Добрий день, Япс.
17 рис.
Все почалося в тому, що мемо "У зв'язку з потребами виробництва ... і т.д.", а саме, серед колег, питання виникла про необхідність відтворення звуку для "робочих потреб". Немає того, хто хотів купити стовпці відповідно, тому з мого боку прийшла ініціатива про пилку бюджетного стовпа "від чого було" =
Для створення стовпа були знайдені щітки материкової і скребкової на запобіжниках, донорів (завдяки).
3610Р. 4200Р.
Головний потерпілий був старий Topaz TV, частини якого хтось колись приніс нам і не запам'ятається. Фото показує, що вже було взято велику кількість запасних частин.
Ось головний характер моєї збірки, динамік є все від того ж 8 ohm телевізор, покритого пилом і деяким ситом (пардон для експресії). Присутність сміття і пилу на динаміку вирішило виконання динаміка, але зателефонувавши до тестера почуло щасливі клацання з динаміка.
Відверта сторона динаміки можна побачити ГОСТ і позначку якості СРСР.
Але що таке стовпчик без підсилювача? Вирішили звернутися до нашого гардеробу з проханням надати іншому потерпілому. У процесі пошуку я знайшов старий ESS 1868 звукорежисер з роз'ємом ISA. Більшість з усіх зацікавлених у чіпі A20258, який служив зволожувачем для бюджетного стовпа.
Вирішили не розбити дошку повністю і не пропалювати нічого, але просто зробити навісну установку, тобто паяльниці зверху) Підключена дошка контактів та звукозапису
Він шукав для опису (опис чіпа) і схеми включення чіпа. Після ознайомлення з методами габаричної обробки даних, які продаються 2 дроти на вхід звуку.
Pf, який стовпчик і без живлення ... Дзвінки та роз'єми на дошці знайшли місце розташування + та - чіпа живлення.
Я дивився в шафі, шукаючи якийсь продукт для оплати. Знайдено незварене живлення, менш підходяще для роз'єму живлення.
Вимкніть 4 шпильки їжі і паличку в + і - їжі ... Він прийшов, як непристойний.
Laziness було зняти додаткову потужність або зробити конвертер, тому було простіше – знову перевернуто до свого «магнітного застілля» і звідти мишу звідти, яке проживало велике життя, бачив багато рук і в кінці служив донором для дроту.
Я вже мав мій паяльник вимкнув, тому мені довелося зробити скручування і обгорнути синім скотчем.
Уся структура зібрана.
Габаритний зображення
Всі частини були акуратно упаковані в бюджетний корпус з під роутер і отвір було зроблено в кришку для кріплення динаміка.
Закрити Про нас
Коробка закрита і аркуш паперу розміщується так, щоб не вкороти контакти з динаміком.
р.
Загальний вигляд. Звук був всім задоволеним, для своїх 5 вольт звучить голосно і зрозуміло.
р.
Гаразд, я зробив ... Ви можете kick =)
Джерело: