Зима! Частина 1.

Шановні друзі! Хочу дати вам рахунок, як ми проживали в Паттайї останню зиму, як це зробити, скільки коштує, де ми були і які ми побачили, а також багато фото, які доповнять історію. Це буде перша частина - тому що є багато вражень, і фотографії теж - Я хочу поділитися все. Якщо ця тема цікава, я буду робити другу частину завтра.

Ось ми йдемо.
1,1 км Як ми зібралися разом - Я не люблю зиму, і я завжди мріяв пропустити одну в моєму житті, і після весілля, поки немає дітей, було прийнято рішення піти в країну вічного літа. Таїланд. Вивчивши форуми, місто Паттайя (надалі Паттайя) - поясню, чому. По-перше, це розвинене туристичне місто, з яким відбувається щось постійно. По-друге Це досить російський місто ви можете знайти компанію (3 місяці не 2 тижнів).
2. Робота - для зручності і уникнення аргументів про «гарячі камери життя і холики» ми розглянемо мене великий
3. У Бюджет - 230 тис. рублів. 60 на рейс авіакомпанії Uzbek Airlines з трансфером в Ташкент (повернутися з відкритою датою). 170 за все.
4. У Житло - оренда власного ризику через Інтернет на 12 тис. бат на місяць - це маленька студія в величезному житловому комплексі (більше про це пізніше)

Зима! Частина 1. Р

Ташкент

Зима! Частина 1.

2,2 км

Зима! Частина 1.

На жаль, фотографії самого початку зникли безпосередньо поету китайський храм на горі на Золотій Будди.

Зима! Частина 1.

4. У

Зима! Частина 1.

Для поїздки в Нонг-Ніч виберіть ранній ранок і встановіть біля всього дня. Ви побачите багато цікавих речей, в тому числі кращих слонових шоу. Але ціна мітки нелюдно. Сад красива і дуже цікава.

Зима! Частина 1. р.

І ось наш будинок - Jomtien Beach Kondo - всі російські відвідувачі приходять тут вперше: Апартаменти невеликі, кондори розташовуються так, щоб якщо сусід переходить на стіну, тренажери поголені - але багато магазинів, масажних магазинів, 2 басейни і близько до моря.

8734440

Басейн відкритий до 22. є пінг-понг і тренажерний зал. А кафе з супер гальмівним сервісом (навіть для Азії)

Зима! Частина 1.

Ніна локшина знову.

Зима! Частина 1.

8. У

Зима! Частина 1.

9. Навігація

Зима! Частина 1.

10.

Зима! Частина 1.

11.

Зима! Частина 1.

Це поля метеликів -- Я збираю вам те, що вони зробили до них протягом 3 місяців.

Зима! Частина 1. Р

У Nong Nouche ви можете їздити слоном - я б не порадив - по-перше, він дуже дорогий 500 щоденного життя на людину, а по-друге, потрібно їздити слон не на асфальті, але на джунглі - ви розумієте всю красу там.

Зима! Частина 1. р.

Поле мамонта величезні.

Зима! Частина 1.

Я на свинях:

Зима! Частина 1.

Шматочок італійського саду

Зима! Частина 1.

Як годувати слон? До речі, він любить їсти кокоси - ніхто не знає про це - і кожен кидає їх далеко - так, хлопці, годують слонами кокосів!

Зима! Частина 1.

Автомобілі додали сина господині парку - 200 млн. при знижкою - але про це можна зробити окрему пост - є багато з них.

Зима! Частина 1.

Я люблю королева і сім'ю.

Зима! Частина 1.

Перегляд з вигляду

Зима! Частина 1.

На озері риба вирощена в тому числі річкові гіганти - з непрозвучним іменем - вони просто епіч.

Зима! Частина 1.

Увечері ми любимо тип на ринку різних продуктів, щоб сидіти на пляжі і їсти - добре, вішалка тут.

Зима! Частина 1.

33.

25083 р.

22.

Зима! Частина 1.

11.

Зима! Частина 1.

222 км

Зима! Частина 1.

345 км

Додано до [mergetime]1392667773[/mergetime]
Я хочу зосередитись на їжі докладніше. Де і як вони їсти? Ви можете мати кухню в домашніх умовах, є супермаркети, є магазини. Але це перший раз -- потім лаціна, ви йдете зовні, ви йдете в кафе - і в цьому випадку, ви сидите на столі поза будиночком другу тайки -- і вона варить вас епічною стравою на 50 бат. Ви можете з'їсти сміливо і всюди - ви можете отруювати тільки в російській кав'ярні - і відлягати вечерю, чим смачніше і безпечніше.

Зима! Частина 1.

Я поясню, чому - Тайки тільки на першому погляді настільки милі і посмішні, якщо їх інтереси боляче - вони досить жорстокі люди - тому, якщо ви отрутите людину, то ніхто не скаржаться в будь-якому місці - збити їх з бамбуковими паличками - і весь бізнес

Зима! Частина 1. р.

Це заготовка для льодового коктейлю - льоду і цукрового сиропу кидають там - змішують в блендері і воли! Я дуже рекомендую не пити в перші дні - заспокоїти горло 67%

Зима! Частина 1. р.

Полуниця в таї не вирощується - він імпортований - смаки як трава

Зима! Частина 1.

Це асортимент так званих макашниць - продавців мобільних продуктів - можна сміливо взяти 10 баттів одне: Недорогий і смачний.

125790 р.

22.

Додано до [mergetime]1392668175[/mergetime]
Ці рисові кулі виглядають як ковбаси, 1 бат.

Зима! Частина 1.

Мопеди, автомобілі та предмети.
Я взяв найдорожчу мопедію всіх Honda PSX - він більш стійкий на трасі. Але це трохи важко в місті. Для того, щоб приїхати, вам потрібні міжнародні права. О, я їх. Якщо ви думаєте, що ви не зловили, я зловив їх більше ніж раз. Але корупція - це міське підприємство Паттаї - так, щоб 100-300 (1,000-10000 ate п'яний каша) і піти на.

Зима! Частина 1.

Я використовував, щоб взяти цей джип за пару днів, 1000 бат на день. Вона їсть жахливо, виглядає весело, його формально не можна приїхати:) поїхав її до Хао хео - на шосе 60 км - було простіше на мопеді:

В цілому, без досвіду, методика барт не рекомендується - переміщення в паттайському гельлі, переміщення наліво, хоча культура дуже висока - тільки спочатку здається хаосом.

Зима! Частина 1.

23.

Зима! Частина 1.

33.

Зима! Частина 1.

43.

Зима! Частина 1.

44.

Зима! Частина 1.

54.

Додано до [mergetime]1392668816[/mergetime]
В цілому, за будь-який смак і колір - мопеди від 250 на добу або 2500 на місяць до 9000 (як мені, але я взяв на 5000 нуль)
Машини від 800 бат на добу

В основному, прокати в основному заробляються на тому, що ви траурне обладнання і сплачуєте за ремонт на дилерських цінах - тому перевірте працездатність гальм, особливо на мопедах.
Оренда з центру і зайнятих вулиць - чим дешевше іноді 2 рази

Зима! Частина 1.

Вид вежі готелю Pataya Park - його можна розкачати на кабелі - близько 400 бат для задоволення

Зима! Частина 1.

Відомі вовкові бруски - добре, що писати тут - пекл. дебаучері і содомі:) а також російська кав'ярня - про нього окремо

Зима! Частина 1.

Ця замітка була знайдена на столі російського кафе. Це надзвичайно старе місце на вовці, де туристи, які прибули вчора, є ностальгією для батьківщини. У серці є танці, дорогі, як в домашніх умовах, куртки борються з слов’янами, з власними і в цілому Олопаевськ на дорозі. Коли я знайшов ложку навколо будинку, ми пішли на російську кав'ярню.

Зима! Частина 1.

Продажужі магазину вирішили взяти картину.

Зима! Частина 1. р.

Вулиця Вовна.

Це дорога до небесного або пекла, що подається з пророком і спиртом. Вони танцюють на землю і роблять пошкоджену річ. Ви можете поїхати на вовк кожен день в одному стані - ви туристи на 10 днів.

Зима! Частина 1.

Тим не менш, ми заготовляємо до міні-сейму саду. Розташований в районі Накля на Сухомвіті

Зима! Частина 1.

Архіви

Зима! Частина 1. Р

башта

Зима! Частина 1.

Який чоловічий собор?

Зима! Частина 1. р.

Чи варто йти до Писа?

Зима! Частина 1.

Ми будемо там.

83839.

Паста наречена

Зима! Частина 1.

село

Зима! Частина 1.

у Бангкоку

Зима! Частина 1.

мм

Зима! Частина 1.

рогоносець

Зима! Частина 1.

І це не було без нього.

Зима! Частина 1.

Українська

Зима! Частина 1.

Про нас

В готелі є багато.

Зима! Частина 1.

рибалки. Надзвичайно ніклі, 100 бат (то знайдено 50)

Зима! Частина 1. р.

Дитячий конкурс краси - розслабляючий пакет, який ви ніколи не відвідуєте такі події - і в цілому, не варто. Вони танцювали, танцювали традиційні танці, це весело.
Починав національне свято Лойкартону - дух води, який в цьому році збігався ще - небесним. Кожен почав працювати з паперовими ліхтарями і ліхтарями - в цей день в паті пройшов міжнародний фестиваль феєрверків.

398290 р.

Ми лебідь - це з кольорового тіста.

Зима! Частина 1.

Ми намагаємось запустити ліхтар вперше.

Зима! Частина 1.

Після 10 метрів він вішував на рятувальну вежу і спалюється: Насолоду від мене, у мене була більш світла в радіусі 50 метрів, і я запустив ще 20 ліхтарів, ставши надзвичайно професійним стартером.

Зима! Частина 1.

Я не можу сказати вам, але уявляю сотні тисяч ліхтарів в нічному небі проти задньої частини міста.

Зима! Частина 1.

свінгери

Зима! Частина 1.

люди

Зима! Частина 1.

І ось ми пішли в пошуках породи Будда величезного розміру.

Зима! Частина 1.

Ми побували в тихий готель - ті каюти на відстані- 22 тис. до місяця, і це готель, з прибиранням і всім. Шукаю вперед, я кажу- друзі туристів, як ми...

Зима! Частина 1.

він

Зима! Частина 1.

Це підготовка до весілля - просто на подвір'ї кладуть сцену, як день міста, встановлюють столи людей, як 600, так і ціле село Глеваніт - так він на замовлення. після відвідування ДДР Тайська - Я зрозумів, що вони не дратують взагалі.

Зима! Частина 1.

Будда не знайшов цього дня, тому ми пішли до дилфінарію, щоб переслідувати дружину з плавання з дельфінами.

Зима! Частина 1.

й

Зима! Частина 1.

Не точно що я хотів. Для 2000 батту ви передаєте на участь в шоу, а 2 кола дельфіну з плоским обличчям перетягнете вас в коло.

Зима! Частина 1.

33.

Зима! Частина 1.

І етап Міжнародного Кубка на водних мотоциклах!!!

Зима! Частина 1.

Перед виконанням трюків було досить нудно - тому що не зрозуміло, що немає нічого, тільки бризки в усіх напрямках. Але ці хлопці згорнуть її. Ви повинні дивитися відео тут.

Зима! Частина 1.

У парку.

Зима! Частина 1.

Це знамените, щоб літати по воді.

Зима! Частина 1.

Під час катання на пт, ми приїхали на дивовижне місце - пікір, де туристи просто не йдуть. Великий вид храму Трута. П'єрце протрудиться далеко в бухту

Зима! Частина 1.

Це екзотична пальмова дерево.

Зима! Частина 1.

На низькому припливі кораблі на бенкеті просто падають на дно.

Зима! Частина 1.

А в ресторані ви можете поїсти цей смачний (ресторан надзвичайно цікавий і дорогий) який не можна сказати про своє розташування - добре, як, найсвіжіші. є величезні акваріуми і там

Зима! Частина 1. р.

Все на цій картині.

Зима! Частина 1.

пісяють

Зима! Частина 1.

Як ми поїхали назад, ми познайомимося зі слонами, що захоплюють серед високих будівель. Азія-

Зима! Частина 1.

Тим не менш, ми збираємось на Frothy disco на Hard Rock Hotel - 500 башт вхідних і моїх порад, щоб пити до входу - за 25 мл горілки 150 башт

Зима! Частина 1.

Плавання в ppt. Так, 500 тис. м. на березі не роблять очищення води - особисто не піде до центру. 1. Острів Ко Лан - від центрального стовпа, що вилітають пороми (30 бат 40 хвилин ан маршрут) Високошвидкісні пороми ( 150 бат-40 хвилин, але до іншої частини острова і назад там, самий ступінчастий варіант є просто такий сарк недавно) і швидкість боти - 20 хвилин від 250 до 600 бат, девіл знає чому - швидко, shaky, веселощі з божеж. Звичайно, ми пішли на 30 батч поромів - тому що він охолоджувач і дешевше, і ми не можемо поспішати.

Додано до [mergetime]1392671892[/mergetime]
опція 2. Це військовий пляж - це південь від Паттаї -- вхід близько 60 бат -- в цілому, що він виходить з. У пошуках цього пляжу ми змогли проникнути в основу ВМС і спостерігати підготовку морів - вони звіряють - нагрівають 40 не в однорідності через перешкоди підлог ... жах. І ми побачили посадку. Як це сталося? Я не знаю, де я буду виглядати.

Зима! Частина 1.

Час залишити країну - росіяни можуть лангути в Таїланді за 30 днів - після чого потрібно зайти за кордон і повернути. Або візьміть довгострокову візу, але ми подумали, що це було бульчит. Так Камбоджа!

Додано до [mergetime]1392672085[/mergetime]
Тут ви розумієте, чому тайці люблять як бог свого царя - навколо них в державах форму ебать, і Камбоджа все ще добре - що відбувається в Лаос або Бурма в цілому, ви можете пояснити ебать.

Зима! Частина 1.

Ми приймали екскурсію за 2300 бат - це дуже дешево навіть у наших жаді обличчях - ми перевозили, покрили, проживали протягом 2 діб. Це хати озера людей

Зима! Частина 1.

33.

Зима! Частина 1.

Так само з цього човна на русі стрибнув жінку з кошиком їжі - і тепер намагається змащувати її для Uan Dolar.

Зима! Частина 1.

Вони народжуються, живуть і вмирають без землі.

Зима! Частина 1.

Творча редизайнерка Toyota Carina

Зима! Частина 1.

Я не буду писати багато, я скажу, що ці місця дивляться. Українська Русский English

849651

Ведуться джунглі протягом століть.

746765

11.

Зима! Частина 1.

Як

Зима! Частина 1. Р

На початку 2-го тисячоліття 1 200 000 людей вже мешкали в цьому місті... просто уявіть собі.

Зима! Частина 1.

33.

Зима! Частина 1.

Новини

Зима! Частина 1.

Дуже гаряча, візьміть свої капелюхи і парасольки з вами - це не жарт - Я майже загинув там.

Зима! Частина 1.

поруч-бетон

Зима! Частина 1. р.

Тепла туш мій розум. Це басейн для ритуального купання... На тисячу років тому вони мали басейни.

Зима! Частина 1.

11.

Додано до [mergetime]1392672845[/mergetime]
Сходи в цих храмах зроблені таким чином, що ви можете тільки піднятися з обличчям, і з'їсти занадто - так не дует до богів.

Зима! Частина 1. Р

Тоді ми пішли на фестиваль швидкості в Бан-Саен - я зробив окрему тему тут, але це не проходив:

Зима! Частина 1. , Україна

Лампи

Зима! Частина 1.

Італія

Зима! Частина 1.

Відень Пляж - найхолодніший вигляд на Лану.

Зима! Частина 1.

Я дуже чіткий.

Зима! Частина 1.

Бюджет для тих, хто хоче скутера і не гроші

1990Р. 2199Р.

Діти, це У мене є багато, якщо я зацікавлений.

Ось деякі правила для довгого життя в Тай
1,1 км Не залийте гроші прямо і залиште
2,2 км Шукайте варіанти збереження – вони завжди там, і часто перетворюючи ще більш дорогі.
3. У Друзі з місцевими
4. У Не пити з туристами, вони підуть додому і ви будете п'яні.
5. не сумувати в домашніх умовах - буде більше
6. Жнівень Не робіть задоволення ваших друзів, які зиминуть.

Зима! Частина 1.

Джерело: