ебать, і Камбоджа все ще добре - що відбувається в Лаос або Бурма в цілому, ви можете пояснити ебать.

Ми приймали екскурсію за 2300 бат - це дуже дешево навіть у наших жаді обличчях - ми перевозили, покрили, проживали протягом 2 діб. Це хати озера людей

33.

Так само з цього човна на русі стрибнув жінку з кошиком їжі - і тепер намагається змащувати її для Uan Dolar.

Вони народжуються, живуть і вмирають без землі.

Творча редизайнерка Toyota Carina

Я не буду писати багато, я скажу, що ці місця дивляться. Українська Русский English

849651

Ведуться джунглі протягом століть.

746765

11.

Як

Р

На початку 2-го тисячоліття 1 200 000 людей вже мешкали в цьому місті... просто уявіть собі.

33.

Новини

Дуже гаряча, візьміть свої капелюхи і парасольки з вами - це не жарт - Я майже загинув там.

поруч-бетон

р.

Тепла туш мій розум. Це басейн для ритуального купання... На тисячу років тому вони мали басейни.

11.

Додано до [mergetime]1392672845[/mergetime]
Сходи в цих храмах зроблені таким чином, що ви можете тільки піднятися з обличчям, і з'їсти занадто - так не дует до богів.

Р

Тоді ми пішли на фестиваль швидкості в Бан-Саен - я зробив окрему тему тут, але це не проходив:

, Україна

Лампи

Італія

Відень Пляж - найхолодніший вигляд на Лану.

Я дуже чіткий.

Бюджет для тих, хто хоче скутера і не гроші

1990Р. 2199Р.

Діти, це У мене є багато, якщо я зацікавлений.

Ось деякі правила для довгого життя в Тай
1,1 км Не залийте гроші прямо і залиште
2,2 км Шукайте варіанти збереження – вони завжди там, і часто перетворюючи ще більш дорогі.
3. У Друзі з місцевими
4. У Не пити з туристами, вони підуть додому і ви будете п'яні.
5. не сумувати в домашніх умовах - буде більше
6. Жнівень Не робіть задоволення ваших друзів, які зиминуть.

Джерело: