Добрий вечір. Я хочу розповісти вам про свою папугу і як я спробував породити їх.
浜у 涓 蹇 Пост шахти.
Все почалося по 2006, коли моя подруга, тепер моя дружина, і я вирішив отримати папугу. У мене є папуги як дитина, тому я не бачив ніяких проблем для обслуговування. ПЕТ-магазин був 2 будинки від нашого і в той час як я був на роботі, Циушка (дружина) купила молодий хлопчик. На телефоні він описав, як він був.
Ми вирішили зателефонувати йому Татошка. Так, я розумію смішне ім'я, особливо для папуги, але все ж вирішив назвати це. За тиждень ми були чудесними, чи не брати його пара, бо ми не планували взяти 2 птахи, але дивимося на нудну Татошку, ми ще вирішили взяти його дівчину. Вони називають його Vic.
р.
Після того, як я пішов в магазин домашніх тварин після роботи, очі впав на парі папуги. Я ніколи не бачив їх, я просто дивився на їх незвичайність. Це були рожево-червоні нероздільні. Так, це не рідкі птахи взагалі, але потім я не мав Інтернету, і ці папуги я бачив вперше.
За два дні я пробурила мами подруги з лише одним вироком: «Оберіг її.» Висловлення на обличчі «Шрек кішка відпочиває». Вона подарувала 3-4 дні. Я працюю вдома з новими домашніми тваринами. Пара місяців на малюнку. Зелений темно-жовтий - Дашка.
З приходом будинку незбираних, ми переглянули наш погляд, що хвилясті папуги є гучними птахами. Сепаратори, як це виявилося, шаут 10 разів голосніше і не те, що вони голосно співають, але це кричить. І ми не зустрілися з ними. Так ми всі зцілилися разом. Появу птахів більшого і нойсера, ніж вони. Пара годин тиші.
Пройшов час, пропущений молт і ми побачили справжню красу незбираних. Я думаю, що вони завжди посміхаються,
5. Умань
Сплав.
У мене є об'єднання з фефлоксом.
Додано до [mergetime]1392996516[/mergetime]
На відміну від хвилястих, незрівняні знаряддя були повністю ненасиченими, а Темка незабаром потрапила в контакт. Він був незбираний до останнього, але коли він побачив будівельний стяжки в руках, він просто зламався. Починався наш дружба. Ось перший контакт.
Додано до [mergetime]1392996571[/mergetime]
Вони виросли, але їх улюблені іграшки залишаються.
На одному з форумів було дано дуже хороші поради: якщо ви не хочете, щоб птахи не літати всюди, найкращим варіантом є встановлення якомога вище філія фруктового дерева з різними іграшками і т.д. Він пішов на набережну, зрізав гілку зламаного дерева, зробив хрест і кладе всю річ на шафу.
7. Про нас
Раду було дуже добре, але є «але». Він не працює для непрозорих. Їх улюблена активність була запалити все, що ви не можете запалити, бути це шпалери, тюль, хвилясті папуги. Я, ї. Зловживання в зв'язку з несправністю незбираних засобів. По-перше, пальці, але було багато крові. І будучи в різних клітинах Дашка (жіночі незрівняні) досягла сусідніх клітин і трохи хвилястих. Ви прогуляєтеся в кімнату і внизу клітки кров'ю. Але ми знаємо, що нероздільні матеріали були агресивними на тлі іншої папуги, тому ми були психічно підготовлені для травми і негайно надали першу допомогу. А потім з'явився досвід, і ми зрозуміли, що нероздільні тільки доглядати за хвилями, коли вони знаходяться в обмеженому просторі. Коли вони були вільними, вони бажали хати на всіх.
Думки про розведення з'явилися з першого дня створення пари, але мало досвіду і все-таки не було дозвілля. І нарешті я вирішив. Я прочитав багато форумів, книг і 5+ годин медитації. Я вирішив почати з хвилястого, бо їх розведення, як написано, було найпростішим. Але навіть найпростіший розведення досить складний для новачка. Необхідно створити умови для розмноження і бажання птахів. Для цього необхідно два тижні, як повісити будинок, щоб годувати птахів з вирощеним зерном і овочами, а також сиром. Потім після 2 тижнів повісити будинок і дати яйце (це дивний, на мій погляд, подарувати птахам варених дітей інших птахів) перед початком кладки. Як тільки жінка кладе перше яйце, зупинка дає варені яйця.
Їжа, але не гніздо. Я повинен це зробити.
р.
9. Навігація
Додано до [mergetime]1392996678[/mergetime]
Почати годівлі, підвісити будинок. Ох, і, ми повинні зробити це навесні. Перший раз він не виходив, тому що він був дуже турботливим, загинув і поспішаючи.
Другий час роботи. Якщо все добре, жінка кладе 1 яйце в 2 дні. Близько 6-7 яєць в муфті. Тому курча люка з періодом 2 діб. Це перша дитина. Якщо ви слухаєте, ви можете почути його віджимання.
Чорні позначки на яйцях є їх числом, тому ми знаємо, що яйце очікувати курча від. Вони дуже швидко ростуть. Коли другий з'являється, різниця з першим за розміром дуже помітна. Мати прогріває курчат, а коли вона не, то сама.
11.
5714 км
У курчатах жовтий гутер дуже чітко видно, у малюків це так тонкий, що насіння видно через неї.
Розмір між 1-го і 6-го курча дуже чітко видно тут, але тільки 2 тижні пройшли.
Додано до [mergetime]1392996999[/mergetime]
Так як ціпочки їсти, вони п'ять, тому мені довелося чистити будинок (також видима різниця за розмірами):
Чики виросли, зростали міцніше і почали псуватися. Це дуже цікавий придуманий характер.
Тут пухнастий.
18 років
Потім пташки з шкіри починають рости труби. Як виглядає мало телескопічних вудилищах.
Пізніше, на самому кінці з'являються труби і пір'я, вона виглядає як звичайна художня щітка. В кінцевому підсумку трубка повністю лопається, піднімаючи ще більше пір'я.
У броді ми отримали 5 пташенят, ідентичних в папці, але 6-а дівчина отримала ген Лутино від матері (Я не знаю, як правильно описати). Це, сама мама не світло, і дівчина з'явилася практично білою. Що дівчина впевнена, що вона тільки на жіночій лінії. Я сподіваюся, що я нічого не плутав, але це було давно.
Чики отримують болдер і досліджують відкритий світ.
Більше фотографій.
20.
Додано до [mergetime]1392997148[/mergetime]
Я подарував ці куртки нікому, тому що я не мусила мету заробити гроші, але це просто цікаво побачити виникнення нового життя. Я не зробив його з незбираними. Перші в'язання були з порожніми яйцями, другий був один курча і помер після 2 днів. Вважають, що вони брати і сестра, тому нічого не працює. Це було прийнято рішення не катування більше птахів, хоча Темка доведе з часу, щоб він був людиною принаймні хтось.
Це його. Дуже дякую.
Габаритний зображення
Джерело: