Весільні окуляри

Я шукав тут, знайшовши MK Leine на прикрасі придбаного скла,
Я вирішив показати свою руку.
Майстер-класи на цьому самому річці в мережі автомобілів і невеликому кошику, головне - вибрати те, що вам подобається - і йти! й
Я отримав гачок на цьому випадку другом, який бачив мої пластикові форми.
У зв'язку з тим, що нижче будуть представлені ручної роботи з цього питання і старі готові роботи.
Я зроблю їх, щоб замовити зараз.

Спочатку потрібно добре знайти і добре вимити предмети.

Ми викопуємо білу пластику відварів робочого тумби і, отримавши терпіння, приступаємо до...

Р

У цьому випадку наречена знайшла картину в Інтернеті і попросила зробити схожий варіант. Тому квіти і листя мали ліпити багато.

479038 р.

Поки, згідно з інструкцією, квіти випікають в духовці, приймають самоклеючі папір.

Малювання сердець на ньому (повно, що ще?)
Це буде основою для композиції.

Вирізати, приклеїти на склянки і пляшку

Для того, як ще раз накидатися в тумбочку, взяти білу акрилову фарбу (навіть, що вона для фарбування нігтів, на склі також добре тримається!) і шматок піни.

499.00 Р

І ми робимо це.

І ось ми йдемо.

Чекаємо на засихання фарби, ретельно розтріскуємо плівку.
Знайти акрилове золото колір і точки. Dots - це текенація з кулькою в кінці, спеціальний пристрій для розміщення точок) Можна носити звичайну шпильку.

По периметру сердечника такі точки

На пляшку схожа дія. Найголовніше, що немає сильного треміння.

А потім найцікавіше! Дякуемо!
У випадку буде йти - готові вироби з пластику, різних блискіток (набух, посипання пластівців), клей (будь-який - супер клей, клейовий пістолет і т.д.)

Красивий, крок за кроком, створення.

В результаті це скло.
ІХО, багато ліпни, але наречена замовлена - і як ви знаєте, покупець завжди правий.

...

Аналогічно, робимо другий скляний і пляшка.

4087000

Час (в тому числі скульптура) був проведений 4 години.

Нижче представлені попередні замовлення, техніка трохи відрізняється. Для фарбування використовується лакова фарба в каналі Снезька.
також використовуються латексні троянди, органзи та інші імпровізовані матеріали.
Щоб бути чесним, деякі роботи, здається, перевантажуються детальмологічно, але клієнти, як це, так...

...

При бажанні я малюю ініціали молодих людей.

Так були окуляри.

І це хіт сезону, скільки золота я зробив. Брр.

Натюрморт

Деякі попросити з червоними трояндами ...

Срібло.

Р.

І це 1,5-літрова пляшка шампуню.

вона.

Додано до [mergetime]1392968567[/mergetime]
Це його. Я сподіваюсь, що я не був занадто багато.
Ви можете почати кинути домашній взуття на мене.

Джерело: