758
Московська школа No 555
Blogger deletant пише:
Вчора я відвідав одну з Московських шкіл. Незважаючи на свою довгою історією, вона була закрита, і будівля була вперше передана в рекламний коледж, а потім покинутий разом з величезною кількістю майна і аксесуарів. Незабаром передвоєнна будівля буде зведена, бо вона розташована в самому серці міста. Я пропоную вам пройти через чотири поверхи школи і шукати артефакти з минулого життя.
Під катоком 51 фото
р.
1,1 км У лобі стіна прикрашена фразою «Росія славиться вчителями». Я додаю другу, що я думаю, теж вірно.
2,2 км Всередині знаходиться меморіальна дошка про тих, хто загинув у війну. Чи береться вона на землю з будинком?
3. У коридор першого поверху повністю заповнений стільцями.
354277 км
4. У В наш час ясна продається на кожному куті, але я не пам'ятаю столи так зіпсовані.
5. Умань Інститут реклами зайняв кілька приміщень на першому поверсі.
6. Жнівень Після закриття архів і підручники залишаються в повній мірі.
7. Про нас Випуск No1 від 2011 р. та 2012 р.
8. У Книжки підняті величезною горою.
9. Навігація На додаток до паперової роботи було зменшено багато обладнання. У номерах є сучасні шкільні комп'ютери.
10. У деяких місцях є також радянські проектори.
11. І з коробки відео касети ностальгічні. Друкований на машинці "Останній відеоринок Supernova 1994". Хто пам'ятає Brendon Lee, Bruce Син Лі, який загинув на набір Равена?
12. У залах першого поверху накопичили багато речей, приготованих для видалення.
26.02.2019 _ Новини
13.00 р.
14.
р.
15.00 р.
203004 р.
16.00 р. Чи знаєте ви, що клініки правові?
, Україна
17.00 р. Яким був цей клас? Училище перукарського курсу або заняття для дівчаток в школі?
18 років
19.00 р. З одного боку або іншого боку, ми перейдемо на те, що зліва від старшої школи.
р.
20. Первинна школа є однією з двох класних кімнат, де залишаються меблі.
р.
21. І при вході в клас, був такий милий малюнок.
22. Портрети письменників та їх виписок – все, що залишилося у вивченні російської мови та літератури.
23. Клас хімії більш-менш збережений. Витяжка, проектор, розетки і раковини на кожному столі. Продовжити час.
24.
25. Але клас фізики був нещасливим. Не залишилося нічого, навіть цей вольтометр - автомобіль.
26. У складі географії є каміння і глобуси.
27.
р.
28. У біологічному кабінеті є недійсний і ДНК-ланцюжок.
29. Скрізь повсюди.
(доб. 3)
30. Крихітна гірка збільшувача.
31. Місце для наймолодших.
32. Квіти для вчителя.
144838
33. Студенти.
34. Але найяскравіші були книги.
3610Р. 4200Р.
35. Вони буквально скрізь: вони забиті з кімнатами, вони лежать в коридорі.
36.00 Р Підручники не старі, є словники та енциклопедії. На жаль, багато з них зіпсовані вологою.
37. Найвища картина в одному з класичних кімнат є те, що є сотні коробок, повних з книг.
38. Вони можуть бути застарілими, але повинні їх лікувати, як це? Може бути я не знаю.
39.00 р. Найцікавіше – колишня бібліотека. Тут, серед інших речей, відкрито Велику та Малу радянську енциклопедію, географічну енциклопедію, Московську енциклопедію.
40. Я дивився на горищну підлогу. У пилі знову з’являються меблі, а поросята мука.
41. Назад на першому поверсі, до тренажерного залу. фортепіано блокує дорогу.
42. Половина приміщення займає меблі.
43. Все від офісних стільців до шафи-купе.
44.
Р
45.
р.
46. У другій половині - фортепіано і стакан-аварди.
р.
47. У стилі соціалізму є картина.
48.
49.00 р.
50.00 р. крихітна шкільна колекція «спіритуальні зв’язки»: земля хатина і Волгограда в кефірних чашках, «блокади» 125 грам хліба, газетний кліпінг про капот Німеччини ...
51. Це як довга історія Московської школи No 555 закінчується.
Джерело:
Вчора я відвідав одну з Московських шкіл. Незважаючи на свою довгою історією, вона була закрита, і будівля була вперше передана в рекламний коледж, а потім покинутий разом з величезною кількістю майна і аксесуарів. Незабаром передвоєнна будівля буде зведена, бо вона розташована в самому серці міста. Я пропоную вам пройти через чотири поверхи школи і шукати артефакти з минулого життя.
Під катоком 51 фото
р.
1,1 км У лобі стіна прикрашена фразою «Росія славиться вчителями». Я додаю другу, що я думаю, теж вірно.
2,2 км Всередині знаходиться меморіальна дошка про тих, хто загинув у війну. Чи береться вона на землю з будинком?
3. У коридор першого поверху повністю заповнений стільцями.
354277 км
4. У В наш час ясна продається на кожному куті, але я не пам'ятаю столи так зіпсовані.
5. Умань Інститут реклами зайняв кілька приміщень на першому поверсі.
6. Жнівень Після закриття архів і підручники залишаються в повній мірі.
7. Про нас Випуск No1 від 2011 р. та 2012 р.
8. У Книжки підняті величезною горою.
9. Навігація На додаток до паперової роботи було зменшено багато обладнання. У номерах є сучасні шкільні комп'ютери.
10. У деяких місцях є також радянські проектори.
11. І з коробки відео касети ностальгічні. Друкований на машинці "Останній відеоринок Supernova 1994". Хто пам'ятає Brendon Lee, Bruce Син Лі, який загинув на набір Равена?
12. У залах першого поверху накопичили багато речей, приготованих для видалення.
26.02.2019 _ Новини
13.00 р.
14.
р.
15.00 р.
203004 р.
16.00 р. Чи знаєте ви, що клініки правові?
, Україна
17.00 р. Яким був цей клас? Училище перукарського курсу або заняття для дівчаток в школі?
18 років
19.00 р. З одного боку або іншого боку, ми перейдемо на те, що зліва від старшої школи.
р.
20. Первинна школа є однією з двох класних кімнат, де залишаються меблі.
р.
21. І при вході в клас, був такий милий малюнок.
22. Портрети письменників та їх виписок – все, що залишилося у вивченні російської мови та літератури.
23. Клас хімії більш-менш збережений. Витяжка, проектор, розетки і раковини на кожному столі. Продовжити час.
24.
25. Але клас фізики був нещасливим. Не залишилося нічого, навіть цей вольтометр - автомобіль.
26. У складі географії є каміння і глобуси.
27.
р.
28. У біологічному кабінеті є недійсний і ДНК-ланцюжок.
29. Скрізь повсюди.
(доб. 3)
30. Крихітна гірка збільшувача.
31. Місце для наймолодших.
32. Квіти для вчителя.
144838
33. Студенти.
34. Але найяскравіші були книги.
3610Р. 4200Р.
35. Вони буквально скрізь: вони забиті з кімнатами, вони лежать в коридорі.
36.00 Р Підручники не старі, є словники та енциклопедії. На жаль, багато з них зіпсовані вологою.
37. Найвища картина в одному з класичних кімнат є те, що є сотні коробок, повних з книг.
38. Вони можуть бути застарілими, але повинні їх лікувати, як це? Може бути я не знаю.
39.00 р. Найцікавіше – колишня бібліотека. Тут, серед інших речей, відкрито Велику та Малу радянську енциклопедію, географічну енциклопедію, Московську енциклопедію.
40. Я дивився на горищну підлогу. У пилі знову з’являються меблі, а поросята мука.
41. Назад на першому поверсі, до тренажерного залу. фортепіано блокує дорогу.
42. Половина приміщення займає меблі.
43. Все від офісних стільців до шафи-купе.
44.
Р
45.
р.
46. У другій половині - фортепіано і стакан-аварди.
р.
47. У стилі соціалізму є картина.
48.
49.00 р.
50.00 р. крихітна шкільна колекція «спіритуальні зв’язки»: земля хатина і Волгограда в кефірних чашках, «блокади» 125 грам хліба, газетний кліпінг про капот Німеччини ...
51. Це як довга історія Московської школи No 555 закінчується.
Джерело: